ההפגנה בכיכר ציון בה השתתפו כ 70 אלף מפגינים הסתיימה בצעדת לפידים אל בית ראש הממשלה. הרב מוטי אלון שהיה בין הצועדים אמר לכתב INN אביחי אברהם כי מדובר באירוע: "מדהים ועוצמתי". עוד אמר הרב אלון כי הוא מבקש "לחזק את ידי עם ישראל לקראת השנה החדשה 'הבאה עלינו לטובה'".

כתבנו מסר עוד כי את ילדי גוש קטיף ייצגה נועם נמיר בת 12 מנוה דקלים, שאמרה : "אני מבקשת משרון לא להזיז אותי מביתי. את סבתי גירשו מפולין, את סבי מספרד. את אבי גירשו בכלוב מימית ואני לא רוצה שאותי יגרשו מגוש קטיף".

הרב חנן פורת שנשא דברים לאחר דבריה של נועם נמיר מנוה דקלים אמר כי "נועם נמיר תנצח את ראש הממשלה". כתבנו מציין כי הרב פורת נשא תפילה לשלום ההתיישבות.

כינוסו של מרכז המפד"ל היום (ב') גרם להקדמת ההפגנה להערב. במהלך ההפגנה התייחס הרב אבינר רב היישוב בית אל וראש ישיבת עטרת כהנים, למפד"ל וקרא לסיעה "אנו מחכים וקוראים: בואו להיות איתנו. המצב לא מידרדר משנה לשנה. אנו חזקים יותר בארץ, חזקים בצבא, חזקים בכלכלה, חזקים בתורה ובאהבת ישראל. מי שמדבר על מלחמת אחים אינו רואה, אלא מהרהורי ליבו".

ח"כ אפי איתם קרא לראש הממשלה לעצור את הדיבורים בנושא ההסתה המתנהלת כביכול נגדו "לראש הממשלה לא איכפת מהחוקים של הדמוקרטיה. כל המשמעות של דבריו של שרון הם פרופוגנדה נגד המתנחלים שהם גיבורים. הם לא חושבים להפר את החוק, אלא להיפך".(ר)