
חולצת נבחרת פורטוגל עם מסר לעולם כולו. בזמן שעיניי העולם כולו נשואות לנשיא ארה"ב, דולנד טראמפ בציפייה האם יצטרף למתקפות הנגד של ישראל במלחמת הקיום שלה מול משטר האייתולות האיראני הרוצה להשמידה, קיבל נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, מתנה בזמן שהותו בפסגת ה-G7 שמתקיימת בקנדה.
את המתנה קיבל הנשיא טראמפ מהנשיא הנוכחי של המועצה האירופית, אנטוניו קוסטה, כשזה העביר לנשיא ארה"ב חולצת נבחרת הכדורגל של פורטוגל, חתומה על ידי שחקן הכדורגל הטוב בעולם, כריסטיאנו רונאלדו.
היה זה רגע לפני שנשיא ארה"ב טראמפ עזב את הפסגה של המנהיגים בשל המצב הביטחוני השורר במזרח התיכון, זאת בשל איומי איראן להשמדת ישראל.
על החולצה כתב הפנומן הפורטוגלי רונאלדו: “לנשיא דונלד ג’יי טראמפ - משחקים למען השלום”.
טראמפ צולם מקריא את המסר כשאמר: "אני אוהב את זה. משחקים למען השלום. זה נהדר”. האם רונאלדו המשחק בקבוצת אל-נאסר הסעודית, יצליח לגרום לטראמפ ולארה"ב שלא לתקוף באיראן ולחזור לשולחן המשא ומתן עם איראן?