סמוך לחצות ירו הפלשתינים מכיוון בית ג\'אלה אל כביש המנהרות המוליך לגוש עציון. לא היו נפגעים.
אתמול אחר הצהריים פתחו הפלשתינים באש אל אזור התעשייה בנווה דקלים. לא היו נפגעים, וחיילינו לא השיבו אש. כמו כן הושלכו 13 רימונים על מוצב תרמית שבגבול ישראל מצרים. לא היו נפגעים וחיילי צה\"ל השיבו אש למקורות הירי. אל מוצב כלנית הסמוך ליישוב גדיד ירו הפלשתינים 5 רימונים נגד טנקים.

בחצות ירו הפלשתינים אל עמדת צה\"ל ליד היישוב כרמי צור שמצפון לחברון. לא היו נפגעים.

אמש ירו הפלשתינים אל היישוב נצר חזני ואל מוצב צה\"ל הסמוך לו. לא היו נפגעים.

הפלשתינים פתחו באש גם על בסיס מג\"ב ליד טול כרם ועל משרדי התיאום והקישור במקום. לא היו נפגעים אך פגיעות נצפו במבנה. כוחות צה\"ל השיבו אש למקורות הירי. כתבנו חגי הוברמן מסר שלא היו נפגעים. אתמול הודק מאוד הסגר על טול כרם וקלקיליה, בעקבות הפיגוע הרצחני אמש ליד עזון. כעת נתונות בסגר מלא שלוש ערים נוספות: יריחו, רמאללה ושכם.

ביום א\' בלילה ירה כוח צה\"ל למוות במוחמד מאהדי, ששימש קצין במשרדי התיאום והקישור, בעת שביקש להניח מטען-חבלה ליד הכפר רמין שבכביש עינב-טייבה. מחבל נוסף נפצע מהירי, ונמלט לשטחי הרשות .

שר הביטחון בנימין בן אליעזר גילה כי אתמול בבוקר לכדו כוחות הביטחון מחבל פלשתיני שתכנן לבצע פיגוע התאבדות בתל אביב. המעצר התבצע ליד טול כרם. המחבל הוא אחד מהשניים שהיו אמורים לקבל אמצעי חבלה מבכיר החמאס עמר מנסור חודירי, המחבל שחוסל ביום א\' בירי טילים של מסוק אפאצ\'י בטול כרם.