הותקפתי על ידי ניאו נאצי בארה"ב, רק שהוא לא ידע שהוא נפל על גולנצ'יק!

פעיל ההסברה יוסף חדאד שיתף הבוקר (שלישי) ברשתות החברתיות עימות פיזי שהתפתח במהלך פודקאסט בינו לבין משפיען הרשת האנטי-ישראלי דניס פייטוזה .

אף שפייטוזה גבוה מחדאד באופן משמעותי היה ניכר שלמרות שניסה לתקוף אותו מספר פעמים - ידו של חדד הייתה על העליונה.

בעקבות האירוע תקף פייטוזה, שהפסיד ביוני 2026 בבחירות המקדימות של המפלגה הרפובליקנית במחוז 30 בקליפורניה, את חדאד ברשת X: "הבחור הזה הוא חייל לשעבר בצה"ל, מפקד, כפי שהוא מתאר זאת בעצמו. הוא הודה שהורה על הפצצות רבות והודה בשתיקה שהורה על תקיפות בבתי ספר. לאורך כל הדיון הוא התלוצץ והשפיל את האנשים שנהרגו במבצעים הללו. מעולם לא הסתכלתי לרוע בסדר גודל כזה בעיניים".

חדאד השיב: "הותקפתי על ידי ניאו נאצי בארה"ב, רק שהוא לא ידע שנפל על גולנצ'יק".

העימות בין יוסף חדאד ודניס פייטוזה
העימות בין יוסף חדאד ודניס פייטוזהצילום: ללא

משפיען ההסברה האמריקני ניק מטאו פרסם סרטון בו טען כי פייטוזה ניסה לתקוף את חדאד מאחור. מטאו פרסם תיעוד מהקטטה בחניון וכתב: "בדקה וחצי הבאות תראו את פייטוזה אומר 'אתם צריכים שני אנשים כדי להחזיק אותי... תהיה גבר' לפני שהוא מנסה לתקוף מאחור (המהלך הכי פחדני שיש), חוטף מכה ואז איכשהו אומר 'או... אתה רוצה עוד?'. הנה הוא מנסה לתקוף את יוסף מאחור - מעשה פחדני לחלוטין".