בשעה זו מתקיימת בהר הזיתים בירושלים אזכרה לרב אברהם יצחק הכהן קוק. האירוע נערך היום, ג' באלול, ומועבר בשידור חי לציבור.
במהלך האזכרה נשאו דברים הרב מרדכי גרינברג, נשיא ישיבת כרם ביבנה, הרב שלמה לוי ראש ישיבת ההסדר ראשון לציון, הרב חגי לונדין, ראש ישיבת חולון, הרב איתן איזמן, מיסד רשת נעם צביה, הרב אבי טיץ מנהל בית הרב קוק ואריה קינג, סגן ראש עיריית ירושלים.
הרב איתן איזמן, אמר: "הרב צבי יהודה היה אומר לנו: הרב עוסק גם היום בסוגיות ציבוריות כלליות. ההשפעה שלו אחרי 91 שנים ממשיכה לגדול ולפעול באורה גדולה לעם ישראל כולו. סמוך לעקבתא דמשיחא צריך לגלות את הכוח המיוחד איך מאחדים את כל הנשמות הגדולות שמתגלות לנו".
הרב חגי לונדין, הוסיף: "נשמה שנשלחה לפני כמאה שנים לעולם בתקופת המעבר בין גלות לגאולה והתוותה דרך ללמד אותנו לא רק מה היה בעבר אלא פרנסה רוחנית בהווה ומכינה אותנו לקראת העתיד".