חוץ מניקי, את זה כבר הבנתי
איזה אתרי מתכונים חביבים עליכם במיוחד?חסויה55
מאקו, עוגיו.נט, מתוקים שלי, רגע מתוק, מדור מתכונים פה בערוץט'
אני אולי יוצאת דופן*אשתו של בעלי*
ניסיתי בעבר 2..3.. מתכונים שלה,יצא על הפנים ומאז אני לא מעיזה להכין משו משלה.
(עם כל הצניעות-אני נחשבת לבשלנית טובה ואופה מדופלמת
ככה שלטעמי המתכונים שלה לא משו בכלל ולא עפתי עליהם ואפילו התאכזבתי מאוד!)אני אוהבת-נעמה קדוש,יונית צוקרמן,קרין גורן,
ולפעמים סתם מתכונים מזדמנים מהרשת,
או מתכונים מוצלחים מחברות טובות.
באמת?חסויה55
האמת שזה מפתיע אותי כי קיבלתי רושם שאת באמת ברמה גבוהה, אבל גם התגובות אצל ניקי באתר מעולות ממש.. אולי שווה לבדוק שוב חח.. (אף פעם לא ניסיתי מתכון ממנה, אז גם מאוד יכול להיות שאת צודקת)
ותודה רבה, אנסה
גם מחברות טובות קיבלתי תגובות דומות לשלי*אשתו של בעלי*
הרוב המוחלט מאוכזב מאוד.
אני מאוד מרוצה ממנה.תפוחית 1
לדעתי המתכונים של ניקי לא "מקצועיים"יראת גאולה

זה מה שכיף אצלה - חומרים פשוטים וזמינים,
אבל אולי אני אומרת את זה כי אני בעיקר קוראת שם מתכוני ילדים ומתכונים זריזים
.אני מרוצה משל ניקיג'נדס
ויותר אפילו של מתכונים ב10 דקות, עוגיונט, פודיזגוד,המדור בישול של ynet (xnet)
עשר דקות, הנחתום- ללחמיםאו"ר
foodsdictionaryתתתתת
וכמובן ניקי ב ואתר מתכונים בעשר דקות....
יש כמה ערוצים מעולים ביו טיוב בצרפתיתקראנץ שוקולד
בנוסף יש את בייקרי365, פיית העוגיות, חן במטבח וביג דן.
נכון!! חן במטבח באמת אחלה!*אשתו של בעלי*
אני אוגרת פה בינתיים בלי להגיב,חסויה55
אבל חייבת לציין שביג דן זה אחד הערוצים המשעשעים שיש, והוא גם טוב!!
כן הוא ממש אלוףקראנץ שוקולדאחרונה
10 דקותאמונה רעיה
פיית העוגיותכי לעולם חסדו
שרשור קצת אחר, אבל משערת שזאת לא בעיה רק שלימקום בעולם
המאבק השבועי שלי😅
גוזרים ציפורנייםג'נדס
אבל זה לא רק במתחת לציפורן.מקום בעולם
שוטפים טוב עם סקוטש\מברשתחילזון 123
קונים מיקסר
*אשתו של בעלי*
פחות אוהבת "ללוש" עם מיקסר..מקום בעולם
גמני עד לא מזמן לשתי רק ביד*אשתו של בעלי*
...)בגלל שהלישה יותר איכותית ואחידה במיקסר ובבצקי שמרים נכנס יותר אוויר מאשר אם לשים ביד.
מעניין. אני דווקא מצאתי שהלישה ביד עושה את הבצק טוב יותריראת גאולה
).כנראה שאין לי מספיק כוח בידיים ללישה איכותית*אשתו של בעלי*
למרות שמבחינה תחושתית באמת שאין כמו לישה ידנית.
וואלה?מקום בעולם
כשאני לשה ביד אני רואה אם צריך להוסיף לו מים/ שמן, ובעיקר פשוט מרגישה אותו..
וגם כי אני נורא אוהבת את פעולת הלישה.. יש לה הרבה תועלות גופניות

להשרות במים חמימיםפרח-אש
לשה עם כפפות חד"פhehאחרונה
גם לי הציק העניין הזה.
ואז מסיבה בריאותית (פצע) לשתי עם כפפות ומאז בא לציון גואל.
אגב- צריך להקפיד שיהיו כפפות ללא אבקה.
שאלהחמניה צהובה
איך מכינים גלאסג'? נראה לי שככה קוראים לזה.. לא בטוחה. ![]()
עוקבתפרח-אש
מתחילת לך מומחה ;)להרות כוחות
בגדולקראנץ שוקולד
צריך לעבוד איתו בטמפ' מאד מדוייקת..
יש ביו טיוב מתכונים באנגלית והסברים אם את רוצה..
ראיתי גלסאז שקוף... אז כנראה שיש ללא שוקולד...נחשון מהרחברון
בגלל זה כתבתי בגדול
קראנץ שוקולד
הסתכלתי, תודה!!חמניה צהובהאחרונה
חלות לשבת!אור שמחה
הנה,מתכון מצויין!!*אשתו של בעלי*אחרונה

להתפיח במקום חמים להכפלת נפח(כשעה+)
*רצוי להתפיח פעמיים,אבל לא חובה.
*לקלוע לחלות/לחמניות.
*להתפיח שוב.
*למרוח ביצה,לפזר שומשום(אם רוצים).
*לאפות ב-200° כחצי שעה.
*לאחר האפיה אני מכסה את החלות במגבת מטבח נקיה על מנת לשמור על לחותן.זה שומר עליהן רכות רכות...
שאלה קצת מוזרהשמשי
מכירים את הקציצות דגים והאצבעות דגים המצופים האלה הקפואים?
מישהו ניסה פעם לאפות אותם ואז להקפיא אחרי האפייה? שיהיה אפשר פשוט להוציא ולחמם במיקרו? לא תמיד בא לי או יש לי זמן להפעיל תנור בזמן אמת וכן בא לי שיהיו נגישים.
אפשר להכין אותם במיקרו בלי אפיה בתנור. זה מבושל בעיקרון.חילזון 123
לוקחים כמה קציצות- שמים בצלחת ל3-5 דקות בערך במיקרו. וזהו.
זה פשוט פחות טעים לדעתי...
זהו שיש כאלה שחייבים בישול...שמשי
מה למשל? על כולם בד"כ כתוב שגם במיקרו אפשרחילזון 123
חוץ מהאלה שהם כמו כדורי דג\בשר ואז זה גם לא מתאים לתנור.
^^ ואת אלה אפשר בקלות לבשל ברוטב ולהקפיא.טארקו
האצבעות בטוח אפשר להכין במיקרוטארקו
כמו שניצל טבעול במיקרו
אצבעות דג בתנוריהושבעט5
אפשרי במיקרו... פחות טעים. אני עושה בטוסטראם לשתייםאחרונה
יש אפשרות אולי להקפיא סלרי?תתתתת
הכנתי מרק היום עם סלרי ונשאר לי...
פחות משתמשת בד"כ...
יש אפשרות אולי להקפיא או שלא מומלץ?
לא מומלץ. תשתמשי לסלט ירקות. קוצצים את הגבעולים לפרוסות דקותקרן-הפוך
תודה, פחות אוהבת סלרי חי...תתתתת
אני הקפאתי. אם זה ישמש אח"כ למרק זה יוצא בסדרחילזון 123
שטפתי והקפאתי בנפרד את הגבעולים והעלים
כן זה ישמש למרקים...צריך לשים שמן או מלח או משהו כזה?תתתתת
או שרק להקפיא פשוט?
אני לא שמתי. רק שטפתי והכנסתי לשקית אוכל קטנהחילזון 123
אח"כ שורקים למרק ישר מההקפאה בלי להפשיר
הקפאהיהושבעט5
קונה כמות שוטפת ומקפיאה.את הירק השטוף שמה בשקית נקיה ועוטפת בשקית המקורית שלא להתבלבל מה הקפאנו .
אני הקפאתיטארקו
כשמפשירים הוא לא מתאים לסלט למשל(שאני גמככה לא אוהבת) אבל הוא יוצא לי נהדר במקרים ותבשילים
אני מקפיאה גם פטרוזיליה ושמיר..
תודה לכולם! עזרתם...תתתתת
בטח. אבל יתאים רק לבישול..מוריה
אנחנו מקפיאיםמקום בעולםאחרונה
אלפחורסמטילדה
אולי תדעו להגיד לי למה??
המתכון של קרין גורן
ממליצה על המתכון של ניקימחייכת =)
אולי עיבדת את הבצק יותר מדי?!*אשתו של בעלי*אחרונה
בצק פריך צריך ללוש כמה שפחות.
יותר לאחד חומרים מאשר ללוש.
מה המתכון לקצפת נוחה לזילוף? לא משהו מסובך. . .חילזון 123
2-3 כפות פודינג לאריזה קטנה של שמנת/ריצ'.ט'
מעולה תודה!חילזון 123
ואם את מכינה חלבית*אשתו של בעלי*
זה עושה את הקרם יציב יותר וטעים יותר.
ואם את מכינה קצפת חלבית*אשתו של בעלי*
זה עושה את הקרם יציב יותר וטעים יותר.
אני שמה 2 שמנת על אינסטנט פודינג אחדעלה למעלהאחרונה
מתכונים לארוחת צהריים ליום חורפי- ללא גלוטןצעד בחול
חשבתי מרק כלשהוא ועוד תוספת.
יש רעיונות?
אציין שאחד מילדי הוא עם צליאק, אז שיהיה ללא גלוטן.
מג'דרה ועוף/דג/בשרג'נדס
אורז וקציצות ברוטביראת גאולה
תפוחי אדמה בתנור ודג
אנטיפסטי
ללא גלוטןשרה1996אחרונה
אורז. שעועית. מרק ירקות. מרק כתום. עוף בתנור עם תפוחי אדמה
אשמח לרעיונות מה לעשות עם בשר טחון לשבת בבוקרג'נדס
בבקשה.
תודה!
בורקס בשר/קציצות ברוטב עגבניותאמא לנסיך קטן
תודה! אנחנו אשכנזים שלא נוהגים לחמם על הפלטהג'נדס
אוכל עם רוטב (מעט רוטב כן, אבל לא משהו שהוספתי לו מים ויש לו הרבה רוטב כמו רוטב עגבניות לקציצות)
ובורקס בשר זה מרגיש לי מנת פתיחה לא מנה עיקרית. נכון שלא ציינתי את זה...
פאי רועיםקראנץ שוקולד
תודהג'נדס
משהו בלי פחמימה. רק מנה עיקריתץ תוספת פחמימתית תבוא בנפרד. אה וגם אין לי תנור בשרי.
אפשר מתכון?אמא לנסיך קטן
יש לניקי מתכון טעים עם פירה גם עם בטטותמעין אהבהאחרונה
מוסקהט'
אני מכינה בתבנית פיירקס:
שכבת חצילים (פרוסים ואפויים עם מעט מאוד שמן, במקום לטגן)
שכבת בשר מתובל במה שאוהבים (בדרך כלל שום ופפריקה ומעט מלח)
שכבת חצילים (כנ"ל)
ומעל שופכת רוטב עגבניות.
סוגרת בנייר כסף ואופה עד שמוכן. טעים מאוד חם וגם קר.
אפשר גם קציצות שונות אבל כדי שיהיו טעימות גם קרות אז לשים רוטב בבלילה כדי שלא יתקשו מידי.
תודה! לא אוהבת חצילים וכאמור, אין לי תנור בשרי...ג'נדס
אולי קצייצות בלי רוטב? כמו קבבים בערך?אמא לנסיך קטן
אממברוקולי
* מוסקה
* המבורגר
*קבבונים מטובלים
למה לא לחבר את הפחמימה גם ולהכין פאי רועים עם בטטות/ תפו"א?
והכי אשכנזי שיש לי להציע לך זה קלופס
יש לי מתכון לפשטידת בשר מעולה!אורנית
מטגנים בצל, מוסיפים את הבשר הטחון עד שמתפורר, מוסיפים תבלינים (פפריקה, כורכום, סוכר ומלח) ורסק עגבניות.
מכינים בצק - (תלוי מה גודל התבנית שלך, לתבנית ארוכה, עשיתי חצי מהכמות הזו)
2 כוסות קמח, חצי כוס מים, חצי כוס שמן וכפית א. אפיה.
משטחים חצי מהכמות הבצק בתבנית, שמים מעל את הבשר, מרדדים את הבצק שנותר ומניחים למעלה.
מורחים רוטב סויה ושומשום.
אופים עד שהבצקים אפויים (20 דקות בערך)
לכמה קילו בשר זה?יערת דבש
ומה ז"א מאורך? המתכון מתאים ל2 תבניות אינגליש קייק?
תודה!
(ואגב, זה הולך גם עם הודו\עוף טחון? או חלק בשר חלק עוף..?)
זה מתכון גמיש..אורנית
אפשר הודו, אפשר עוף (אני פחות אוהבת) ואפשר לערבב.
זה ממש בערך, אבל נראה לי שהכמות הזו של הבצק תתאים לשתי תבניות אינגליש קייק (או תבנית בינונית רגילה)
יכול להיות שהשכבות יהיו דקות, אולי עדיף להכין מ3 כוסות קמח. וחצי קילו של טחון.
מה שחשוב זה היחס של החומרים בבצק, הכמות פחות משנה, מקסימום יצא עבה יותר, או דק יותר.
גם הכמות של הבשר לא כל כך חשובה, אני הכנתי הרבה בשר, אז הוצאתי חלק שיהיה לחומוס (לפני שמוסיפים את הרסק)
בהצלחה!
אגב, הבצק הזה מצויין גם לרולדות של תמרים, רק מוסיפים קצת סוכר..
תודה רבה!!יערת דבש
תודה לכולם... שכחתי לכתוב שאין לי תנור בשריג'נדס
אני כנראה אלך על קציצות עם כרובית או ברוקולי.... אם למישהו יש רעיון לתיבול טעים, אשמח
כנראה שאכין את זה
ג'נדס
קציצות מטוגנות, טעים גם קר.הנורמלית האחרונה
בורקס, עקאייס, פלפל ממולא, טורטיות, ביגלה עם בשרמקום בעולם
ערייאס ייצא טוב בחימום חוזר על הפלטה?טארקו
אני הכנתי את זה שבת שעברה יצא טעיםעלה למעלה
בדיוק זהמקום בעולם
בייגלה עם בשר של חן ואלון קורןמקום בעולם
לדעתי הוא יכול לצאת מצויין על הפלטה כל עוד מחממים לחא כיסוי ובטיגון לפני לא מטגנים ממש עד שיבש..
עראייס לא עושים בתנור/טוסטר? איך את מכינה?טארקו
אנחנו אישית מכינים במחבת פסים עם קצת שמן זיתמקום בעולם
אבל לגמרי אפשר להשתמש בפיתות קנויות.
פשוט מתבלים את הבשר איך שאתם אוהבים (כמו קציצות המבורגר-בצל,פטרוזיליה, מלח,פלפל שחור, כמון, טיפה פפריקה וכורכום. חלוקים בבית אם להוסיף ביצה או לא ;)) מכניסים לחצי פיתה, מהדקים מכט ומניחים על מחבת פסים חמה עם טיפה שמן זית.
אנחנו מכינים עם בשר טחון גם טורטיות, ארטישוק ממולא, בצל-כרוב-פלפל-קישוא ממולא,פאי רועים, מוסקה,קציצות של חן ואלון,בורקס בשר(או עם בצק פילו או ממש גם את הבצק לפי המתכון של חן ואלון)
חומוס בשר יוצא פיצוצי וגם קציצות או קבב עם בצל מטוגןהכל ברצון
או קציצות אפויות עם תפוא צהובים ובצל יוצא טוב
איך מכינים קניידלך למרק?פרח חדש
קפיץבת מלך!!!!
משקית 😅 הכי טעים ורךמקום בעולם
אני עושה ככהחילזון 123
ביצה
כוס נוזלים של המרק עוף
מערבבת.נותנת לזה לעמוד קצת להתקרר. מכדררת כדורים.
מבשלים את הכדורים בסיר נפרד עם קצת מהמרק (או מים+קצת תבלינים)
מוציאה מהמרק.שמה את הכדורים בתבנית מכוסה ומחממת קצת על הפלטה לפני האוכל
תודהפרח חדש
אני עושה ככה:מטילדה
ביצה
מלח, פלפל
3 כפות שמן
כוס מים
מערבבת עם היד היטב שלא יהיו גושים, חצי שעה במקרר ואז עושה כדורים ומכניסה למרק. אחרי שהכל במרק- 30 דק בישול.
המתכון של סבתא שליחתולה פרסיתאחרונה
אם את רוצה שיצא רךשוקולדד ציפס
מוסיפים קצת סודה לשתיה לתערובת שאמרו לךלמעלה.
רך ונמס ויש שיותר אוהבים
להתענג בתענוגים ברבורים ושליו ודגיםט'
אפשר מתכון לקציצות?כי לעולם חסדו
אולי פה מישהו יוכל לעזור,סתם אחת
כמה מוסים יצאו לי בערך מחבילת ריצ'?
במתכון של ניקי יוצא בערך 15, היא גם שמה ביציםש.א הלוי
כנסו עכשיו:
מוס שוקולד מעולה, לפעמים מתחשק פינוק טעים וזה מושלם בטירוף
אני משערת שאם מורידים את הביצים יוצא בערך 10
זה גם מאוד תלוי בגודל הכוסיות
יראת גאולה
(בחנויות ח"פ יש כוסיות בהרבה צורות וגדלים)
את יכולה לעשות גם עם קרם קוקוסעלה למעלה
תודה!סתם אחת
נראה לי משהו כמו 5התנערי מעפר
כמות של בערך שני כדורי גלידה כל אחד.
לא רלוונטי בסוף 😑 תודה לכולםסתם אחתאחרונה
צמת שמרים שוקולד וקוקוסהתנערי מעפר
ועדיין הבצק יוצא לי מאד מאד דביק ונמתח כך שאני לא מצליחה לעשות צמה יפה לעוגה. (גם לא טעים, בטעם של של לחם)
רעיונות איך לעשות את הצורה של הבצק יפה?
או לחילופין עם איזה בצק אחר שהוא יחסית קשיח ולא גמיש אני יכולה להשתמש לצמה הזאת?
תנסי באמת להחליף בצק*אשתו של בעלי*אחרונה

הבאתי פה בצק נהדר לשמרים.
תנסי לעשות ולעבוד איתו.
מניסיון של המון פעמים עם הבצק הנ"ל,הוא נוח מאוד לעבודה,גמיש ולא נדבק.
ניתן לעשות בכמה דרכים את הצורה של העוגה:
1. צורת בורג-2 רולדות מגולגלות אחת בשניה.
2. צורת צמה-3 רולדות וקליעתן לצמה.
3. רולדה אחת גדולה וחיתוכה באמצע לאורכה וקליעת 2 הרצועות שיוצאות מהחיתוך.
שאלות גריסים ועוף טרייעל מהדרום
1. מה אפשר להכין מגריסים חוץ ממרק וחמין?
2. כמה זמן עוף טרי מחזיק במקרר מרגע הקניה?
לילה טוב

מרק גריסים. הכי פשוט הכי טעיםנחשון מהרחברון
עוף טרי מחזיק בערך 4 ימין משחיטה בקירור השאלה היא מה זה טרי? שקונים בסופר זה בכיף יכול להיות יומיים אחרי...
1. חוץ ממרק🤣יעל מהדרום
אפשר לבשל כמו פתיתים נגיד?
(אני מחפשת תוספת לשניצלים).
2. קניתי הבוקר. נטפל בהם מחר בעז"ה.
אפשר. אבל זה יהיה דביקינחשון מהרחברון
אפשר, רק צריך לתבל אחרת זה תפליראת גאולה
אכן יוצא קצת דביק.
פעם הכנתי בשקית קוקי בתנורשמשי
מכינה את זה עם פטריות ובצל,חותמת+
או עם אפונה ותירס
תודה לכולכם! ננסה...יעל מהדרום
כמה מים שמים על כוס גריסים?
וכמה זמן בערך זה מתבשל?
אמא שלי מכינהאשליה
ומבשלת על אש קטנה כדי שזה יהיה באמת רך ונעים לנגיסה

בכל אופן זה מתבשל מהר,
ואם זה משנה,היא משרה לפניכן לילה במים רותחים.
לבריאות

אני לא אוכלת קמח לבן,וזה מחליף לי נהדר את הפתיתים, ולא יוצא דביק,לא בשבילי בכל אופן.
תודה רבה!יעל מהדרוםאחרונה
עוגיות / דברים טעימים שאפשר לעשות עם קוואקר וללא סוכר?תפוחית 1
יתקבלו בשמחה!
תודה
מקפיצה
תפוחית 1
גרנולהחדשה ישנה
500 גרם קוואקר
חצי כוס שמן
3/4 כוס סילאן או דבש
תוספות שאוהבים- אגוזים, תמרים, שקדים, צימוקים...
לשים בתבנית של תנור על 150 מעלות. לערבב מידי פעם
תודה
תפוחית 1
הכנתי פעם גרנולהיראת גאולה
יצא טעים מאוד. לטעמי צריך קצת מלח.
ולא שמתי שמן, לא יודעת לומר אם זה היה חסר או לא.
נראה לי השמן הופך את זה לקראנצ'חדשה ישנה
תודהתפוחית 1אחרונה
יש למישהו מתכון טוב לחלות מקמח מלא?coffee
תודה

מה שאנחנו עושים קבוענשימה ארוכהאחרונה
https://www.inn.co.il/Recipes/Item/10194
1 קג קמח 80%
כף מלח
חצי כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס שמן או קצת יותר
בין 2.5 ל3 כוסות מים פושרים מוסיפים קצת למתכון כי זה קמח מלא
מערבבים הכל ולשים היטב. מתפיחים כשעה להכפלת הנפח, מורידים ומתפיחים שוב. קולעים.
מחממים תנור לחום המקסימאלי.
בינתיים מתפיחים.
אחרי שתפח מורחים בזהירות בביצה ומפזרים שומשום/ קוואקר/ גרעיני חמניה/ קצח או את כולם
מכניסים לתנור ומנמיכים לחום 180. אופים 20- 25 דקות עד שמשחים יפה והתחתית משמיעה צליל חלול.
מחפשת מתכונים לנשנושים כמו עוגיות מזרחיות -הנורמלית האחרונה
אבל משהו קצת פחות שוחה בשמן
(מכינה כאלו > קרקרי כוסמין ודגנים> אבל אני אישית לא מחבבת אותם, אז מחפשת דברים אחרים)
הי הופהנורמלית האחרונה
מתוק גם טוב?יראת גאולה
סגנון של חטיפי בריאות גרנולה וכדומה?
תודההנורמלית האחרונה
חטיפי גרנולה יכול להיות רעיון.
מסובך, אה?הנורמלית האחרונה
אולי מתכון לבייגלה כלשהם? בכל האתרים יש המון דברים שהם המוציא וזה מבאס מאוד, כשומרי מצוות
תשלחי לי וואצפ מחר,אשלח לך כמה מתכוניםאשליה
תודההנורמלית האחרונה
בכייףאשליהאחרונה
וקרקרים ממש טעימים(נראלי שלחתי לך אותםפעם)
ואשאל את אחותי מה עוד ישלה

שלום. אשמח להמלצות למיקסר איכותי שנקנה בשלוש שני האחרונות...תיקוןהמידות
אני מבקשת דווקא מהשנים האחרונות, כי יש דגמים שהיו איכותיים בעבר, ובשנים האחרונות מיוצרים בסין וכיו"ב.
אני מחפשת מכשיר איכותי שאין צורך להחזיק אותו בזמן שהוא פועל...
שמיועד לפחות לקילו קמח פלוס תוספות. כלומר קילו ויותר...
עדיף המלצות ממי שמשתמשת די הרבה במיקסר. אופה חלות כל שבוע, מכינה עוגות ועוגיות בתדירות גבוהה.
כמובן שרצוי גם מחיר טוב, אך משיטוטי בגוגל הבנתי שמדובר ב לפחות 1500 שח.
תודה מראש.
.
Kitchen Aid היה ונשאר איכותי.קרן-הפוך
יצרן שמחפף, ולא מעורב עמוק בתהליכי הייצור בסין, מוכר מוצרים שלא מחזיקים מעמד.
יצרן שמכבד את המוניטין ואת ערך המותג שלו - דואג לאיכות הייצור בסין.
הדבר בא לידי ביטוי ברוב מוצרי הצריכה כיום. גם בגדים. הרוב המוחלט מיוצר בסין, ויש פערי איכות בין מותגים.
תודה. אשמח שתכתבי בדיוק את סוג הדגם כי יש להם כל מיני.תיקוןהמידות
אבדוק בערב בבית ואכתוב.קרן-הפוך
לנו יש kitchen aidקטנה67
בקיצור, לא ממליצה בכלל.
אבל מסכימה עם ההסבר שלך על סין
תיקוןקטנה67
* כשאני לשה איתו קילו
הוו הלולייני התפרק?קרן-הפוך
לא, החלק שמקציפים איתו ביציםקטנה67
אבל זה לא מיועד לבצק - השואלת בשרשור רוצה ללוש בצק.קרן-הפוך
האמצעי מיועד להכנת בלילות.טארקו
יוצר בלילות חלקות בלי לפגוע במרקם/ליצור הקצפה מיותרת/לא מאפשר יצירת רשת גלוטן.
אצלי הוא שימושי בטירוףףף
אשמח למתכון שאת אוהבת לעשות באביזר הבלילות.קרן-הפוך
כל בלילה של עוגה בחושה וכל בצק עוגיות מהסוג שצריך לטארקו
אין לי כרגע מתכון בשלוף.
משתמשים בו לבצק פריךעלה למעלה
נכון, גם.טארקו
(מכינה חלות ועוגות שמרים, ולפעמים בצק שמרים לפיצה/פוקצה וכאלה- יוצא בערך פעם בשבועיים. מקציפה לעיתים לא תכופות בכלל.. נניח פעם בחודש-חודשיים. מכינה עוגה/עוגיות לשבת, כל שבת, לפעמים גם פעם נוספת באמצש.... ותמיד עם הוו גיטרה.)
ברור שאני לא משתמשת בו ללוש בצקקטנה67
אבל
א. התייחסתי גם לעניין של הבצק ( אצלי לפחות הוא מתקשה מאוד ללוש קילו)
ב. אני מניחה שאם כבר קונים מיקסר רוצים שכל הפונקציות שלו יהיו טובות
האמת שאני מחפשת מיקסר שטוב להכל. לבצק שמרים, בצק לעוגיות ,תיקוןהמידות
בלילה לעוגות בחושות ואם זה אפשרי, אז גם להקצפת חלבונים. חשבתי שמיקסר משמש לכל הפונקציות הנל.
מיקסר טוב אכן משמש לכל הנ"ל..טארקו
לי יש גם. אבל את האחד שבו לא הראש עולה ויורדואילו פינו
קנו לי מתנה אז לא יודעת מחיר.
להורים שלי יש אחד שהוא ירושה מסבא וסבתא שלי מלפני כמה עשרות שנים (לפסח) ועוד אחד שקנו לפני 5 שנים בערך ואת שלי קנו לי לפני שעה וחצי. (לי והחדש ל ההורים שלי אותו דגם בדיוק. הישן דגם קצת שונה)
כולם במצב מעולה ממש ממש!
יכולה לצרף תמונה?קטנה67
מקווה שהצלחתי להעלותואילו פינו

מעניין, תודה!קטנה67
Kenwood majorהנורמלית האחרונה
קנווד מעולים.טארקו
מקציף מצוין, בלילות אליפות, יחסית לא ענק אז מבחינת אחסון זה גם כיף.
קנווד מייג'ור הוא האח הגדול שלו, גדול יותר, אפשר להכין בצק של 2 קילו...
החיסרון שלו שהוא פחות מצליח להתמודד עם כמויות קטנות, נגיד עם חצי חב' קצפת. הוא גם גדול ומגושם..
לגיסתי יש אותו והיא ממש נהנית ממנו, סבתא שלי לא הסתדרה איתו ומסרה אותו. אז תחשבי מה יותר מתאים לך.
תודה. עזרת מאוד.תיקוןהמידות
יש לנו מייג'ור,נחשון מהרחברון
לנו יש קנווד מיגור.. מעולה!מחשבות....
לי יש קמיקסג'נדס
הוא מתאים לקילו בצק פלוס התוספות כמובן. ולפעמים מפריע לי שהייתי רוצה לעשות 2 קילו בצק ביחד ולפעמים מפריע לי שאני רוצה בשביל כמות קטנה של עוגיות/עוגות ואז קשה לו לערבב (לא מגיע).... קיצר 90 אחוז מהמזמן הוא מושלם ואין לו בעיה. כן אני חושבת שכשיש לו בצק קשה בלי מספיק נוזלים קשה לו ללוש ואז הוא כאילו רוקד על השיש. א-ב-ל זה סימן בשבילי להוסיף נוזלים....
בקיצור, אני מרוצה ממנו ב"ה ולי חשוב מאוד שיהיה נוח לניקוי ושלא יתפוס מקום גדול...
kenwood!זוהרת בטורקיז
קיבלנו מהחתונה וזה מדהים!!
לגמרי קנווד. יש לנו כבר 16 שנה עובד נפלאהכל ברצון
מייג'ור של קנווד! 😍ת.מ.
ראיתי במבצעהנורמלית האחרונה
Mama Guru - מאמא גורו - מיקסר שף 1000 וואט מבית Kenwood
לא יודעת ספציפית על הדגם הזה, אבל קנווד הם נהדרים.
1000 וואט זה קצת חלש. בטח אם רוצים ללוש בצק.נשימה ארוכה
יש דגמים יותר חזקים שעדיפים
לי יש 1000 וואט, לש בצק יפה מאודעלה למעלהאחרונה
מה ההבדל בין ממרח חלווה לבין ממרח שומשום מלא?התנערי מעפר
בממרח שומשום אין שומן מוקשה ובחלווה יש.
איך המרקם והטעם של ממרח שומשום?
שממרח שומשום לא טעים.מקום בעולם
אני אישית הרגשתי ממממש שינוי..
והשומשום דליל יותר
חשבתי שדליל יותר.התנערי מעפר
תודה!
זה עם סוכר?תפוחית 1
באסה תפוחית 1
שאלה- במה אפשר להחליף ממרח חלווה שמופיע במתכון לעוגה?התנערי מעפר
מה מתאים להחליף ועדיין שיידבק השכבה שמעל?
חמאת בוטניםמקום בעולם
אולי ממרח שוקולדחילזון 123
תערבבי טחינה גולמית ודבש...*אשתו של בעלי*
כל ממרח...סתם אחת
נשמעת עוגה מעניינת! הביא מתכון בבקשה!!יעל מהדרום
בשמחה, תכףהתנערי מעפר
הנה המתכון:התנערי מעפר
*עוגת חטיף שוקולד - חמאת בוטנים:*
*לעוגת שוקולד:*
1 כוס שמן
2 כוסות סוכר
4 ביצים
6 כפות קקאו
כפית תמצית וניל
כוס קמח (140 גרם)
כפית אבקת אפייה
*לציפוי:*
200 גרם ממרח חלבה
100 גרם שוקולד מריר
כוס חמאת בוטנים (250 גרם)
4 כוסות פצפוצי אורז (170 גרם)
*אופן ההכנה:*
מחממים תנור ל 180 מעלות
מכינים את עוגת השוקולד:
מערבבים שמן וסוכר, מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים עד לאיחוד.
משטחים את התערובת בתבנית בגודל סטנדרטי ואופים כ 20-25 דקות להתייצבות. מצננים מעט.
*מצפים את העוגה:*
מורחים את ממרח החלבה על פני העוגה האפוייה כדי שידביק את השכבה הבאה.
*מכינים חטיף פצפוצי אורז:*
ממיסים חמאת בוטנים ושוקולד מריר ומערבבים, מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים היטב.
מניחים על שכבת ממרח החלבה ומהדקים היטב.
אם תרצו לחתוך את העוגה לפני ההגשה - מומלץ להקפיא אוצה לזמן קצר - חצי שעה עד שעה ולחתוך עם סכין טובה, הקוביות יצאו יפות ומדויקות.
