עבר עריכה על ידי shulamit בתאריך כ"ג כסלו תשס"ז 22:47
רצוי עם כמה שפחות קלוריות, שולמיתממממממממממ. מוסקה....אנונימי (פותח)
אני מכין מוסקה כבר שנים , אבל מוסקה בשכבות , ז"א :
מכין את המלית : בצל , בשר , ( חידוש שלי : כדי לעבות את המלית , קוביות קטנות של תפו"א מטוגנות עם הבצל.-יוצא מעולה)
אחרי שהבשר מוכן - קופסאת רסק קטנה - חצי כוס מים , וחריסה ( מקופסאת שימורים - לפחות שתי כפות גדושות וכל המוסיף הרי זה משובח ( וחריף...)
טיבול: קינמון , פפריקה מתוקה מרוקאית , מלח , וקצת מוסקט
את החצילים פורס לאורך ,מטביל בשמן - ולתנור ,
ואז מסדר בתבנית בשכבות שכבת חצילים , שכבת בשר , חצילים , ובשר .
ולא שוכח את השכבה העליונה , קמח מרגרינה ביצים וכו'...
שאלתי היא , יש מוסקה - מנות אישיות - חצילים פרוסים עגולים ,
ניסיתי פעם - ויצא קטסטרופה ,
יש למישהו מתכון מוצלח לעניין ?
תודה...
אנחנו עושים אישיות..פלפלתי
אם כבר עושים משו מושקע קצת יותר מהאוכל הפשוט והרגיל..
אבל אנחנו פשוט חותכים את החציל פרוסות עגולות, לרוחב ולא לאורך, שמים את הבשר עם כל הבלה בלה בפנים.. - אבל אנחנו מטגנים את זה (שמן עמוק) בשונה ממך שזה בתנור..
אבל אנחנו פשוט חותכים את החציל פרוסות עגולות, לרוחב ולא לאורך, שמים את הבשר עם כל הבלה בלה בפנים.. - אבל אנחנו מטגנים את זה (שמן עמוק) בשונה ממך שזה בתנור..