הרב דוד יוסף וח"כ אבי מעוז באירוענעמי רטבי, סטילס: שירן כהן

לקראת סיום שנת הלימודים התכנסו בירושלים הערב (חמישי) 3,000 בנות בתי הספר התורניים לאומיים מכל רחבי הארץ, יחד עם אמותיהם, למעמד עוצמתי של חיבור לתורה בבנייני האומה.

האירוע התקיים ביוזמתם של יו"ר מפלגת נעם ח"כ אבי מעוז וראש העיר ירושלים משה ליאון. באירוע השתתפו ובירכו רבנים ורבניות רבים, וביניהם הרב הראשי לישראל הרב דוד יוסף והרבנית עידית איצקוביץ'.

הרב הראשי הרב דוד יוסף חיזק את התלמידות וההורים: "בנות יקרות אני רוצה לומר לכם את מתקרבות לחופש הגדול סוף סוף חופש אין לימודים אפשר לקום מאוחר אפשר לנו אבל כמה אנחנו צריכים לסים לב לעבודת ה' יתברך".

ח"כ אבי מעוז בירך את המשתתפות והבטיח להם לא לנוח עד שתיפסק האפליה של בתי הספר התורניים: "אעשה ככל יכולתי עד שהתקציבים שמקבלים בתי הספר לבנות שלנו יושוו לשאר התקציבים שמקבלים בכל מערכת החינוך. עד שהערך המרכזי במערכת החינוך של מדינת ישראל יהיה החינוך למידות טובות וליראת שמים, כדי שכל ילדות ישראל יזכו לחינוך טהור וקדוש כמו שלכן".

הרב צבי ישראל טאו שלח סרטון ברכה לכנס ואמר: "הכינוס הערב בא לרומם את קרנו של חינוך הבנות כך שיהיה טהור ונאמן באופן מלא לתורת ישראל ולחכמי ישראל. החינוך הטהור של בנות ישראל, ללא מעורבות של השפעות זרות ותפיסות עולם חיצוניות לתורה, הוא ציפור נפשינו, ואשרי ההורים וצוותי החינוך שמשקיעים בו את מיטב מרצם וזמנם".

הרב בורשטיין שלח גם הוא סרטון לכנס וחיזק את הבנות: "אני שמח על הזכות הגדולה ליהיות שותף אתכם בכנס החשוב הזה. אתן צריכות לדעת שמתוך גבורה שיש צריך לעשות דברים גם אם זה לא מתחשק ומאוד חשוב לעשות המון חסדים".

צילום: שירן כהן
צילום: שירן כהן
צילום: שירן כהן
צילום: שירן כהן
צילום: שירן כהן
צילום: שירן כהן