נראה לכם שביבי והרצוג ישנים הלילה?
למה לכולם פשוט מה לבחור ורק לי ולרב שלי לא?
כבר שכנעתי את כל הסביבה שלי להצביע יחד, כי זה הכי קל וכולם יעשו את זה.
אבל אני לא מתחברת אליהם מספיק ונשארתי מבולבלת

ואני בסה"כ קול 1 מתוך מליונים.
הלוואי שיהיו ניסים

אחרי שנים רבות, שלא היתה לנו השפעה כלשהי על מי שולט - גג בחירות ל"סיים" הפולני - ב"ה שזכינו.. בוחרים בארצנו, מדינה שלנו. צריך לקוות שגם התוצאות תהיינה טובות.
הקול שלך גם חשוב. פרוטה לפרוטה מצטרפת. וטוב ששכנעת את הסביבה. זיכוי הרבים.
[מצרף קישור חמוד על יום הבחירות הראשון, מאחד שהיה מלמד ב"עץ חיים" ומונה ע"י הבריטים בזמנו למוכתר של איזו שכונה בירושלים. "יום הגדול והקדוש הזה" - כלשונו.. התפרסם בערוץ 7 פעם. והעתקתי:

להרכיב קואליציה, לפי הנתונים שעד כה ("יהדות התורה" לא הולכים עם "יש עתיד". ליברמן לא עם מרץ. וקשה מאד להאמין שכחלון יסכים לקואליציה שנשענת על הערבים. ה' יעזור..).
וברור שצריך להתאמץ.
ולשאלתך - אני ממליץ על אלי ישי. אבל גם האחרים טובים..
שצריך לעשות כל מאמץ שהימין ישלוט.
אדם תלוי גם בבוחריו. הבוחרים של כחלון, זה לא נשאים שיקימו קואליציה עם ערבים. יש לקוות שלא ישתגע.
וכל מפלגה ימנית בבירור, שתלך עם נתניהו, זה חלק מה"גוש" שלו. בסופו של דבר, ירכיב את הממשלה מי שיהיו לו יותר תומכים מהרשימות השונות.
אם "יחד" יעברו בעז"ה, זה עוד כמה מנדטים לגוש הזה. כולנו צריכים להתפלל מאד שזה יקרה. גם מי שלא חושב להצביע עבורם.
ותפילת מנחה בחוץ עם כוונות מיוחדות לרגל היום, ולמרות שבתפילה תפס אותי הביטוי "יחד" באור פניך... -
החלטתי להצביע לבית היהודי מחשש שרוב המצביעים הטבעיים של הבית היהודי יצביעו יחד כדי שלא נפסיד 4 מנדטים של הימין, וליכוד כדי שביבי יוכל להרכיב ממשלה... אז חשבתי שוודאי גם הם צריכים תמיכה. מקווה מאוד שהם לא יאכזבו אותנו מבחינה דתית כי אני ארגיש זוועה.
מה שנשאר זה להתפלל לטוב. בואו נתפלל שיבטלו מעלינו גזרות קשות...
בת גילואחרונהזה העונש למי שלא רצו את אלי ישי בפנים.
כך לפחות אנשים יאלצו להבין את גודל הטעות ולא יהיו שיכורי ניצחון.
תכל'ס לא מעט דתיים שגם משתייכים לקהילה ההיא, אמרו שהיו מצביעים לו אם לא ההתבטאויות האלה...
חליל הרועיםאחרונה
מוטיבציה
מוטיבציהאף אחד מנציגי הציבור לא מעניין אותו הדברים החשובים באמת. הנה, ניסיון פיגוע בגוש היום, מישהו מהם קם ועשה משהו? מישהו מהם אמר משהו? מישהו מהם בכלל שמע על זה?!
כל מה שהם מעוניינים זה לנצח בבחירות ולא באמת מעניין אותם המצב הקיים.
עריכה: http://www.inn.co.il/News/News.aspx/294723 עכשיו אני רואה גם פיגוע בירושלים. היום. יום הבחירות של מדינת ישראל. פיגוע. אפחד לא פותח את הפה..
אבל לפי שראיתי בפרסום, זה עובד בצורה של:
או הוא או הם / או אנחנו או הוא.
כלומר - מה הכי פחות גרוע.
אז אם אתה בגישה הזאת - אז אתה לא צריך להאמין במישהו ומתוך זה להיפגע.
אתה כתבת שנציגי הציבור לא מעניין אותם הדברים החשובים והמצב, אלא רק הכיסא.
רואים שזה חורה לך וכואב לך. וכנראה אתה לא בוטח בהם ובגלל זה לא מצביע. (ככה אני הבנתי)
ואתה צודק. וגם אני חושבת ככה.
אבל כמו ששוברת כתבה- הרע במיעוטו.
אני בגישה של לבחור את מי שפחות גרוע.
(זה רק הגישה, כי ת'כלס אני בוחרת מה שאמרו לי)
וכנראה שגם הפירסומאים של ביבי וציפי ובוז'י יודעים שאף אחד מהם לא משהו,
ולכן סיסמאת הבחירות היא: או אנחנו או הם וכד'
הם לא אומרים : אנחנו טובים, תבחרו בנו, אלא: עדיף אותנו מאשר את האחרים.
הם מבינים שיש פה ציבור שבוי ולכן הם יכולים למכור את הבחירות בסיסמאות ריקות מתוכן ושלא נוגעות למציאות שברקע שלה מתקיימים הבחירות.
הם רוקנו מכל תוכן מושגים כמו "המחנה הלאומי" ושמירה על ירושלים מאוחדת.. אדוני, פיגועי אבנים בירושלים בזמן שאתה מדבר על שמירה עליה שלימה, תוציא גדוד חיילים שיחסל את המפגע! -זה אומר קודם כל לשמור על ירושלים מאוחדת, לשמור על תושביה בחיים.
אני לא משתתף בבחירות כי אני לא מאמין בשיטה ואני חושב שהשיטה הזאת רעה שפוגעת בעם היהודי. הרבה לפני שאני לא סומך על פוליטיקאי..

שלוות עולמים.אחרונה
מוטיבציה
אז מה אתם מתכננים לעשות ביום הבחירות?גדר תיללאחר כמובן שבחרתם את 'בחירת ליבכם'?
יום חופשי! שלא יתבזבז לי...
הבו רעיונות!!!
זה בסדר או שיש בזה משום סיוע להחרמת מוצרי מתנחלים? 

חוץ מלדבר אישית עם בעל המפעל ולאמת איתו את זה, אני מאמין ששאר העדויות הן אמיתיות 
במשפחה ביולוגית, לפעמים ישנם חילוקי דעות. לפעמים חילוקי הדעות קשים ביותר, עד כדי כך שייתכן שאחד אינו מסוגל לסבול כלל את דעת אחיו או אחותו. ומכל מקום, אחים ביולוגיים אוהבים זה את זה.
לימדני מו"ר, כמו במשפחה ביולוגית - כך בדיוק צריכים אנו להיות בעם ישראל כולו. ישנם חילוקי דעות. אין צורך לטשטש אותם, וגם אין זה נכון לטשטש אותם. אבל אנחנו עם אחד, ועלינו לאהוב זה את זה.
דברים אלו חשוב לאומרם, ללומדם ולהזכירם בכל השנה כולה. אבל היום, עוד יותר מאשר בשאר השנה, ישנה סכנה מיוחדת שדברים אלו יישכחו.
היום חילוקי הדעות מתחדדים ביותר, ולא תמיד קל לזכור שחילוקי הדעות אינם סיבה לחילוק לבבות. אז בואו ונזכיר את זה לעצמנו.
הרבו אהבה בעם, במיוחד היום.
עברו ליד הקלפי, אתם רואים שם את ההיא מטעם מפלגת מרצ? חייכו אליה, אמרו לה: יום טוב, שיהיה לנו בהצלחה. במילה "לנו" אתם יכולים להתכוון לעם ישראל, לא חייבים להתכוון למפלגה שמטעמה היא באה.
בקרו במאה שערים. אתם רואים את כל החרדים, אלה שמצביעים יהדות התורה, שס, או שלא מצביעים בכלל, בגלל שהמדינה לא מקובלת עליהם? אחלו להם בוקר טוב, תגידו להם להתחזק בלימוד היום. גם אם זה לא ערך נכון בעיניכם, זה מן-הסתם לא מפריע לכם ביום שבכל המדינה הוא יום שבתון בכל-מקרה. וזה יעשה לו טוב, אז מה איכפת לכם?
שמתם לב למתנחלת הזו? כן, נו, זו שמצביעה לבית היהודי. עם המטפחת, העגלה ושני הילדים החמודים. "ערב טוב גברת, אני מקוה שאת מצליחה להסתדר עם הילדים היום למרות שמוסדות החינוך סגורים.
" גם אם הבית היהודי עושה לדעתכם הפוך מכל מה שהוא מצהיר עליו, ובמקום להועיל עושה את ההיפך.
והנה האדון שכבר שנים מצביע לעבודה, שכיום התחלפה למחנה הציוני. אמרו לו שלום, לחצו את ידו בחום. אין כמו אנשים שמאמינים באותם אידיאלים עד הסוף, בקביעות, שנה אחרי שנה. אפילו כשאלה אידיאלים שונים משלכם, וגם אם בעיניכם הם גורמים לבעיות במדינה.
ו- רגע, רגע. זה זוג צעיר שמחפש דירה כבר שנה וחצי. "במי אתם בוחרים היום?", "רק כחלון!", "אה, יפה, יפה. נקווה שהכלכלה תשתפר באמת...", ותתכוונו לזה, גם אתם לא חושבים שכחלון יעזור לזה לקרות. בסופו של דבר כולנו רוצים כלכלה טובה יותר, לא?
ברחובות מסתובבת גברת צעירה, ומנסה לעודד אנשים לבחור בלפיד, כי הוא ימשיך בכל הכוח לפעול למען השיוויון בנטל לכלל החברה, ולמען מעמד הביניים, כמו שעשה בכנסת ובממשלה האחרונה. צהריים טובים, גברת! כל הכבוד שאת משקיעה ככה! אפילו אם אתה בכלל לא מאמין ברעיונות של לפיד, ולדעתך הוא בכלל רק עשה בלגן בכל עניין הגיוס והחקיקה האנטי-דתית. היא משקיעה ככה במשהו שהיא מאמינה בו, זה תמיד טוב, לא?
ליד הקלפי ניצב בחור מתלהב עם כיפה גדולה ופיאות מעובות, בדוכן של "יחד". הוא בדיוק מסביר למישהו על חשיבות התורה והארץ, ושלא תהיה אף מפלגה שבאמת תילחם על זה מתוך תורה כמו יחד. תניפו לו אגודל בעידוד, אתם לא חייבים להפריע לו באמצע הויכוח. גם אם אתם מאמינים שגם בנט יעשה את זה מספיק טוב, ואתם חושבים שיחד היא מפלגה מיותרת.
והנה גם קבוצה שרוצה את ביבי בתור רה"מ בכל מחיר, ומאמינים שחובה לבחור רק בליכוד כדי שזה יצליח. יום טוב לכם, חברים, שיהיו לנו בחירות נכונות! אפילו שאתם בכלל חושבים שהשלטון במדינה כיום רק עושה בעיות, וחובה להחליף אותו כבר. אם אתם חושבים שהבחירות הנכונות הם לא בליכוד, תתכוונו לזה שיבחרו באחרים.
בקיצור, חייכו לכולם, שמחו את כולם. זה חשוב.
יום טוב, בחירות טובות!
סליחה מכל מי ששכחתי, ומקווה שלא הייתי יותר מדי סטיגמתי ושלא הכעסתי אף-אחד מכל סיבה אחרת...
אוהב אתכם ♥
בועית מחשבהבס"ד ובהשתדלותי
הבחירות הן מצע חביב לבחינת הטבע האנושי
אושר תמידייום שהתחיל מוקדם מידי והולך להסתיים קרוב לבוקר הבא 
הייתי רוצה להמשיך לישון את כל השבועיים הבאים. או אפילו עד אחרי פסח.
![]()
![]()
![]()

בס"ד
זה היה ממש מרגש לזכות.. קבלתי אגב סט כוסות - 6 כוסות מזכוכית מהודרות ומקושטות בפרפרים שקופים (זכוכית)..משהו ממש יפה שהיה שווה ככה להשקיע כמו שהשקעתי. (סליחה על האיחור בתשובה- לא היה לי זמן לאינטרנט השבוע כלל... ניקיון פסח כידוע חחח)...
אנונימית לרגע!
נפשי תערוגהגזימו הליכוד האלה!!!
שלוות עולמים.
יעל מהדרום
יעל מהדרום
שלוות עולמים.
בת-שבע77ורק אלי לא התקשרה שום מפלגה
ואפילו לא שלחו הודעות
לא רוצים אותי בארץ הזאת![]()
יעל מהדרוםאחרונה
שלוות עולמים.
משיח נאו בפומ!
יעל מהדרום
יהלכללי: מה יהיה פה תכף
שוברת גלים
הבט משמים
אחת הסגולות הידועות המובאות בספר גוגל : סגולה לישראל
היא לכבות את האינטנרט למשל
|הקוף מהווצאפ, את יודעת איזה|
|בורחת|
משיח נאו בפומ!
נקודה טובה
בס"ד
וצריך עוד בחור שלא יהיה ייחוד...
נ.ב: אולי נפתח קבוצת תמיכה - בשם "יותר מדי (יש אוכל)".![]()
בס"ד
קצת עודדני אולי גם אתכן:

(:
בס"ד
"
נוֹגַהּ הוא מושב בחבל לכיש השייך למועצה אזורית לכיש. היישוב הוקם בשנת 1955 על ידי עולים מעיראק ומאיראן, ברובם ממעברת אגרובנק[1], על גבי חלק מאדמות העיירה הערבית אל-פאלוג'ה, שתושביה עזבו אותה במלחמת העצמאות ולא הורשו לחזור לבתיהם. השם שניתן ליישוב הוא סמלי ופירושו - האור והנוגה בתחיית ההתיישבות היהודית-ציונית בחבל לכיש.
"![]()
![]()
נקודה טובה
בס"ד
תמונה כזאת של חלל:
מרגיש שאתה בחלל?!
אז הצטרף אלינו למסע לנוגה.
![]()



הבט משמים


יעל מהדרום





אושר תמידי
את יודעת שיצא לי לחשוב עליך הרבה בחודשים האחרונים?
מעניין מה גרם לך לחזור....
איזו מתוקה. במה זכיתי שחשבת עליי? 
האמת שהייתה לי פה תקרית שגרמה לי לחשיבה מעמיקה כמה הפורום הוא סביבה טובה עבורי לשהות בה, והגעתי למסקנה שאיבדתי את האיזון הנכון והיפה. עכשיו בע"ה אקפוץ לגיחות פה ושם, וזה הכי נכון לי כרגע..
אנחנו ''מכירות'' מפעם...
מחפשים רעיון למסלול למחר באיזור שילה- בנימין
לא המסלול הרגיל של נחל שילה, כבר חרשנו אותו מכל כיוון.
משהו קליל עם נוף טוב![]()
טל אוריה
שלוות עולמים.אבל כדאי מאוד שאשאיר את עצמי ערה עד איזה 3 בלילה...
שבוע שעבר גם הייתי צריכה להישאר ערה בשעות האלה, אבל נרדמתי ועוד עם פלאפון על שקט..למזלי זה הסתיים טוב.
אם כבר כיסא, לפחות שיהיה נוח...
בקצרה
צ'ונו
משיח נאו בפומ!
בקצרהעכשיו יש לי מספיק אוויר כדי לטוס לחלל...
לא שמענו מכם הרבה זמן
ותן טל
בקצרהאחרונה
שוקולד לבןאחרונהברוך ה' שלא איבדתי את הארנק עם הת.ז. אבל אני מפסיד את כל האקשן בווצאפ.
באסה... זה נכון שאפשר להצביע גם עם דרכון / רשיון נהיגה?גדר תילאיזה מסמך הזדהות יש להביא לקלפי כדי להצביע?
כאשר מגיעים לקלפי יש להזדהות בפני מזכיר ועדת הקלפי באמצעות אחד ממסמכי הזיהוי הבאים:
תעודת זהות של הבוחר, שהוצאה על ידי משרד הפנים, הנושאת תמונה. ספח בלבד של תעודת הזהות אינו מהווה תעודת זהות ואין חובה לבוא עימו.
דרכון ישראלי תקף של הבוחר, הכולל את תמונת בעל הדרכון.
רישיון נהיגה ישראלי תקף של הבוחר, הכולל את תמונת בעל הרישיון, שניתן לפי פקודת התעבורה.
בבהצגת תעודת שוטר.
ח"כים יכולים להשתמש בתעודת הח"כ שלהם.
נכים ומוגבלי ניידות שונים יכולים להצביע בכל קלפי נגישה בארץ, בהצגת תעודה המאשרת את מוגבלות הניידות שלהם או לחלופין חתימה על טופס שבו הם מצהירים, לבקשת מזכיר הקלפי, על זה שיש להם מוגבלות.
ב"טריק" הזה עוד די הרבה סטודנטים שלא ידוע לי שהם במעצר.
בנוסף, אבא שלי שבמשך כמה מערכות בחירות שימש מזכיר קלפי, אמר לי שעקרונית אפילו לחתום על טופס לא בטוח שחייבים - רק אם המזכיר/יו"ר הקלפי, מבקש זאת.
אבל אני רק נותן את המידע - כל אחד בוחר איך להשתמש בו 
ב"הצלחה.
אושר תמידי
די"מ
יעל מהדרוםאחרונהזו התעלות רוחנית? כי זה 'סתם' שהוא לא עובד.
@כי אין פייסבוק
עריכה:
לא יודעת, לא הולך לי עם זה...
אז עקרונית המשחק היה אמור להיגמר ביום פורים, אבל לא נורא שהמשיך קצת.
אז כעת, כל הבנות שהיה להן גמדית וענקית, צריכות ליזום איזו הפתעת סיום שתעזור לצד השני לגלות מי הן. מומלץ שזה יהיה על גבי פורום זה כדי שכ-ו-ל-ם יוכלו להשתתף בהפתעתכן 
רצוי לעשות את זה עד סוף שבוע הזה.
ניפגש במשחקים הבאים...
@האדרת והאמונה
ב"ה
בדיוק שמעתי את המנגינה הזו, ומה יותר סמלי מלהקדיש לך אותה?
שתזכי, שנזכה, למצוא את כל שבטי ישראל האבודים ולהפגש יחד בירושלים, בהר הבית
נולאיתעכשיו את כבר יכולה לזהות מי אני![]()
בועית מחשבהאחרונהבס"ד ובהשתדלותי
היית גמדה מקסימה! ![]()
