אז כרגע רק כדי לבדוק אם יש טעם לנסות,
יש כאן אנשים שזה יעניין אותם? שרוצים להעלות תמונות, ולהגיב וללמוד אחד מהשני?
אז כרגע רק כדי לבדוק אם יש טעם לנסות,
יש כאן אנשים שזה יעניין אותם? שרוצים להעלות תמונות, ולהגיב וללמוד אחד מהשני?
וגם אם לא מצלם - להגיב ולפרגן על תמונות שאחרים מפרסמים, גם גורם להם להמשיך
כדי להצטרף?
לא יודע אם רלוונטי לחפש כאן, אבל מי שיש לו למכור או שמכיר מישהו שרוצה למכור שיפנה אלי כאן בשרשור או בש"א
יודעת שלא כ"כ פעיל פה אבל שווה לנסות
התחיל לעניין אותי לאחרונה כל התחום של הצילום, ואני מחפשת קורס ללימוד צילום (אולי בעתיד להשתמש בזה כמקצוע) אין לי כ"כ ידע וכרגע תלמידת תיכון אז רוצה משהו שישתלב עם זה או קורס לפסח או לקיץ (למרות שיש זמן עד אז..) ובכללי איזה מצלמה כדי לקנות בהתחלה?
תודה
לגבי קורס, את מחפשת קורס פרונטלי או אינטרנטי?
לגבי מצלמה, לדעתי, כדאי פשוט ללכת לחנות צילום ולהתייעץ איתם, בסוף הם יתאימו לך את המצלמה המושלמת בתקציב שיש לך.
בהצלחה רבה!
אם פרונטלי אז באיזור המרכז
ותודה!!
תבדקי בפרוג, נראלי שיש להם גם וגם.
שם יש גם פלוס של אווירה דתית…
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
מחפשת לקנות עדשת
Canon 24-70 f2.8 ii
או Tamron 24-70 SP G2
אם מישהו מוכר או יודע על מישהו שמוכר יד שנייה אשמח לשמוע פרטים. תודה🙏
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
דרושים דרושות לעבודה מהבית בקלדנות, כתיבה, הזנת תוכן, הזנת נתונים, תמלול, ותרגום, לפרטים נא לפנות בוואטספ למספר 050-2322173
מה רבו מעשיך
זאת תמונה ממש יפה!