אפשר לתת לך חיבוק? אם כן אז קחי אחד שרוצה לרפא את הלב ממני.
אני יודעת מה את עוברת.. טוב מדי יודעת.
ואת מדהימה שזו הגישה שלך, אני בטוחה שתעברי את התקופה הזו באמונה, ותגלי איזו אישה מדהימה את וכמה עוצמות קיימות בך בלי תלות בשום דבר.
הכל בך.
באמת הכל קיים בך.
הכוחות והכלים.
ויהיה לך כזה אור גדול וכזו שמחה גדולה בקרוב ממש, אני מבקשת מה' עבורך ועבור על המצפים והמצפות.
והאיש שלך כל כך ישמח בך, את תראי. ותהיה לכם בהירות גדולה שמעל לטעם ודעת.
שאלת איך עומדים בזה? אני בטוחה שפשוט תדעי מתוכך. מתוך מה שלמדת וגדלת להיות מהעבר, מהניסיונות הקודמים, מהדרך עצמה..
לא באה לחדש אבל אולי מה שעזר לי יעזור גם לך:
להקשיב בכנות לעצמך, ולהבין מה את צריכה עכשיו, מה הנפש שלך צריכה.
ואז לצעוק את זה, לכתוב את זה, לדבר את זה, לרקוד את זה... להוציא החוצה ולבטא את הרגש הזה איכשהו כמה זמן שהוא צריך להיות מורגש. להסכים להרגיש בעומק את הרגש הזה שלפעמים מרגישים לא בסדר להרגיש, מכל סיבה שהיא.
השלב הבא הוא לשאול:
מה את מרגישה שאת צריכה עכשיו?
מה יוכל לעזור לך להתמודד עם השמחה הזו המהולה בכאב? מה ומי יתמוך בך? ולשתף בכנות, לאסוף סביבך את מה שיחזק בך ואותך...
ובעיקר להבין שאת המציאות אי אפשר לשנות, אבל את הדרך שבה נלך בתוכה אנחנו בהחלט יכולים לבחור. ואפשר לבחור ללכת במרמור וכאב ואפשר לבחור להתמקד בטוב ובאור שבדרך, ואיך היית רוצה שהאיש שלך יפגוש אותך.
וכשתהיי שמחה, בע"ה תבוא השמחה.
ובכנות אגיד, שמה שהכי מחזיק אותי זו האמונה שגם אם אני לא מבינה כלום במהלך האלוקי הזה, אין לי ספק מי מנהל אותו ושהכל לטובתי. ואני בהודיה לה' על החוסר, על הדרך, על הכאב באמת מעומק הלב, כי זה באמת הטוב לי ואני אולי אבין מתישהו למה.
וגם אם לא אבין, אני בטוחה שזה הטוב המוחלט.
ויש בה משהו ביכולת הזו להתעלות מעל הדעת, לשמוח באמת עם ולמרות שהמצב מרגיש הכי הפוך עבורנו...
יש בה משהו שיכול לפתוח שערים שהיו סגורים הרבה הרבה מאוד זמן ולהביא רפואה ללב, גם אם לא מיד בדמות האיש והזוגיות, אלא במשהו עמוק ופנימי שמציב יסודות איתנים לבניין העתידי שלכם.
אז תסכימי לעצמך לפתוח את הלב לכל רגש שיעבור בך, לשמחה שלה... (זה קורה זה אפשרי! זה הגיע אליה ובוודאי יגיע גם אלייך בקלות ובמהירות),
לשמחה שלך שתגיע בקרוב בע''ה.
❤️