במלון כפר המכביה הסתיימה אמש פגישת צוותי המשא ומתן של הליכוד והעבודה. דליה איציק, יו"ר סיעת העבודה, אמרה קודם לכן כי להערכתה ניתן לסיים את המו"מ תוך שבועיים-שלושה. "אנו רוצים לסייע לראש הממשלה להוציא את עזה מתוכנו. אנו מאד רוצים לתקן ולשפר את הכלכלה", אמרה איציק, והוסיפה: "נשמור על קווי היסוד בענייני דת ומדינה, אבל אין ספק שאנו מעוניינים בשינוי מדיניות הממשלה בכל הנושאים האחרים".

קודם לכן נמסר כי יו"ר העבודה שמעון פרס קבע הערב את הרכב צוות המו"מ של העבודה לקראת השיחות עם הליכוד על "הקמת ממשלה חדשה שהיא שותפות למען הגשמת תוכנית ההינתקות ותיקון המצב הכלכלי-חברתי" כלשון ח"כ פרס.

צוות המו"מ של העבודה כולל את ח"כ דליה איציק - יו"ר, ח"כ בנימין בן אליעזר, ח"כ חיים רמון, עו"ד משה שחל ומרכז הצוות, יורם דורי (דוברו של ח"כ פרס).

כמו כן הקים פרס שורה של צוותי יעוץ לצוות המו"מ בתחומים שונים: כלכלי-חברתי: שוחט, שמחון, הרצוג ובן ישראל, כנסת חקיקה וענייני דת ומדינה: אופיר פינס, מלכיאור ואלי בן מנחם, התיישבות: אורית נוקד, איתן בן דוד ונתן טל, בטחון: עמרם מצנע, אפרים סנה, מתן וילנאי, דני יתום, מוניציפלי: עדי אלדר, מאיר ניצן ושמואל הופמן, מיעוטים: ראלב מגאדלה ושקיב שאנאן וחוק המפלגות: משה כהן, רפי אלול ועו"ד אלדד יניב.