זה גן של התמ"ת בגלל זה אנחנו שם –אנחנו חייביםם את ההנחה שיש לנו שם..
והמטפלת יש שם אחת קרציה שאני ממש שונאת אותה! כל הזמן יש לה מלא הערות- עליי, על הילדה שזה נורא!!
מקבץ קצר רק מהשבוע האחרון:
*)אני מגיעה והילדה מלאה בנזלת באף, אז היא אפילו לא חושבת לקום ולנקוץ אותה- בכל זאת, עד שאמא באה לקחת אותה היא צריכה לראות אותה עם מלא נזלת? את לא יכולה לקום ממרבצך ולנקות אותה מעט? וזה כבר ריטואל קבוע שאני מגיעה ומנקה אותה – מול הפרצוף של המטפלת שתראה שזה מפריע לי.. בהתחלה עוד אמרתי – למה הילדה מלאה נזלת? אז היא אומרת בדיוק ניקיתי לה, היא לא הילדה היחידה כאן...
*)עוד מקרה, שבקשתי מהם להפשיר לה חלב שלי כשהיא צריכה לאכול, אז הם מפרישות אוטומטית 2 שקיות חלב למרות שהיא צריכה לאכול רק אחת. ואז, כשאני מגיעה לקחת אותה אני רואה בבקבוק איזה 120 מל שנשאר, אז אני אומרת:מה היא לא אכלה? המטפלת:אכלה אבל זה מה שנשאר. אני: אז איך נשאר כ"כ הרבה?המטפלת: כי הפשרתי 2 שקיות. אני: אבל למה? היא אוכלת ככ הרבה וסתם חבל שנשאר כי ממני היא לא אוכלת חלב שלי מבקבוק ואין מי שיביא לה בבית כי אני איתה לבד! אז למה ? כשאני איתה אני רוצה להניק אותה. המטפלת: את חושבת שיש לי כוח לצרחות שלה? (במילים האלה!!) כשהיא רעבה היא צועקת ועד שהמנה השניה תהיה מוכנה למקרה שתרצה עוד- אני אשתגע בינתיים...
*)עוד מקרה, אני באה לקחת אותה אז אני שואלת איך היא הייתה, אז היא אומרת לי : היום היא דווקא לא צרחה הרבה, מזלה.. זה מה שהיא אומרת על הילדה שלנו!! מה נראה לה?!?
*)או עוד משהו: פעם אחת שיצאה לה שן למטה ולא היה לה חום שמתי אותה במעון. (מה אני יעשה? עד שיוצאות שיניים זה ככ הרבה זמן שהם סובלים מסכנים אבל אין לי דרך לעזור לה כל היום - ובכלל, עכשיו שנתיים לא אעבוד ולא אעשה כלום ואהיה איתה בבית?!) כשחזרתי מהעבודה שאלתי איך היא הייתה? אז המטפלת אמרה לי: היום היא הייתה נודניקית ובכיינית!!
מה, אין דרכים יותר נעימות ולבביות לומר את הדברים?! למה את חייבת להיות כלבה??!?!
נמאס לי מהם!! ובעיקר ממנה! והתסכול הוא שאין לי מה לעשות, זה קרוב הבייתה וזה יותר זול מכל מה שיש באיזור שלנו...
פשוט מתסכלללל!!
זהו, פרקתי!
תודה אהובות