
עורך דין כבן 50 נרצח היום (שלישי) בירי במשרדו שברחוב משה לוי בראשון לציון. צוותי מד"א שהוזעקו לזירה ביצעו בו בדיקות רפואיות, אך נאלצו לקבוע את מותו במקום.
החוקרים העריכו כי המנוח נרצח על ידי אחד מלקוחותיו, שזהותו ידועה למשטרה, ולא על ידי "שליח". החשוד נעצר שעות אחרי האירוע. לפני הרצח נפגשו עורך הדין והחשוד למשך כמה דקות. שותפו של הקורבן היה במשרדם בזמן הירי, שמע יריות ומצא את שותפו ירוי בחדרו.
חובש רפואת החירום של מד"א, נפתלי הלברשטט, וחובש מד"א מאיר ביננפלד סיפרו: "קיבלנו דיווח על גבר שנפצע באירוע אלימות. הגענו למקום וחברנו לכוחות המשטרה. ראינו גבר כבן 50 שוכב כשהוא מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה, עם פציעה חודרת בגופו. ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום.
מפקד מחוז המרכז של המשטרה אמר כי במהלך התקרית נורו ארבעה קליעים.
עו"ד תמי אולמן, מ"מ יו"ר לשכת עורכי הדין, הביעה זעזוע על רצח עורך הדין: "לצערי, האסון שאירע היום מצטרף לרשימה ארוכה של עורכי דין מסורים ומקצועיים, ששילמו בחייהם בשל האלימות המשתוללת ברחובות. עורכי דין רבים מותקפים ומאויימים על רקע עיסוקם על בסיס יומי והמשטרה לא מספקת מענה הולם. דמנו הופקר וזו התוצאה העצובה".