עבר עריכה על ידי רחלק!ל*ת [= בתאריך י"ג בכסלו תשע"ג 15:56
שלום לכולם!!
הגעתם לפורומוראל, הפורום שאמור להעלות לכם את המוראל בחיים 
ובעזרת ה' הוא גם יעלה, ועוד איך יעלה
..
אז..קצת מרוב הרבה התרגשות..אין לנו מה לכתוב 
אוקעע:
זה פורום שיאאא שאאווה!!! (והוא לא סגור..שימו לב!!)
אסור לקלל, אסור לפתוח שרשורים כמו: "מה נשמע" "מה קורה" "מי מחובר" "אני חדש\ה" ..וכו... שרשורים כאלה שיפתחו, ימחקו או ינעלו!!
נא לא לנסות אותנו !!
בקשר לאנונימי: כן, יש אנשים שרוצים לכתוב תגובה בלי שיזהו אותם!! ולכן נבקש, שתשתמשו רק בשביל לפרוק או לכתוב משהו אישי שאתם רוצים להיעזר, באנונימי!!
נא לכבד ת'בקשה!!
עוד משהו שקשור לאנונימי: נא לקרואאא זה ממש חשווב!!
לאור שימושים לא ראויים באנונומי,אני רוצה להבהיר כמה דברים.
1.האנונומי נועד כדי שאנשים יוכלו לפרוק דברים בלי שיעלצו להחשף לקוראים.ברגע שמשתמשים בו כדי לכתוב תגובות כמו: "איזו מטומטמת את","מה אתה מבין בכלל?","מה אתה משחק אותה?"
זה פ-ו-ג-ע.
זה פוגע,זה מעליב,זה משפיל וזה מרסק אנשים.
אז חבר'ה,אולי אתם חושבים שאם היו אומרים לכם את זה לא הייתם נפגעים.אבל המציאות היא שאנשים נפגעים ולא לכולם יש עור של פיל,ולכן אני מבקשת,ואפילו מתחננת-תפסיקו.
די.חלאס.
אין לכם שמץ של מושג כמה התגובה שלכם יכולה להשפיע על מישהוא אחר,ואין שום סיבה שלמישהוא ייהרס היום\השבוע\ החודש או אפילו החיים בגלל מצב רוח או חוסר אמון שלכם.
אז תעשו טובה,ותשתדלו לחשוב קצת גם על האחר.
2.לפעמים אנשים כותבים את הדעות שלהם מאנונומי.
חבר'ה אם אתם באמת רוצים שיתיחסו אליכם ברצינות אל תשתמשו באנונומי.
תעמדו מאחוריי הדעה שלכם.
אם אתם משתמשים באנונומי,אתם מראים שהדעה שלכם לא רצינית.אתם מראים שאתם לא באמת מאמינים בה. ולכן אל תצפו ליחס.
אם אתם באמת מאמינים בדעה שלכם,אז תעמדו מאחוריה ולכו איתה עד הסוף.אם אתם לא,עדיף בכלל שלא תביעו אותה.
במידה והשימוש הפוגע הזה ימשיך ינקטו צעדים.(אני בנ"ד ידבר עם ההנהלה,אח"כ עם משה וכו' וחבל..)
זה לא הוגן שמצב הרוח של מישהוא יהרס,או שאנשים יכנסו לדיכאון (וגרוע מכך) בגלל תגובה שלכם.
אז כדי שיהיה לכולנו נחמד להיכנס לפה,בבקשה הימנעו מלהשתמש באנונומי,ואם אתם משתמשים בו,חשבו כמה פעמים לפניי שאתם לוחצים על כפתור ה' ENTER '.
הפורום פתוח לכל הגילאים!!!!
הגיל המומלץ: 10 ומעלה
מי שקרא את זה שיכתוב: קראתי =]
תודה רבה!!! אוהבות
המנהלות ..(: