יום חמישי הגיע, ספרו, איזה מתכון מיוחד אתם מכינים הפעם לכבוד שבת קודש?
או אולי שתפו בתפריט שאתם מכינים הפעם?
המתכון המיוחד שלי לשבוע זה - צלי בשר, מבשר מספר 8
שמים את הבשר בסיר, מוסיפים מעט מים ומבשלים על האש הכי קטנה שיש במשך כשעה וחצי.
קוצצים בצל
מגרדים גזר גסז
חותכים עגבניות לקוביות
מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר, ואח"כ את העגבניות
מערבבים היטב.
מוסיפים רוטב סויה, יין אדום וסילאן, ואת הציר שנשאר מבישול הבשר.
מתבלים - שום, פפריקה, כמון, פלפל שחור.
פורסים את הבשר מסדרים בסיר פרוסות של בשר ומעליהן רוטב (בכמה שכבות עם יש צורך). מעל פטרוזליה וכוסברה, כפי שיש בבית.
שמים על הפלטה או בסיר בישול איטי מערב שבת ועד לסעודה שניה
מומלץ להגיש עם אורז לבן

)
)
