הערבים מדווחים כי ערפאת ככל הנראה לא יועבר לבית חולים ברמאללה כפי שנערכו בתחילה, אלא יטס לבית חולים בפאריס. אשתו, סוהא, הגיעה אחר הצהריים ללשכתו בבניין המשמל ברמאללה.

ראש הממשלה ושר הבטחון אישרו היום (ה') להעביר את ערפאת לכל מתקן רפואי שהוא בארץ או בחו"ל. גורמים בכירים הודיעו כי יאפשרו גם את חזרתו של ערפאת.

חנאן עשראווי בכירה ברש"פ אמרה בראיון לרשת הטלווזיה אן.בי.סי כי היא "חוששת לחיי ערפאת".
לדבריה, ערפאת נראה "חלש מאד וברור שהוא חולה יותר משפעת וזאת למרות שהבוקר היה שיפור קטן במצבו". עוד אמרה כי לפי שעה אין אבחנה חד משמעית על הגורם להדרדרות במצבו אך הבהירה כי בביופסיה שנערכה לו הובהר כי איננו חולה בסרטן.
עשראווי אמרה עוד כי היא "חוששת מאד מפני מאבק ירושה אלים ברשות הפלשתינית ואפילו מאנרכיה".

סאיב עריקאת אומר כי ערפאת אכן חולה אולם "מצבו אינו קריטי".

חבר הכנסת עזאמי בשארה אומר שערפאת חדל לאכול והוא ניזון כעת בעזרת אינפוזיה בלבד. בשארה, הנפגש כעת ברבת עמון עם ראש ממשלת ירדן, אמר לכתבנו עוזי ברוך כי הוא מקבל עדכונים שוטפים על מצב ערפאת, וכי הלילה או מחר בבוקר יבוא לבקרו. קודם לכן נמסר כי רופאים ירדניים בדקו בצהרים ממושכות את ערפאת והמליצו לאשפזו מיד בבית חולים.