העלתי משהוא דרך הודעה ואני רוצה לשים את הקישור באתר אחר מוכן אבל שאני נכנס לזה זה שם לי תמונה שכתוב בה INN במקום ושאני מעתיק את זה לפה זה עושה לי את התמונה שהעלתי.
מה לעשות?
העלתי משהוא דרך הודעה ואני רוצה לשים את הקישור באתר אחר מוכן אבל שאני נכנס לזה זה שם לי תמונה שכתוב בה INN במקום ושאני מעתיק את זה לפה זה עושה לי את התמונה שהעלתי.
מה לעשות?
אני רוצה לקנות מילונית שתתרגם מאנגלית לעברית וכן להיפך (עוד שפות - רצוי), ורצוי גם שיהיה רמקול שיהגה את המילה.
אשמח לשמוע המלצות על חברות טובות.
תודה.
inetpub וכ')שלכם.
וגם
Java ScriptR=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3= 1.6 ; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI= document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0)דבר ראשון שלום לכולם!
מקוה שהפורום הזה יועיל לי...
שאלה חשובה אשמח לתגובה מהירה:
בשורת הכתובת מעל המסך יש לי כתובות שאני רוצה למחוק כדי שלא יופיעו כי הן מיותרות לי כבר.
אותו הדבר לדוגמא בגוגל כשכותבית אות וכל מה שחיפשתי לפני הרבה זמן עולה לי גם.
ידוע לי שאפשר למחוק את זה. איך עושים את זה???
תודה רבה!
גם רגיל וגם אנימציה
תודה מראש
עכשיו אתם רואים?
למשל בכתבות של ערוץ 7, הוא כותב לי טוען וידאו, אבל לא מראה כלום.
זה קשור להגדרות של המחשב?
מה אני אמורה לעשות?
ואיך אני יודעת איזה סוג של נגן יש לי?
כתבתי את התוכנה הבאה בCּּ, אבל אין לי מהדר שיכול להריץ אותה, אודה לכם מאוד אם מישהו יריץ אותה על המחשב שלו ויכתוב לי בהודעה אישית את הפלט
(התוכנה אגב, נועדה לפתור את השאלה הבאה: http://alefefes.macam.ac.il/riddles/riddle.asp?n=531&miun=3)
20071105143744.txt