ביבי מוביל את מדינת ישראל להכחדהרועישםטוב

מה בעצם ביבי אומר בכל ראיון? ואפילו לא ברמז, אלא ממש באופן מפורש - 

שיש עזתים, ויש את חמאס. 

הוא אומר את זה במפורש.

הוא אומר - אנחנו נשחרר את העזתים החפים מפשע מחמאס.

אז אם ראש ממשלת הימין (ככה הוא מוצג) אומר בצורה הכי מפורשת

שרק כמה עשרות אלפים מהעזתים הם טרוריסטים ו***כל השאר***

הם חפים מפשע שוחרי שלום, נחמדים, מיטיבים, אוהבים וכו' וכו',

אז באמת אין שום הגיון לא לתת להם מדינה, לא להסיר את ה"מצור",

לא לעשות איתם שלום וכו' וכו'.

 

 

מה שלמשל אני הייתי עושה אם הייתי ראש ממשלה -

הייתי עושה אינספור סרטונים שמראים שאין כזה דבר בכלל "עם פלשתיני"

ושכולם מהגרים מעשרות מדינות.

 

מתוך ויקיפדיה:

 

לפי ההיסטוריון והסופר הגרמני, וילס די הס, שחי במאה ה-19 ובתחילת המאה העשרים תושביה הנוצרים והמוסלמים של ארץ ישראל בזמנו היו מהמוצאים הבאים: "בלקנים, יוונים, סורים, לטינים, מצרים, טורקים, ארמנים, איטלקים, פרסים, כורדים, גרמנים, אפגנים, צ'רקסים, בוסנים, סודאנים, שומרונים, אלג'יראים, מותאווילים, טטרים, הונגרים, סקוטים, נווארים, בריטונים, אנגלים, פרנקים, רותאנים, בוהמיינים, בולגרים, גאורגים, נסטוראנים, הודים, קופטים ומארונים ועמים נוספים

 

 

דבר שני הייתי עושה אינספור סרטונים שמראים איך בינם לבין עצמם יש אינסוף חמולות ומחלוקות ושהם רוצחים אחד את השני.

 

דבר שלישי הייתי עושה אינספור סרטונים שמראים את הקשר ההדוק בין ישראל לבין ארץ ישראל.

 

דבר רביעי הייתי עושה אינספור סרטונים שמוכיחים כמה שהטרור מושרש שם בכמעט כל האוכלוסיה מגיל 0

ושזה החינוך הבסיסי.

 

וכן הלאה וכן הלאה.

 

במקום לעשות את זה, שזה אגב האמת, זה לא תעמולה, זה פשוט להציג את האמת, ביבי

אומר שוב ושוב בארץ ובעולם כולו את הנרטיב השקרי, וזה יכול להוביל את המדינה לכליון,

אם יבנו פה באמת ובתמים "מדינה פלסטינית" שמשם יצא טבח הרבה יותר גדול ממה שהיה.

 

 

 

רק ממשלת מרכז שמאל תמנע הקמת....סיעתא דשמייא1
...עוד מדינה בארץ ישראל.
רק ממשלה שמפקירה שטחים לאויבהסטורי
בים בלבנון, בצפון השומרון מנעה מצה"ל לפעול וגרמה להקמת גוב האריות ועשרות נרצחים, רק היא?!
ממשלות ימין הם האמא של הפקרת שטחים.סיעתא דשמייא1
לא יודע, את הנזק שהספיקה לעשות ממשלת החלומות שלךהסטורי
בשנה וחצי, אף אחד לא הספיק בכזאת מהירות...


(לא סותר שהליכוד צריך ביביסיטר מימין, הוא צריך. אבל ההזיה שממשלה שתלויה במועצת השורא תהיה יותר טובה, מצריכה אבחון מקצועי)

אתה לא איש ימין!!!!!....סיעתא דשמייא1

תקרא בעיון מה שכותב איש ימין אמיתי, יאיר אלוני, טייס ואיש ליכוד בעברו:

"הלילה בו נקברה תנועת ה"ליכוד".

הלילה ביבי, קברת "קבורת חמור" את התנועה המפוארת שהחלה כתנועת ה"חרות", למענה עלו אנשים לגרדום בשירת "התקווה".

הלילה בירושלים, נשמעו דברים מפיהם של אנשים, אשר ללא מאמץ, ניתן למצוא את מקביליהם בגרמניה הנאצית.

הלילה, הונחו ברחוב תמונות של בכירי ה"רשות השופטת" והביביסטים דרכו עליהם כפי שדורכים על דגלי ישראל באירן.

הלילה הבינו כולם, שאתה ביבי, שבוי בידי פשיסטים קיצונים - משיחיים, שמעולם לא תרמו כלום למדינה ומוכנים להרוס הכל על מנת להשית כאן דיקטטורה פשיסטית.

הלילה הצטרף למייצגי הליכוד- איציק זרקא, רמי בן יהודה ורונית הביביסטית, חבר חדש, האיש המניף את השלט שבתמונה.

הלילה הוכח ביבי, שכל חבריך השרים הם פחדנים עלובים, איש לא פצה פיו ואיש לא אמר מילה בגנות ההסתה המטורפת.

"הפגנת המיליון" שכל כך ריגשה אותך ובה השקעת מיליונים, הפכה ל"הר שהוליד עכבר", ולא כמו שטוענים השופרות שלך סגל ואמסלם.

אתה ביבי מחפש מלחמת אזרחים, הוצאת את השד מהבקבוק ואין ביכולתך לעצור את הטירוף.

עכשיו אתה רק מוסיף דלק למדורה על מנת לשרוף את המקום, כפי שהגתה שרה.

שמע ביבי, לא תהיה כאן דיקטטורה, לא בנינו ולחמנו למען המדינה על מנת שאתה תהפוך את המקום הזה למגרש שעשועים פרטי לך למשפחתך ולעדת המטורפים שאגדת סביבך.

בנינו כאן מדינה למען ילדינו ונכדינו, ולמענם נמשיך ונלחם."

איך כל הקשקוש הזה קשור למה שאליו הגבת?!הסטורי
מתקשר אלה אם כן אתה לא איש ימין.סיעתא דשמייא1
לוגיקה פשוטה לא לומדים אצלכם באוסטרליה?!הסטורי
להגיד על דברים....סיעתא דשמייא1

...של טייס קרב "קשקוש" זה מלמד משהו עליך.

בכלל שמתי לב כשאין לך תשובה עניינית לגופו של עניין

כמו למשל "ממשלת ימין היא האמא של הפקרת שטחים"

ולא רק במגובה אלי ,אתה יוצא עם "מה הקשר".

זה שמישהו טייס קרב לא הופך את דבריו לנכונים יותרקעלעברימבאר
אולי. אבל צריך לסטור אותם ולא להגיד "קשקוש"סיעתא דשמייא1
אין פריוולגיות לטייסיםקעלעברימבאר
מה לעשות, הם כח ההרתעה שלנו.סיעתא דשמייא1
אין לי את מה לסתורהסטורי

כשאין שום קשר בין זה לבין נושא השרשור.
 

הדיון היה על האם עדיפה ממשלת האחים המוסלמים, זאת שמסרה ללבנון שטחי מדינה תוך עקיפת החוק ומנעה מצה"ל לפעול נגד הטרור בצפון השומרון, על הממשלה הנוכחית. 

 

כל מה שהוא כתב, לא קשור לשאלה הזאת בכלל. לוגיקה פשוטה. יש לי מה להגיב על המגדל הפורח שהוא בנה מכלום, אבל זה לא קשור לשרשור בשום צורה.

לא החלטתי אבל במקום להביע סלידה…סיעתא דשמייא1
… אתה אומר קשקוש זה מראה את ההתייחסות שלך.
סלידה ממה?הסטורי
הוא בונה תאוריה שלמה, על מאות אלפים שהשתתפו בעצרת, בגלל שכמה אנשים דרכו על שלט. זה קשקוש, כן.


אבל גם אם הדברים שלו היו רציניים, הם לא קשורים בשום אופן לשאלה בה עוסק השרשור.

אגב סלידה, מהשלטים שקוראים בקפלןהסטורי
לרצוח את רה"מ הוא (ואתה...) כבר הביע סלידה, או שרגשות הסלידה שלו (ושלך...) סלקטיביים רק לטובת הפיראטים ששדדו את השלטון מהעם וכלפי השלטון שהעם בחר, הוא לא מוטרד מהבעות כאלו?
מי שהסגיר את האשה שאיימה…סיעתא דשמייא1
…. לרצוח הם אנשי קפלן. הלואי וכך היה לו הזהירו לפני רצח רבין.
צבוע, שוב אתה מעביר נושאהסטורי
מי ששלח את יגאל עמיר, זה השב"כ. מי שידע על תכניותיו ועודד אותו לבצע אותם (והיום מנסה להפוך קרבן, אחרי שאמלל כל כך הרבה אנשים) זה חבירו הטוב ושותפו לכל הפעילויות עד אותו יום - סוכן השב"כ אבישי רביב.


אבל בתור אביר המוסר, האם אתה כבר הבעת סלידה מהקריאות לרצוח את נתניהו?!


האם האיש שציטטת ומבחינתך הוא המדד למי באמת ימין, כבר הביע סלידה מהעניין?!


או שרק כמה אנשים, שבכלל לא שמו לב על איזה שלט הם דורכים, אחרי שמישהו הניח לרגע, הם מדד לזה שצריך לסלוד ממאות אלפים?!


(אגב, גם את הפעילה הזאת, נזכרו להסגיר רק כשהיא התארגנה בפועל. כל עוד שעמדה עם שלטים כאלו שבועות וחודשים, לכולכם זה עבר חלק, צבוע)

שניה אחת אוסלו, אני כבר חוזר אליךנקדימון

פשוט בדיוק מתקשרים אלי מאוסטרליה.


אה איזה קטע, בדיוק נזכרתי בהזיה של אהוד ברק שניצלנו ממנה בנס.

ויואו, תראה מה זה, פתאום נזכרתי ברדיפה המשפטית של אריאל שרון. בסוף פטרו אותו מהמשפט שלו, לא? ממש כמו ההצעה הבריונית שהציע אחד המרצים מהאוניברסיטה העברית מעל דפי נייר הטואלט של "הארץ".

ממש הפתעה לא צפויה. פתאום עלו בדעתי כל הקריאות הבהמתיות של מחנה יאיר גולן-לפיד ועל פיתרונות ההבל שהם ממשיכים לאחוז בקנאות פנאטית ביחס ליהודה ושומרון.


כרגיל, השמאל זורק את האבנים ומנסה להתחבא מאחורי העץ של הימין. מזל שיש לי פה דלי להקיא לתוכו.

אתה ממש לא ימין!!!!...סיעתא דשמייא1

תקרא בעיון מה שכותב איש ימין אמיתי, יאיר אלוני, טייס ואיש ליכוד בעברו:

"הלילה בו נקברה תנועת ה"ליכוד".

הלילה ביבי, קברת "קבורת חמור" את התנועה המפוארת שהחלה כתנועת ה"חרות", למענה עלו אנשים לגרדום בשירת "התקווה".

הלילה בירושלים, נשמעו דברים מפיהם של אנשים, אשר ללא מאמץ, ניתן למצוא את מקביליהם בגרמניה הנאצית.

הלילה, הונחו ברחוב תמונות של בכירי ה"רשות השופטת" והביביסטים דרכו עליהם כפי שדורכים על דגלי ישראל באירן.

הלילה הבינו כולם, שאתה ביבי, שבוי בידי פשיסטים קיצונים - משיחיים, שמעולם לא תרמו כלום למדינה ומוכנים להרוס הכל על מנת להשית כאן דיקטטורה פשיסטית.

הלילה הצטרף למייצגי הליכוד- איציק זרקא, רמי בן יהודה ורונית הביביסטית, חבר חדש, האיש המניף את השלט שבתמונה.

הלילה הוכח ביבי, שכל חבריך השרים הם פחדנים עלובים, איש לא פצה פיו ואיש לא אמר מילה בגנות ההסתה המטורפת.

"הפגנת המיליון" שכל כך ריגשה אותך ובה השקעת מיליונים, הפכה ל"הר שהוליד עכבר", ולא כמו שטוענים השופרות שלך סגל ואמסלם.

אתה ביבי מחפש מלחמת אזרחים, הוצאת את השד מהבקבוק ואין ביכולתך לעצור את הטירוף.

עכשיו אתה רק מוסיף דלק למדורה על מנת לשרוף את המקום, כפי שהגתה שרה.

שמע ביבי, לא תהיה כאן דיקטטורה, לא בנינו ולחמנו למען המדינה על מנת שאתה תהפוך את המקום הזה למגרש שעשועים פרטי לך למשפחתך ולעדת המטורפים שאגדת סביבך.

בנינו כאן מדינה למען ילדינו ונכדינו, ולמענם נמשיך ונלחם."

חחח.. אתה מזכיר לי את...נקדימון
ההצגה העלובה של מירב כהן מ"יש לפיד" מול כנסת ריקה.


לפחות הצחקת לי את הנסיעה. אני ממש אוהב לקרוא "ימין אמיתי" שכותב כמו מרצ על סטרואידים. מאוהב.

אז מי פה ימין? אתה???????????????ההרהמורניק

אבסורדי משהו.......

מה זה ימין? אחד שלא מגרש מגוש קטיף למשל?סיעתא דשמייא1
איזו רדידות, בחיינקדימון
אנשים עושים טעויות. השאלה היא אם הם שמחים בהם, מצדיקים אותם, והיו עושים אותם שוב. למשל כמו חליווה שלמרות ש1200 אנשים נטבחו בגללו, הוא חוזר ואומר שהיה ממשיך לישון עד הבוקר ולא מצטער על שאירע. תת-רמה.
זה לא סתם אנשים. זה מנהיגי ימין...סיעתא דשמייא1

...שעושים את אותה טעות יותר מפעם אחת. שכחת את ימית, חרובית, נאות סיני, אופירה?

ועכשיו בגלל ממשלה שלומיאלית חצי עולם יכיר בעוד מדינה בארץ ישראל.

לא משנה איזה ממשלה תקום בעתיד הנזק כבר נעשה.

כמובן מגלגלי העיניים מהמגזר יטילו את האשמה למקומות הנכונים.

על מה אהוד ברק רצה לחתום?נקדימון

על 97 אחוז מיהודה ושומרון.

מי בשמאל לא תמך בו? מי מכם היה עושה בדיוק אותו דבר? מה רוצה יאיר גולן?


בגין, בניגוד לשמאל הארור, מת משברון לב בעקבות הטעות שלו. השמאל, אפילו אחרי טבח בארי, ניר עוז, כבר עזה ונובה, עדיין חוגג את אותם רעיונות נפשעים של השמדת מדינת ישראל.


אנחנו אוכלים את פירות הסרבנות ואת תבואת ההרעלה של כוחות האופל. מזל שנזרקתם לאופוזיציה כדי שהימין יוכל לתקן. פחד אלוהים לחשוב מה היה קורה פה אם עדיין הייתם בשלטון.

ברוך ה' שלא נתננו טרף לשיניכם.

יש הבדל גדול בין להציע לבין לתת ממש…סיעתא דשמייא1
… וכמו שאמרתי מגלגלי עניים מתעלמים מהאמת וזורקים רפש על אחרים.
עראפת הציל אותו מעצמונקדימון

אבל אכן יש הבדל בין סיני ליו"ש:


סיני לא חולשת על כל הארץ, סיני היא מדבר וסיכויי הפיתוח שלה נמוכים משל הנגב, סיני לא הייתה חלק מכתב המנדט, יהודה ושומרון הם חבל התנך.


הטעות של הויצור על סיני לא גרמה לשמאל הארור לברוח ממחשבת הנסיגות אלא לאמץ אותה ביתר שאת. מי דחף בכל הכוח בעד הגירוש מגוש קטיף? הימין התנגד לשיגעון של שרון, והשמאל חיבק אותו יעשה ממנו אתרוג אהוב.

מי רצה ורוצה לאמץ את השיטה הנאצית ולהפוך את יו"ש ליודנריין? מי זה אהוד ברק? מי תמך בו? מי זה יאיר גולן? מי תומך בו?


פעם נוספת השמאל זורק אבנים ומנסה להסתתר מאחורי הימין. לא יעזור. העובדות ישאירו אתכם באופוזיציה.

ברוך ה' שלא נתננו טרף לשיניכם.

ידעתי שתאשים מישהו אחר…..סיעתא דשמייא1
…. לא היו לי ציפיות אחרות.
חחחח לא רצו לקחת. הוא בהחלט התאמץ לתת ממש.אוריןאחרונה
הלחץ של נתניהו על מעוז וסמוטריץ מוציא אותי מדעתימרדכי

בס"ד

הדיווח הבוקר על הלחץ של נתניהו לאיחוד בין אבי מעוז לבין בצלאל סמוטריץ' - הוא טעות בעיניי

מפלגה שפעם אחר פעם רצה ומתאבדת בשביל בסוף להצליח להיכנס - זה בעיניי סביר. יש אחוז חסימה גבוה שצריך לצלוח וזו הדרך היחידה בסוף לעשות חיבורים, וזה אכן מה שעשו נעם בתחילת דרכם. אבל זה לא הסיפור כעת. אבי מעוז קיבל פעמיים את הצ'אנס שלו ולא עשה כלום! העשייה שלו בכנסת מסתכמת בנאומים נגד הפרוגרס ושני חוקים וחצי שעברו בקריאה טרומית.

למה צריך לעזור לבן אדם כזה, שקיבל את ההזדמנות שלו להוכיח את עצמו, להיבחר שוב פעם?! בן גביר לדומה, הצהיר כל הזמן שברגע שהוא יכנס לכנסת הוא יוכיח את עצמו וייצור לו בייס - מה שאגן קרה. אבל אצל מעוז זה לא קרה והוא עדיין מייצג את עצמו ולא הרבה מעבר לזה.

אתמול פרסם דביר עמר, פה בערוץ 7, שגורם בסביבת רוה"מ אומר לו "מהסקרים שלנו גם אם אבי מעוז ירוץ לבד ישרוף בגג כמה אלפי קולות בודדים. לעומת זאת אם יתחבר עם סמוטריץ יבריח קולות שינדדו לאופוזיציה - יותר מהקולות שיביא". מוטב שכך ינהג נתניהו גם הבוקר.

נתניהו נתון ללחץ כפול- משני הצדדיםאיתן גיל

הרב טאו מקורבו של נתניהו לוחץ לשלב את הנציג שלו, וסמוטריץ' מתנגד מטעמים מובנים, ומפעיל לטובתו את לשכת ראש הממשלה.

ההשוואה בין מעוז לבן גביר אינה הוגנת בהנתן שבן גביר שלט בשני משרדים מרכזיים, ועוד משרד... בערך. מעוז, ח"כ בודד לא שלט בכלום.

כי משרדים מייצרים קבלות ובייס.

כך ואחרת, אם הרב טאו יורה לאנשיו להצביע מחל תמורת הישג כלשהו לסביבת הר המור, הכל יבוא על מקומו בשלום, אבל זה לא יקרה.

השוואה מדוייקת בעיניימרדכי

בס"ד

בכנסת הקודמת (24) בן גביר היה ח"כ בודד וכבר התחיל לצבור כוח רק מעצם כניסתו לכנסת והעובדה שהוא חרש את הארץ לכל אורכה.

וממתי נתניהו הוא מקורובו של הרב טאו?!

בסוף 2019 השתתף הרב טאו בהפגנה גדולה למען נתניהואיתן גיל

ברדיו קול חי הוא הוגדר מקורבו של נתניהו.

כעבור 3 שנים הוא גמל לרב טאו ונשכב על הגדר כדי שמעוז יכנס לרשימה לכנסת.

לא הבנתי את הטבלאות שצירפת.

בהערת אגב, יש הבדל מהותי בין בן גביר שפונה אל קהל ימני רחב, ולכאורה הבייס של הליכוד, ובין מעוז שפונה אל קהל נישתי שבין קטן לקטן מאוד.

זה מציף את השאלה, האם עדיין יש תועלת ממשית במפלגות נישה מכל סוג שהוא, אבל דומה שלא כאן המקום.

הטבלה מאוד ברורהמרדכי

בס"ד

היא מראה שבן גביר הביא בסקרים של הבחירות הקודמות (בתקופה בין פיזור הכנסת לסגירת הרשימות) בין 5-9 מנדטים וזה אחרי שנה וחצי כח"כ בודד. מעוז לעומת זאת לא עשה דבר או חצי דבר כדי לנסות להגדיל את הבייס שלו.

אז כן, אני חושב שמפלגת נישה שקיבלה את הצאנס שלה ולא הוכיחה לא עשייה ולא מעבר של אחוז החסימה - אין מה לפעול למענה.

לפי ההסבר שלךמשה

עכשיו יהיה (שוב?) המבחן של זהות. ניצלו סיטואציה ודחפו אותם לאיחוד. עכשיו יש עבודה אמיתית.

נכוןמרדכי

בס"ד

בניסיון הקודם הוא פישל. עכשיו הוא יהיה צריך להוכיח את עצמו שהוא למד להתנהל נכון.

השנקל שלי לעניין זהאריק מהדרום

נתניהו מעריך שיותר קולות יאבדו מאשר יכנסו מהרשימה של סמוטריץ ופייגלין בעקבות האיחוד, בעיקר מצד מצביעי פייגלין, אבל יאבדו בתוך הגוש כנראה.

והקולות של מעוז יקלטו מתהום הנשיה של החסימה.

אני בכלל לא משוכנע שהלחץ הוא של נתניהוהסטורי

פעילי נעם, מפעלים בימים האחרונים לחצים כבדים ולא בוחלים בשום מניפולציה לקידום העניין. בעשיה פוליטית ממשית הם חלשים, מאוד, אבל ברעש וצלצולים הם חזקים. אני בכלל לא משוכנע שהשמועות על 'לחץ מצד נתניהו', זה לא ספין שהם המציאו.

מסתבר שגם נתניהו יודע, ששריון של מעוז, שכאמור לא עשה בכנסת האחרונה שום דבר מועיל שלא יכל לעשות מבחוץ ורק גרם לרה"מ להזיע, ירחיק יותר מצביעים שעלולים לזלוג שמאלה משיביא מצביעים.

בגדול לכל החיבורים האלה יש מחירמשה

גם בשביל האיחוד בבחירות הקודמות ביבי שילם להם במנדט של הליכוד. יש סיבה למה אנשים לא אוהבים את המהלכים של אבי מעוז.

היו שני פרסומים הפוכים שמיוחסים לנתניהואיתן גיל

בראשון נאמר שנועם מבריחה יותר קולות משהיא מביאה, ובשני נאמר שהוא פועל למען שילוב נועם בציונות הדתית.

לפחות אחד מהם הוא שקר, ואולי כדבריך, זה ספין שהם המציאו, או שפשוט הוא חזר בו.

אני לא יודע למה הוא צריך לבחוש בכביסה המלוכלכת במגזר, ולמה המגזר עצמו לא מתאמץ בכל דרך שהיא להגדיל את מספר הפתקים מטעמו שיוכנסו לקלפי.

הלייטים שהתפזרו בין כל מפלגות השמאל הם יעד לחיזור ולהשפעה, ולהשבה הביתה. מדובר בכששה מנדטים, אלא שנתניהו אפילו לא יודע איך להגיע אליהם.

לדעתי סמוטריץ עצמו צריך לרצות את החיבור הזהקורא נלהב לשעבר

כי הוא עדיין על סף אחוז החסימה.

כי גם אם פייגלין מוסיף מנדט, הוא בהחלט גם מרחיק כמות כזו, בטח כשיש חלופות דומות יחסית כמו עוצמה ווינטר.

לכן כדאי מאד שיחבור גם למעוז שיש לו הרבה מצביעים וגם פעילים מאד איכותיים שיכולים לעשות עבודת שטח חזקה שתביא אליו את המתלבטים האלה. נכון שגם נעם מרחיקה מצביעים אבל הוכח שמצביעים להם בסופו של דבר ופעילים איכותיים יכול להיות משמעותי מאד פה.

-לדעתי מעוז לא אשם בזה. הוא רק ח"כ בודד ולא נתנו לו כלום מהקצת שהוא ביקש. וכשאתה פועל נגד הזרם, בשונה מהדברים הנפלאים שבן גביר קידם שיש להם תמיכה רחבה בכנסת, אז קשה מאד לפעול כח"כ יחיד, ואדרבא חלק מהתנאים להצטרפות הפעם צריך להיות שייתנו לו גיבוי גם שאר השותפים. כי בלי זה הוא באמת מיותר בכנסת

ולשואלים אני אומר מדאגה לימין. מבחינתי הכי טובקורא נלהב לשעבראחרונה

היה שסמוטריץ ווינטר היו מתחברים פשוט. ואבי מעוז אם גם יצטרף זה היה נחמד וממקסם יותר קולות אבל פחות קריטי.

הילכו שנים יחדיו בלתי אם נועדו?אריק מהדרום

מי שמכיר את מלון וולדורף אסטוריה יודע שזה מלון יוקרה אולי הכי יקר בארץ.

נאמר שכדי להכנס בשעריו אדם ממוצע צריך לקחת משכנתא.

בוא נגיד שאיש לא נקרא לפגישה שם "באקראי" לפי הדיווח על וינטר ולייטנר.

אין שום סיכוי ששני אלה נפגשו שם באקראי במלון הזה דווקא לקראת סגירת הרשימות ודיברו שם דברי תורה, כל מי שמכיר את המלון הזה מבין את זה היטב.

אני חושש שיש מליארדר מאחורי לייטנר ואני חושב שעם שיווק נכון למאוכזבי החברה החרדית לייטנר עשוי להיות הפתעת הבחירות.

רק בהקשר של היוקרה של המלוןזמירות

לא יודע כי לא התעמקתי בזה על איזו פגישה מדובר ומי הם הדמויות המדוברות - באתי לתקן את הרושם שהבאת על המלון

הוא ברמת מחירים דומה לזו של מצודת דוד הסמוך. לא הכי יקר בארץ (קמפינסקי בת"א נחשב ליקר והיוקרתי - יותר מהמלך דוד בירושלים).

היינו בו פעם סוף שבוע, לא צריך להיות עשיר במיוחד.

גם בו וגם במצודת דוד רואים המון חרדים מתארחים.

הנפשות הם וינטר ולייטנראריק מהדרום

וינטר עם לייטנר זה חיבור טובאיתן גיל

שיביא עוד חמישה מנדטים גגד השמאל.

הלואי שיצא משהו טוב מהמפגש הזה

הלכתי לחפש ולקרוא מה קרהזמירות

זה מתחבר אצלי לנוהג של צעירי המגזר החרדי הנפגשים לדייטים ועושים זאת במיוחד בישיבה בלובי דווקא במלונות היוקרה בירושלים (וגם בהילטון ת"א. לא במלונות ה-'פושטים' במלעיל…)

זה משיקולי ארנונהמשה

בתי מלון מגדירים את הלובי שלהם כחצר ציבורית כדי לא לשלם עליהם ארוננה. זה אומר שכל אחד יכול להיכנס בלי לשלם (היי דייטים חרדים) כי מבחינה חוקית זה סוג של לא שטח פרטי.

משהו לא ברור שםברגוע

הם הודיעו עכשיו שלא ירוצו עם וינטר כי לפי הסקרים לא בטוח שיעברו, אבל הם כן יהיו בכנסת הבאה, איך בדיוק??

היה דיבור שוינטר יחבור לסמוטריץ'איתן גיל

אבל את פייגלין הוא לא רוצה, ולכן ירוץ בנפרד, וישרוף ביחד עם כולם.

מקווה שלייטנר ווינטר יפרשוברגוע

וינטר כבר הגישמשה

לפרוש אפשר גם ביום שלפני האחרוןאיתן גיל

וינטר לא יפרוש, מסתבר שהוא מגלומן רצינינוגע, לא נוגע

גם לייטנר לא נראה לי יפרוש כי הוא רוצה להוכיח למפלגות החרדיות את כוחו.

בתור חרדיקבלה

יגמור מחוץ לכנסת.

תרשמו.

ברורמשהאחרונה

אבל אם יוכל להזיק אז יוכל להשתמש בזה בשביל "איחוד" בסבב הבא. כמו בן גביר וכמו פייגלין.

על דאטפת אטפוך...הסטורי

עם פתיחת מערכת הבחירות, מיהר גפני להודיע ש"לא מחוייבים לגוש הימין".

הערב הודיעו לו מהמפלגה שלו, ש"לא מחוייבים למשה גפני..."

דגל התורה: גפני ומקלב יעזבו את הכנסת | ערוץ 7

(ועוד לא דיברנו על מה שעשה לרב רביץ)

אני לא מכיר מספיק את הפוליטיקה שלהםמשה

אבל גפני תמיד היה איש שמאל. זה לא חדש. בשונה מגולדקנוף למשל.

כמו שזה נשמע כרגענקדימון

גפני כנראה היה איש ימין חסוד ביחס למה שיחליף אותו.

וסוף מטיפיו?נקדימון

והמחליפים יהיו ימנים יותר ונוחים יותר?נוגע, לא נוגע
אל תהיה בטוח...נפשי תערוג

הם רוצים פטור מלא מגיוס

ולא שמחים מזה שהוא כבר כמה מערכות בחירות לא מצליח להביא את הפטור הזה

בממשלה הבאה הם ינסו להשיג את הפטור הזה בכל מחיר.

לא בטוח שהמחליפים יהיו טובים יותר לציבור הדת"ל או הימני

גפני הודיע שלא מחוייבים...איתן גיל

כי זו ההוראה שקיבל מהחצר.

החלפתם מתבקשת בעקבות ההנהגה החדשה שקמה לדגל התורה.

גפני נאמן ביתו של הרב שך שהלך לעולמו, ומקלב נאמן ביתו של הרב אלישיב, שגם הלך לעולמו.

המנהיגים החדשים הם הרב לנדו והרב הירש, וטבעי שההנהגות החדשות תעצבנה את החצרות שלהם כלבבם.

ככה עובד מינהל תקין, בלי בג"ץ ובלי בצלם, ולא כמו בכירי המשפט והפרקליטות שלנו שהם מסמר בלי ראש.

הנאמן של הרב שך היה הרב רביץ, שגפני העיף בביזיוןהסטורי

גדול הרבה יותר, מהבזיון שעשו לו השבוע.

כשהרב שך זצ"ל כבר לא היה, גפני הפעיל את מלא המניפולציות, כדי לנטרל את הרב רביץ (שאגב, בשונה מגפני באמת היה תלמיד חכם), דאג שב'יתד' לא יזכירו אותו במילה, למרות שזה הבטאון של התנועה שהוא עמד בראשה.

אפילו כשהרב רביץ נפטר, ביתד הוא לא הוזכר, לא הוספד, לא נערכו עליו כתבות. האבסורד היה שתנועת דגל התורה וכל הגורמים המסונפים אליה - שמו מודעות אבל עליו - ביתד, אבל בכתבות ובטורים לא היה לו זכר (או זייכער).

על דאטפת אטפוך על מלא.

למען ההגינותאיתן גילאחרונה

הח"כים הראשונים שנבחרו לכנסת מטעם דגל התורה היו רביץ וגפני. מאוחר יותר נכנס מקלב מקורבו של הרב אלישיב, שהתחמם על הקוים. רביץ פינה מקום, גפני התקדם, ומקלב סומן מספר 2.

38 שנים היה גפני בכנסת, תקופה מרשימה ללא ציניות. שורשיו חסידיים והוא חובש ספודיק בשבתות ובחגים, ובמובן מסויים הוא סדין אדום בעיני ליטאים רבים.

גם אייכלר עוזבקבלה

לא יכול להיות שהשב"כ והמוסד לא ידעוhamedinai

הביון של איחוד האמירויות ומצרים פי כמה יותר חלש מאשר הביון של ישראל. ואם הם ידעו, לא יכול להיות שהשב"כ והמוסד לא ידעו, והם אכן ידעו.

וכאן נשאלת השאלה למה כל העולם הזהיר את ישראל, את נתניהו, ואילו השב"כ שלנו, הרמטכ"ל שלנו לכאורה, גם כאשר ידעו על בטוח חזרו לישון.

בימין ממתינים למוצא פיו של וינטראיתן גיל

בסבירות של 98 אחוז הוא לא יחבור לאף אחד, ואולי כן ואולי לא יעבור את אחוז החסימה.

אם לא יעבור וישרוף כמעט 4 מנדטים, המרויחים יהיו כל המפלגות שנכנסו לכנסת, באופן יחסי למספר המנדטים שקיבלו.

במקרה הגרוע ביותר יפסיד גוש הימין שני מנדטים נטו.

שיטת חלוקת המנדטים לפי חוק באדר עופר מטיבה עם מפלגות ככל שהן גדולות יותר.

ואולי הגיע הזמן שבמדינת ישראל יתמודדו לא יותר מחמש מפלגות, וכולן תהיינה מיוצגות בכנסת.

יש הרבה שינויים שאפשר לעשות בשיטת הממשלאריק מהדרום

צריך לראות מודלים שעבדו בעולם ואנחנו רוצים לייבא אותם לכאן, לא להמציא סתם מצוץ מהאצבע בוא נראה מה ילך.

שיטות ממשל זה לוחות טקטונים שמזיזים קצת כל פעם או פעם אחת בצורה דרסטית כשיש עושק מאוד בולט לעין וזה צריך להעשות פעם בכמה מאות שנים אם בכלל.

אי אפשר לראות "בואו נראה אולי ננסה להגביל כמות מפלגות נראה מה יהיה מקסימום נחזיר את זה עוד חצי שנה" לא משנים את חוקי המשחק כל פעם שמפסידים.

אני לא יודע למה סמוטריץ' ובן גביר ראשי מפלגותאיתן גיל

וגם פייגלין.

כולם צריכים להתמזג עם הליכוד ולהשפיע מבפנים.

הליכוד, עוצמה, והציונות הדתית מדברים אל אותו קהל יעד, ומייצגים אותם ערכים כביכול, ועדיף ממפלגה שיש לה כ- 50 ח"כים

המפד"ל ההיסטורית ייצגה ערכים יהודיים ודתיים, אבל יורשתה מתעסקת בכל דבר, חוץ מענייני דת. ענייני דת כל כך לא מעיינים אותה, שאפילו נציג מטעמה במשרד הדתות היא לא דרשה.

תשאל את פייגלין למה הןא לא מתמודד בתוך הליכודאריק מהדרום

נראה שיש לו קצת ניסיון בזה.

פייגלין רוצה שהפוליטיקה תתאים את עצמה לגחמות שלואיתן גיל

וזה לא עובד ככה.

מסתבר שזה כן עובד ככהאריק מהדרוםאחרונה

עוזר פרלמנטרי יבוא לראיון אצל הרב לנדונקדימון

כלומר הרב לא סומך באמת על השלוחי דרבנן שלו לכנסת, ככה למעשה. יש לו חשש שהם יפעלו נגדו או הפוך ממנו בדרכים עקלקלות, ולכן צריך שהאנשים הצמודים אליהם יצטרכו אישור עבודה מהרב, ובכך להכפיף את היועצים לא לחבר כנסת אלא ישירות לרב. אמנם ספציפית לח"כ יהיו יכולות אופרטיביות אחרות, אבל היועצים יהיו תולעים מלשניות עמוק בבשר הפרלמנטרי. מלכתחילה להטיל חשדנות בין איש לבין רעהו.

הרב לנדו לא יהיה האב הרוחני של המפלגה, מורה דרכה ונר לרגליה - הוא יהיה בעל השליטה בפועל, שר צללי התורה של המפלגות החרדיות.

אני מתחיל להבין את החרדה של הציבור הכללי מהדיסטופיה החרדית.

נראה לי שאצביע למפלגתאריק מהדרום

שרשר לאהבה ולאחדות העם

איפה הימים שהציונות הדתית היתה מאוחדת….סיעתא דשמייא1

עופר וינטר משיב לרב אבינר: "הם היו מספיק ראויים להיפצע וליפול - וראויים להנהיג" | ערוץ 7

….חזית אחת הולכת בדרכו הממוצעת של הרב קוק, שמנהיגה באו בחזית אחת אל הבוחרים שלהם למרות הבדלים בדעות הם הלכו בדרך האמצע. כנראה למי שאומר "הכבוש משחית" הוא מתכוון למצבה של הציונות הדתית כיום. אנשים שחושבים שרק להם יש מונופול על אהבת ארץ ישראל ושאחדות העם בכלל ואחדות הציונות הדתית בפרט תלך לעזאזל.

"לא מחכמה שאלת על זה" (קהלת)נקדימון

שהכל לפי זכות הדור. (רש"י)סיעתא דשמייא1

לא שאלת מפאת חכמה כי אם מפאת כסילות (מצודת דוד)נקדימון

כי דרך החכם לשאול שאלות הגונות כפי עומק חכמתו, ודרך הכסיל לשאול שאלות שאין בהם ממש לפי כסילותו.

ברור ….סיעתא דשמייא1

… אני כסיל על זה שלא הבנתי שהכל לפי זכות הדור . אני זה לא העיקר זכות הדור זה העיקר.

ובאופן ספציפי מדובר בדור הקיים של הציונות הדתית.

אתה כסיל כי חרצת לשון בטרם עתנקדימון

אך אני תוהה אם תרצה שבטרם נעמיק בדיון נקדים כמה מילים על מדיניות איחוד ומאוחד, על קיקיוני השמאל שמוחלפים כמריונטה לפני כל בחירות, או דווקא על התשוקה הטהורה שבליבך לראות איחוד גדול בימין וניצחון על חלומות העיוועים של השמאל הסהרורי.

פיצולים זה דבר טבעיshaulreznik

איך אומרת הבדיחה? שני יהודים, שלוש השקפות.

שום תשים עליך מלך (=מנהיג) מקרב אחיךאיתן גיל

זו שאלה הלכתית נטו, והחצוף עופר וינטר לא צריך להכנס לזה.

שיתעסק בארגון מפלגתו המיותרת והתיאטרלית, ויתפלל לרחמי שמים מרובים לעבור את אחוז החסימה.

לא רק הוא מתפלל.סיעתא דשמייא1

תשמע בבקשה.

אני מכיר את הרב בן פורת הרהוט, כבודו במקומו מונחאיתן גיל

המלצות ממנו על פוליטיקאים לא הייתי לוקח.

מעולם לא היו ימים כאלו...הסטורי

והזוי שיורד מהארץ, מתיימר להטיף על 'הדרך של הרב קוק'.

גם רב ושמואל ירדו לבבל. שבת שלום.סיעתא דשמייא1

עלו ללמוד וחזרו ללמד את ההמונים שהיו שםהסטורי

לא עזבו את הארץ שבה נולדו - וממקום שבתם עסקו בהכפשת הארץ ומיישביה.

שטויות. אני יותר יהודי כאן….סיעתא דשמייא1

… מאשר הייתי בישראל וזה לבד מצדיק את היותי כאן. גם אם היתי בארץ לא הייתי חוסך בקורת על מה שקורה בארץ וזה לא להשמיץ . אתה צריך ללמוד להכיל בקורת של אנשים שלא חושבים כמוך אבל אהבתם לעם ישראל וארץ ישראל לא פחותה משלך. אני כרגע בדרך לארץ הקודש כפי שאנשי חב"ד נזהרים לכנות את מדינת ישראל בשם הזה ואפילו לא אנשים כמוך יוכלו לכבות את תשוקתי לארץ ישראל ולעם ישראל היושב בארץ וזה כולל אותך. אולי נפגש בסליחות בכותל שנה טובה וחתימה טובה.

כל הדר בחו"ל דומה כמי שאין לו אלוהנקדימון

באוסטרליה, אתה יותר יהודי רפורמי

חה חה חה וכיום יהודי דתי איש ימין….סיעתא דשמייא1

…. בארץ ישראל חשוד כאיש שמופעל על ידי אירן. זה רק מראה איזה אידיאולוגיה אהובה על אוייבנו.

אני אוהב סיפורי בדיםנקדימוןאחרונה

ספר לי עוד מעלילות הדם שלך. אני אוהב להתעדכן בדפי המסרים של המשטנה היומית.

אולי יעניין אותך