האוסקר של תעשיית המזון בישראל: השקת תחרות "צלחת הזהב" לעידוד החדשנות בענף המזון.
במסגרת אירועי הכנס השנתי של ענף המזון – "מזון בעידן החדש" – שייערך השבוע, תוכרז לראשונה תחרות "צלחת הזהב" - לעידוד החדשנות בענף המזון.
כתבנו פינחס קופר מציין כי מטרת התחרות הינה לעודד חדשנות שיווקית וטכנולוגית, באמצעות הכרה והערכה למוצרי מזון חדשניים, מייצור מקומי , אשר הושקו וזכו להצלחה בחדירתם לשוק.
התחרות תכלול מספר קטגוריות מובילות, ביניהן: משקאות, חלב ומוצריו, מוצרי בשר, דגים, מוצרי פירות וירקות, מוצרי מאפה, שוקולד וממתקים, חטיפים מלוחים ורטבים.
המוצרים יבחרו על-פי קרטריונים שהוגדרו, ביניהם מקוריות, חדשנות בקונספט ובהבטחה השיווקית, חדשנות טכנולוגית של המוצר, חדשנות בעיצוב המוצר, בבולטות על המדף ובאריזה, איכות המוצר, אחוז חדירה והתנסות חוזרת של המוצר, מידת ההצלחה של המוצר.
יו"ר ועדת התחרות ויו"ר חבר השופטים הינו יוחנן לוי, מנהל המרכז לחדשנות ופיתוח עיסקי בתמ"ת. חבר השופטים כולל נציגים מתחומי טכנולוגיית המזון, השיווק, המו"פ, הפרסום, הקמעונאות, האקדמיה, עיתונות מקצועית, נציגי הצרכנים ואחרים.
המוצר המצטיין בכל קטגוריה, אשר יעמוד בקריטריונים הנדרשים, יזכה בתואר "המוצר החדשני המוביל בקטגוריה". הענקת הפרסים תיערך במסגרת הכנס השנתי של ענף המזון.
הכנס "מזון בעידן החדש", העומד השנה בסימן בטיחות במזון, מהווה את האירוע המקצועי המרכזי בארץ של ענף המזון. בכנס ייטלו חלק כ- 50 מומחים מבכירי תעשיית המזון בארץ ובעולם, אשר יציגו במהלך הכנס את ההתפתחויות והמגמות האחרונות בענף.
(פ.ק.)
במסגרת אירועי הכנס השנתי של ענף המזון – "מזון בעידן החדש" – שייערך השבוע, תוכרז לראשונה תחרות "צלחת הזהב" - לעידוד החדשנות בענף המזון.
כתבנו פינחס קופר מציין כי מטרת התחרות הינה לעודד חדשנות שיווקית וטכנולוגית, באמצעות הכרה והערכה למוצרי מזון חדשניים, מייצור מקומי , אשר הושקו וזכו להצלחה בחדירתם לשוק.
התחרות תכלול מספר קטגוריות מובילות, ביניהן: משקאות, חלב ומוצריו, מוצרי בשר, דגים, מוצרי פירות וירקות, מוצרי מאפה, שוקולד וממתקים, חטיפים מלוחים ורטבים.
המוצרים יבחרו על-פי קרטריונים שהוגדרו, ביניהם מקוריות, חדשנות בקונספט ובהבטחה השיווקית, חדשנות טכנולוגית של המוצר, חדשנות בעיצוב המוצר, בבולטות על המדף ובאריזה, איכות המוצר, אחוז חדירה והתנסות חוזרת של המוצר, מידת ההצלחה של המוצר.
יו"ר ועדת התחרות ויו"ר חבר השופטים הינו יוחנן לוי, מנהל המרכז לחדשנות ופיתוח עיסקי בתמ"ת. חבר השופטים כולל נציגים מתחומי טכנולוגיית המזון, השיווק, המו"פ, הפרסום, הקמעונאות, האקדמיה, עיתונות מקצועית, נציגי הצרכנים ואחרים.
המוצר המצטיין בכל קטגוריה, אשר יעמוד בקריטריונים הנדרשים, יזכה בתואר "המוצר החדשני המוביל בקטגוריה". הענקת הפרסים תיערך במסגרת הכנס השנתי של ענף המזון.
הכנס "מזון בעידן החדש", העומד השנה בסימן בטיחות במזון, מהווה את האירוע המקצועי המרכזי בארץ של ענף המזון. בכנס ייטלו חלק כ- 50 מומחים מבכירי תעשיית המזון בארץ ובעולם, אשר יציגו במהלך הכנס את ההתפתחויות והמגמות האחרונות בענף.
(פ.ק.)