אנחנו בעונה מדהימה שיש הרבה מאד ירוקים טריים ששווה להחמיץ/ לכבוש/ להקפיא לחודשים הבאים.
משני סיבובי שוק שעשיתי בחודש האחרון יש לנו:
חצילונים שהם מושלמים לכבישה או למילוי בבשר/ גבינות- ואפשר להקפיא את זה בלי בעיה.
במיה (הננסי מושלם בעיני לאפיה, הקפצה וכמובן הקפאה).
שעועיות מגוונות - מהרגילות ועד הרחבות שעושים להם חליטה קצרה ואז הקפצה וזו תוספת טעימה ומרשימה.
הפאקוס- מלפפון בלאדי שהוא קריספי במיוחד ומושלם לכבישה.
זיתים- לחובבי הז'אנר לבישול/ כבישה/ החמצה.
פירות שעוד רגע לא יהיו פה- לחתוך ולהקפיא (לשייקים/קינוחים)
תמרים טריים- מה שבמהלך השנה מוכרים כ"תמרים לחים" (לא הצהובים)
אורגנו/ זעתר טריים (נכון, צריך לשטוף ולהכשיר היטב בבית, אבל זה שווה את זה).
מלפפונים זעירים.
וכו'....
אז ממליצה לכם למצוא זמן בשלישי או שישי (אחרי 13:00 השוק יורד לחצי מחיר-שווה במיוחד) וללכת לשוק רמלה/ שוק פתח תקווה/ שוק התקווה ולהינות מהמגוון .
)
)

