אם לפתע חשתם כי המחשב "זוחל" וניסיתם לפתור את הבעיה אך ללא הועיל, אולי מאמר זה, שהתפרסם ברשת ומקורו באתר pc-spot , יהיה בו מענה.

לדעת גולשי האתר, הבעיה נעוצה דווקא בנורטון אנטי וירוס של חברת סימנטק. מדובר באחת מתוכנות האנטי וירוס הטובות והפופולריות ביותר ברשת. מתברר כי גולשים רבים שהורידו את קובץ העדכון האחרון אל התוכנה שברשותם התחילו להרגיש כי המחשב האישי שלהם "זוחל" ואינו מגיב כראוי, וכמו כן כי כמה תוכנות ובהן הוורד והאקסל אינן נפתחות.

תחילה סברו כי מדובר במספר מועט של משתמשים ולכן לא עוררה הבעיה עניין רב, אך לאט לאט התברר כי גולשים רבים נתקלו בבעיה, ותגובות נזעמות החלו לזרום מרחבי הרשת ומאתרי המחשבים הגדולים בעולם. גולשים רבים אף נכנסו לפורום התמיכה של אתר סימנטק ואיימו כי יסירו לאלתר את התוכנה ואף יתבעו את החברה לדין.

סימנטק, שנוכחה לדעת כי מדובר בבעיה רצינית ויוצאת דופן, העלתה לאתר האינטרנט שלה מייד הסבר על התקלה. החברה טוענת כי Verisign, החברה המספקת לה שירותי הרשאות דיגיטליות, היא מקור הבעיה. לטענתה, סיום תוקף הרישיונות של Verisign הוא שגרם לאותן תקלות במחשבים רבים. באתר נמצאים גם פתרונות לבעיה. (ר)