אביו של אביהוא, משה קינן, הוא ממקימי ארגון "שלושה אבות" נגד תכנית ההתנתקות והיציאה מחבל עזה, ולקראת יום השנה, החליט להוציא דיסק לזכרו ובו שירים וקטעי חזנות.

בתכנית "סוגרים יום" סיפר קינן כי קטעי החזנות והשירים משמעותיים לו עצמו, והוא מקשר אותם לבנו ולהתמודדות היומיומית מאז נפילת אביהו.

על קטע החזנות:"אלוקי נשמה", הפותח את הדיסק, סיפר קינן כי בתפילת השחרית הוא מוסיף קטע אישי ובו הוא אומר:"כל זמן שהנשמה בקירבי מאמין אני אלוקי, ריבון כל המעשים אדון כל הנשמות בתחית המתים. בא"ה, המחזיר את נשמת בני המת."

משה למד במכון ת"א לחזנות עוד לפני נפילת בנו, אך לאחר האסון שפקד אותו החליט להקליט את הדיסק' כדי להנציח את אביהו, באמצעי הקרוב ביותר ללבו. הדיסק הופק ועובד מוסיקלית ע"י יותם סגל, מורה במכון ת"א לחזנות, והוקלט באולפנו של יותם בשבי שומרון. קינן מציין כי ישנה משמעות רבה גם למקום ההפקה של הדיסק - במרכז השומרון.