פלשתינים ירו הבוקר לעבר כוח צה\"ל שסייר על גדר המערכת התוחמת את רצועת עזה ממזרח למחסום ארז. החיילים השיבו אש. דובר צה\"ל מסר כי הירי התבצע מתוך עמדה של המשטרה הפלשתינית.

עוד הבוקר: אש נפתחה לעבר מחסום של צה\"ל סמוך לכניסה הדרומית של שכם. לא היו נפגעים וחיילי צה\"ל השיבו אש.

ברצועת עזה ירו הפלשתינים לעבר מוצב צה\"ל בגבול ישראל - מצרים, סמוך לרפיח וכן לעבר מוצב סמוך ליישוב גדיד. איש לא נפגע

הפלשתינים ירו על חיילים שנסעו ברכב ליד צומת בקעות שבבקעת הירדן. החיילים נפצעו ופונו לבית החולים העמק בעפולה. חבריהם של הפצועים השיבו אש אל מקורות הירי. כתוצאה מן הירי התהפך הרכב שבו נסעו החיילים.

אמש נורו יריות לעבר אוטובוס שנסע ליד מחנה בית אל. צה\"ל סגר את הכביש כדי לבצע סריקות באזור. את המידע מסרה סוכנות \"קול רינה\".

בצומת א-ראם בצפון ירושלים התפרעו אתמול בצהרים מאות פלשתינים. זאת אחרי שהשתתפו בהלווייתו של ילד שנרצח בשבת בשכונת בית חנינא על רקע של סכסוך משפחות.

בבנימין ירו בלילה המחבלים אל שני אוטובוסים ישראליים ליד ואדי חרמיה. קליעים פגעו באחד האוטובוסים.

ליד רפיח נפתחה אש אל סיור של צה\"ל.

באזור התעשייה של נווה דקלים התנהלו אתמול במשך כשעתיים חילופי אש כבדים בין הפלשתינים לבין חיילי צה\"ל.