
פרקליטות המדינה הגישה היום (שני) לבית המשפט לנוער כתב אישום נגד צעיר בן 15.5 מבת ים, אשר סחר בכרטיסים מזויפים להופעה של הזמר עומר אדם.
על פי כתב האישום, שהוגש ע"י דייויד סיט מפרקליטות מחוז תל אביב במהלך פברואר האחרון, החל הנאשם להציע למכירה ברשתות החברתיות "אינסטגרם", "טיקטוק", וכן ב"וואטספ" כרטיסים מזויפים להופעה של הזמר, תוך שהוא מתחזה לאדם אחר.
הנאשם זייף את הכרטיסים בעצמו או באמצעות אחרים, באופן שיראו כמו מקוריים הכוללים מקומות ישיבה. הנאשם הצליח למכור את הכרטיסים המזוייפים לשמונה קטינים שפנו אליו באמצעות הרשתות החברתיות בהמשך לפרסום, בתמורה לסך של 4,600 שקלים שהועברו לנאשם ב"ביט". משהבינו הקטינים כי מדובר בכרטיסים מזוייפים, הם ביקשו את כספם בחזרה, אך הנאשם ענה להם באמתלות שווא שלא יחזיר את הכסף ואף קילל אותם.
כתב האישום מייחס לנאשם ביצוע ריבוי עבירות של קבלת דבר במרמה, זיוף ושימוש במסמך מזוייף.