סערה סביב התבטאות של העיתונאי רביב דרוקר, שכינה את פעיל ההסברה יוסף חדאד "ערבי מחמד".
יו"ר מפלגתו של חדאד, עופר וינטר, פרסם סרטון ובו תקף את העיתונאי. "דרוקר, תתבייש. יוסף חדאד ערבי מחמד? הוא יהיה שר ההסברה של מדינת ישראל, אחלה יוסף!".
וינטר הוסיף ותקף: "רביב, אתה לא מתבייש לקרוא ליוסף חדאד 'ערבי מחמד'? ולמה? כי הוא אוהב את מדינת ישראל?! כי הוא לוחם צה"ל, גולנצ'יק?! כי הוא מגן על מדינת ישראל ונלחם על השם שלנו בעולם, וזה משגע את האנטישמים?! כי הוא אוהב את עמך ישראל, ועמך ישראל אוהב אותו?".
בהמשך דבריו קישר וינטר את האמירה להתבטאויות קודמות במערכת הפוליטית והדגיש: "כמו גדי שהשווה בין יוסף חדאד למנסור עבאס, עכשיו דרוקר מדרדר לתהומות כאלה מסיבה אחת: הוא מ-פ-ח-ד!".
דרוקר עורר סערה כאשר במהלך דיון בחדשות 13 שעסק במפלגת "עמך ישראל", ניתחו המשתתפים את הפופולריות של חדאד בקרב הציבור ואת הכוח האלקטורלי שלו - אך העיתונאי טען שיהודים אוהבים את חדאד "רק כערבי מחמד".
חדאד עצמו הגיב בחשבונו ברשת X הוא תיאר את פציעתו הקשה בקרב בלבנון והזכיר כי ארבעה לוחמים יהודים סיכנו את חייהם תחת אש כדי לחלצו. "הם עשו את זה כי אני 'ערבי מחמד'? כבר עשור שאני עמוק בעשייה הסברתית למען המדינה, הגעתי לקמפוסים הכי עוינים והותקפתי - אבל מבחינת דרוקר הכל לא קיים".
הוא פנה לדרוקר והוסיף "אתה מנסה להקטין אותי, אבל אתה למעשה מקטין את עצמך. קבעת כבר איך אזרח ערבי צריך לפעול ולחשוב. מעניין למה ליהודים שמתחנפים לפלסטינים ובזים למדינה שלנו אתה לא קורא 'יהודי מחמד'. בקיצור רביב, יצאת גזען קטן".
