מיצב הקיר מורכב מאוסף של פאנלים מאלומיניום שכל אחד נושא דימוי משלו והם מתלכדים יחד לרצף של דימויים היוצרים שטיח צבעוני עשיר. אורכה של העבודה כ- 10 מטר ורוחבה 1.70 מטר והיא עשויה מאלומיניום וצבע מיוחד למכוניות.

כתב INN איציק וולף מדווח כי הפסל, תרומת עמי לפידות, מצטרף לפרוייקט הפסלים במגדל גור שאשא שבבית החולים. פרוייקט זה הוא חלק מיוזמת הנהלת ביה"ח במסגרתה מעוצבים חללי המחלקות והלובי הקומתי לשם הענקת תחושה נינוחה ונעימה למאושפזים, למבקרים ולצוות הרפואי. הפסלים מוצבים באתרים שונים בביה"ח על מנת להשרות אווירת רוגע ושלווה.

"אפשרויות טכנולוגיות שפותחו בשנים האחרונות מדהימות ביכולתן להציץ לטריטוריות עלומות של פנים הגוף האנושי, לשוטט ביו האיברים ולאבחן שינויים בצבע, מבנה, טקסטורה וכדומה. כל אלה גירו את דמיוני ובהשראתם יצאתי למסע וויזואלי הזוי בו נתתי דרור לצורות וצבעים לברוא את עצמם", אמר דודו גרשטיין, יוצר הפסל. "הצורות המזוהות בקיר שיצרתי נשענות על אברים מוכרים לנו כמו הלב, המוח, האוזן או סכימת הד.נ.א. וסביבן נבנית קומפוזיציה תומכת מעין סימולציה של פנים הגוף. אין כאן כוונות דידקטיות אלא מסע ויזואלי-חוויתי,לא מציאותי, אל נופים קסומים פרי הדמיון", הסביר.