היום היה לי ממש ממש קשה עם הילדים בבית.. ביום כזה אני לא יוצאת במיוחד אחרי שגיסי היקר נהרג לפני 4 חודשים במלחמה רציתי להיות בבית.. אין לנו חצר ויש לי 3 בנים אנרגטיים בטירוף... ואני אנטיתזה להם😵💫 ככה זה מרגיש לי לפחות.. הגדול שלי בן 6.5 מתנהג באימפולסיביות בלי טיפת עדינות או רוגע. כל היום רץ ממקום למקום, אני מנסה לשבת איתו לשיעורי בית, עם עוגה ושוקו, מבטיחה שאחרי כל עמוד נשחק סיישן אחד של "דאבל", יש לנו גם שעון חול של 5 דק' ככה שהזמן יכול להיות מדיד בשבילו.. יש לו adhd אז זה כלי שאמור לעזור(לפי ההנחיית הורים).
בכל מקרה, אני לא נלחמת איתו, אבל כן מראה לו שאני פה בשבילו לעזור בשיעורים.
מאוד קשה לי שכל היום אין לו טיפת רוגע, הכל הוא עושה בפראות, צעקות בלי קשר לכלום פשוט אוהב לצעוק. וזה משפיע על האח בן ה3 שאחריו, שגם עליו אני מוצאת את עצמי מאבדת עשתונות מהשטויות שהוא עושה בעידודו של הגדול.
כל הזמן עובר לי בראש שאני רוצה להזריק לו משהו להרגעה כי אני לא רואה איך משהו יכול לווסת את הדבר הזה😫😫😫
אני לבד רוב היום, בעלי מגיע ב20:00 אחרי ששלושתם כבר במיטות/ישנים. יש למישהי עצה איך מתמודדים עם הadhd הזה שכרגע ממררנלי את שעות אחרי צהריים? הוא איתי מ13:00, השני והשלישי מצטרפים ב15:00. ככה שזמן רק לי ולו ביחד יש..

) אבל אנחנו מחליטים על מה אנחנו רוצים להוציא כסף
אני לא בקיאה בזה האמת