אני חודשיים אחרי לידה ראשונה, מהיום השלישי אחרי הלידה כמעט ולא היה יום שבכיתי המון...נמאס לי כבר ובא לי לברוח מהעולם. אתמול ישבתי וקראתי חומר על דיכאון לידה , והיו לי כמעט את כל התסמינים, גם הרבה מהגורמים... עשיתי את המבחן של סולם אדינבורו ויצא לי 23...(מ13 ומעלה זה דיכאון)
אלוקים אני לא יודעת מה לעשות!!!! בעלי חושב שאני עושה את זה בכוונה ולא שולטת בעצמי!!! הוא עצבני עלי ואומר שאני אגואיסטית!!!!!!
אמא שלי אומרת שאני סתם מתרגשת ומתייאשת מכל דבר ושזה בגלל שאין לי אמונה!!!! אני כמעט ולא נרדמת בלילה , ועל היום אין בכלל על מה לדבר!!! אני לללבבדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אני אמורה לעשות??? אני לא רוצה שלילדה שלי תהיה אמא משוגעת!! אם אני אגיד לבעלי הוא יגיד שאני סתם בסרטים והכל זה בגלל שאני לא שולטת במוח שלי!!! הוא יכעס עלי!!! ואמא שלי תאשים אותי גם כן... ואח"כ היא גם תאשים את בעלי (במשך כל ההריון הוא מאד עזר לי וגם עכשיו הוא קם בלילה לילדה) אני בכלל לא בנויה לכל זה!!!! לא בנויה להיות אמא בכלל!!! אבל כבר הילדה בעולם וא"א להחזיר את הסרט אחורה... ההההצצצצייייללללוווו!!!!!!!!!!!!!!

ובאמת בעוד אחותי מתחדשת בבגדים כמעט בלי סוף, אני דבקתי באותם בגדים מוכרים ונוחים שהיו לי בארון...