בטקס שיתקיים מחר בבוקר ייקרא "בית המקרא" של עיריית רמת-גן על שמו של אלוף (מיל) והשר לשעבר, רחבעם (גנדי) זאבי ז"ל.

מדוברות העירייה נמסר כי בטקס ישתתפו בני משפחתו של גנדי - אלמנתו יעל, 2 בנותיו - מצדה וצאלה, בנו פלמח, כלתו, חתנו ונכדיו, וכן ראש-העיר, צבי בר, סגניו וחברי המועצה. כמו כן, צפויים להשתתף בטקס השר לבטחון פנים ושר התיירות, גדעון עזרא, וחברי כנסת נוספים.

"בית המקרא" הינו מקום ייחודי המושך אלפי תלמידים בשנה מבתיה"ס מכל רחבי העם, ועוסק בלימוד סיפורי התורה באמצעות המחשה ייחודית, המקרבת את התלמידים לידיעת התורה ואהבתה.

מועצת העיר רמת-גן, אשר תמכה ברוב מכריע בהנצחתו בעיר של השר - אשר נרצח בידי מחבלים לפני 3 שנים, סברה כי כאיש ספר ויודע תורה - זה המקום הראוי ביותר להנצחתו של גנדי, וזאת בברכת המשפחה והסכמתה.