עד כמה אפשר להיות יצירתיים עם מנות קרב? האזינו למיקי שמו

בעקבות דבריו של המשנה למשרד הבריאות על סגירת חנויות וחלוקת מנות קרב, השף והקונדיטור מיקי שמו נזכר עם בן וינון בשירות הצבאי.

103FM , כ"ט באדר תש"פ

אוכל
אוכל
צילום: ISTOCK

על רקע התבטאותו של המשנה למנכ"ל משרד הבריאות פרופ' איתמר גרוטו, שלפיה אמר בהלצה כי אולי נגיע למצב שיצטרכו לחלק מנות קרב, השף והקונדיטור מיקי שמו שוחח עם בן וינון ב-103fm על היצירתיות שאפשר לעשות עם המנות הללו.

תוך כדי שיחה חזרו השלושה לזכרונות מימיהם בצבא. "את הלוף היינו מחממים עם אמגזית, המשקיעים שבינינו היו לוקחים מחבת או דמוי מחבת, חותכים אותו לקוביות, משתמשים בתירס, מוסיפים קצת מלח ופלפל, והיינו משלבים את זה ביחד", סיפר שמו.