ועדת המכרזים העליונה של דירקטוריון חברת החשמל בראשות מר דן אלמן אישרה היום (ה')את הארכת ההתקשרות עם חברת "סופריור" לאספקת כבלי כוח מנחושת (מתח נמוך) לשנה נוספת, בהיקף של כ-10 מיליון דולר, עם אופציה להגדיל את היקף העיסקה ב-40% - עד לכ- 14 מיליון דולר.

מנכ"ל חברת החשמל, דר' יעקב רזון ציין, כי הספקים הישראלים עומדים בדרישות האיכות של חברת החשמל, והם מתחרים בכבוד, עם חברות בינלאומיות.
רזון הדגיש, כי חברת החשמל מעדיפה ספקים ישראלים, והבחירה בתוצרת ישראלית מבטאת הלכה למעשה את מדיניותה המוצהרת לעודד תוצרת "כחול-לבן". אנחנו לא רק מצהירים, אלא גם מממשים את הצהרותינו- אמר רזון.

יצויין, כי ראשית ההתקשרות לאספקת תיילי הכבל, המיועדים לחיבורי חשמל לבתים להזנת ארגזי חלוקה ברשתות מתח נמוך, היתה ב-1998. המכרז חולק אז בין שלושה ספקים ישראלים: "פיכה פלסט", "כבלים" ו"כבלי ציון".

שלוש החברות האלו התאחדו והן פועלות היום כחברת "סופריור".