וסליחה על כל העיכובים
מצרפת אותו גם כאן לנוחות כולן, מי שמחפשת אותו - דרך הטלפון ניתן למצוא אותו בתפריט שבצד שמאל, כשנמצאים בתוך הפורום.
ברוכות הבאות לפורום 'אימהות, השלב הבא'!!
- הפורום נועד להיות בית לכל האימהות לילדים בגילאי יסודי ומעלה . אתן מוזמנות להעלות בו שאלות והתייעצויות / התלבטויות ודילמות / פריקות / שיתופים / מחשבות ותובנות שקשורות לשלב הזה של החיים שלנו וכו'.
- שימו 💛: זהו פורום לאימהות (גברים, נבקש מכם לכבד את המרחב הנשי ולא להגיב פה. תודה על ההבנה!).
- איך נולד פורום 'אימהות, השלב הבא'? פורום 'אימהות, השלב הבא' נוצר עבור: אימהות שעברו את שלב הילודה וככל שהזמן עובר מרגישות פחות ופחות קשורות לפורום 'הריון ולידה' (ביניהן ניקיות וותיקות שכתבו במשך שנים בהריון ולידה וכעת מחפשות לעצמן ''בית-המשך''), אימהות שמסיבה כזאת או אחרת כרגע לא סביב העניינים שקשורים להריון וללידה - ואימהות שרוצות להעלות נושאים שקשורים לשלבים המתקדמים יותר של ההורות (ופחות הרגישו שזה נכון לעשות זאת בפורום שעיקר ייעודו לדון בהריונות ובלידות ).
- אנחנו רואות את 'הריון ולידה' ו'אימהות, השלב הבא' כפורומים שמטבע הדברים קשורים קשר הדוק אחד בשני ❤. במידה רבה מאד, מדובר באותה הקהילה ולכן סביר שנשים רבות ימצאו את עצמן שואלות, קוראות, תורמות ונתרמות בשני הפורומים יחד . אפשר לדמות את זה לקהילה שיש בה קבוצות ווצאפ שונות - אחת שמיועדת לטרמפים, אחת שמיועדת למסירות, אחת שמיועדת לוועדת חסד וכו'. לכן, גם לא מן הנמנע שיהיו נושאים חופפים ומשיקים בשני הפורומים . (להרחבה על הנקודה הזאת, ראו את סעיף 6).
- מבחינת המשתתפות בפורום הזה – כהמשך לסעיף הקודם, אנחנו מזמינות את כל מי שרואה את עצמה כחלק מן הקהילה המתוקה הנ''ל לקחת חלק בדיונים שיעלו כאן (הכוונה גם למי שעדיין לא אמא בעצמה או למי שאמא לילדים קטנים יותר) . מתוך ניסיון העבר, אנחנו מאמינות שכל אחת יכולה לתרום. מי במילה טובה, מי בתפילה, מי מניסיונה האישי כאימא לילדים גדולים, מי מניסיונה המקצועי ומי מניסיונה בחייה הפרטיים או עם קרוב משפחה שחווה דבר דומה.
וגם להיפך - נבקש מן הקוראות האהובות כאן לא לשכוח את המקום ממנו צמחנו רובנו כקהילה - פורום 'הריון ולידה' - ולהמשיך לתרום מניסיונן גם שם
פתרון לכל מי שרוצה לקבל מענה משני הפורומים: ניתן לפתוח שרשור באחד מהם ולשים קישור אליו בפורום השני .
מבחינת חלוקת הנושאים – בתור בית לאימהות של ילדים גדולים, אתן מוזמנות להעלות ב'אימהות, השלב הבא' דיונים שקשורים לזוגיות, להתפתחות האישית וכמובן להורות שלכן ❤️. אנחנו מזכירות לכן שהפורום הזה אמנם מיועד לאימהות, אבל הוא בסופו של דבר פורום פתוח. לכן, אין לשתף בו שיתופים אינטימיים אישיים. על מנת לשמור על הייחודיות של הפורום הזה, נבקש שנושאים שקשורים באופן מובהק לתינוקות, פעוטות וילדים קטנים (עד סביב היסודי) יופנו ל'הריון ולידה'.
אנחנו מקוות שהמקום הזה יהיה מקום של העשרה והפרייה הדדית, של אחווה אמתית והכל מתוך כבוד ונועם אחת לשנייה ❤
אוהבות ומאחלות לכולנו הרבה ברכה והצלחה – בפורום, בהורות, בחיים ובכלל חיוך!
כאן למה שצריך..
@יעל מהדרום @מתואמת @לפניו ברננה! המנהלות
@קמה ש. - ההוגה והיוזמת