חב"ב-מרכזדרדקי
עבר עריכה על ידי רותם בתאריך כ אדר תשס"ו 20:55
בגלל שלא כולם קיבלו את טל-שמים(עדיין) אני אפרסם את העשייה של חב"ב באזורנו(מה שפורסם בעלון...)

גרעין מרכז

על פי נתוני משרד החינוך 51% מתלמידי כיתות א לומדים בבתי ספר דתיים. חלק מהם באים מבתים "חילוניים". בהתחשב בנתון החליט גרעין מרכז ללכת ולהשפיע בבתי ספר חלשים בידיעה שהוא משפיע הן על ילדים הבאים ממשפחות "חילוניות" והן על ילדים הבאים מאזורי פיתוח. כמו כן הגרעין מנסה לפעול באזורי הפיתוח עצמם.
פעילות רבה נעשתה, לצערי לא כולה מפורסמת כאן, ומכאן נובעת הבקשה מכל סניפי הגרעין להודיע לנו(הרשומים מטה) על פעילות מתוכננת ופעילות שנעשתה כדי להעלות רעיונות לתודעה של שאר הסניפים ולחזק את המוטיבציה. כמו כן עשייה שלא בתחום של הגרעין(דוגמת הליכה לבתי אבות/בתי חולים וכו') אינה מפורסמת כאן.
שכוייעחים לסניפים על עשייה:
* כל הכבוד לסניף בת ים בנות על הקמת המועדונית.
* ח"ח מגיע גם לסניף רחובות בנות אשר הלכו בעשרה בטבת והעבירו, לילדים בבית ספר באזור פיתוח, פעילות על מהות הצום, וכן על העשייה שלנו להחשת בניין אריאל.
* ישר כח לסניף ראשל"צ בנים אשר הלכו כבר פעמיים לבית ספר חלש, ביום שישי של שבת מברכין, ולומדים בחברותות עם תלמידים.  ישר כח לסניף רחובות(בנים) שהגיעה בחודש שבט לעזור.

* בסיבוב שערים שנערך ב-כט כסלו היה לבנות שיעור מרתק. עם כל זה הוחלט לארגן שיעור אחת לכמה חודשים.
דברים שבתכנון:

*סניף פתח תקווה בנות מבררות את האופציה ללכת ולהתנדב במועדונית באזורן, כל הכבוד והצלחה מרובה.
* ח"ח לסניף שעלבים בנות על הקמתן, עם סניף בנ"ע, את המועדונית בנוף איילון (טוב, אולי זה לא אזור פיתוח אבל בכל זאת מגיע ח"ח)
* סניף רחובות בנות בתכנונים לעזור למועדונית באזור פיתוח. פגישה עם ראש הגרעין כבר הייתה, הוא אמר דברים על הגרעין והודה שאריאל רחובות ריגשה אותו, ובע"ה (בלנ"ד...) אוטוטו ההתנדבות תחל.
* סניפים רבים החלו בהכנות לקראת העברת פעילות בבתי ספר על מהות חג הפורים. כנראה יהיו רעיונות לפעילות בפורם הלא רישמי בערוץ בשבע(אוי גוועלד ????) אבל אין אנו רוצים להתחייב. כמו כן סניפים רבים ממחוזות אחרים גם מתעניינים ובע"ה גם הם יצאו לפעילות.
*סניף ראשל"צ בנים כבר מתכננים סיירת בר מצווה.

*סניף ראשל"צ גם עוזרים לישיבה התיכונית בראשל"צ בארגון קריאת מגילה לאנשים אשר אינם שומרים מסורת.
* סניפים אחדים כבר החלו בהכנות לקראת העברת פעילות על פסח. הישל"צניקים אינם בישיבה בניסן ואין פטור לאף סניף מפעילות זו!!!

כל זה רשימה חלקית, ואולי אף מזערית מהנעשה בגרעין, הביקוש לעשיה והפעילות של חב"ב גדל כל הזמן ונשאר לנו להודות לכל העוזרים, אבל מפאת החשש של שכחת אדם ופגיעה לא נפרטם כאן.
לפרטים בירורים הערות הארות(לא בשבת) ...

מקווה שאנשים לוקחים את הקטע של "לא בשבת" בצחוק... היתי צריך להוריד את זה ושכחתי, חפיף.

רק לא לשכוח את הפרויקטים שהתחלנו איתם...מור

זהות היהודית!!!! חשבנו (אם אני לא טועה) כפרוייקט קבוע ומאז עשרה בטבת זה  לא התקדם לכן בלי נדר בפסח אנחנו מעבירים שיעור!!!!

זה שקם עכשיו פרויקט של התנדביות (ישר כוח לכל העוסקים במלאכה) זה לא אומר שמפסיקים עם הזהות היהודית!

יומטוב לכולם!

כתובדרדקי
זה האחרון שכתוב ברשימה-> משהו בסגנון "סניפים רבים כבר החלו בהכנות להעברת פעילות בפסח על מהות החג"...
השאלה איזה סניפים....מור

יש סניפים שאנ יודע עליהםדרדקי
יש סניפים שלא, העניין בפירסום זה שזה יכול להביא עוד סניפים לעשות ולכן לא הזכרתי שמות(וגם נכנסים לדיון מה בדיוק נכלל וסניפים יכולים להישכח, ולכן אני מעדיף שלא לכתוב)
שכוייח עצום!...נועה

לכל העושקים במלאכת הקודש!

רק חבל שהנ"ל כתוב בכתב כ"כ קטן שצריך להוציא בשבילו את העניים.

זה באמת קטן?דרדקי

את השניה שמעירה את זה...
אולי כי לי יש windows 98 אז זה לא כזה קטן?(כשאני חושב על זה במחשב השני יש 2000 והכל שם קטן יותר)

ואכן, כל הכבוד להם!

גם לי יש 98ראשון_בנשמ"ה
וזה עדיין קטן...
טובדרדקי
עכשיו אני רואה במסך של  windows ex(התבלבלתי בין זה ל2000) וזה באמת קטן, אבל מעניין למה לא כל שאר הדברים קטנים...

נ.ב. שמתם לב שגם עשיתי פרסומת סמויה לפורם? חחחחח מקווה שלא עיצבנתי כמה אנשים בדרך... 
אצלייוכי

במחשב אחד זה מעולה ובשני קטן, ושניהם XP אז כנראה שזה לא קשור...

ואתה באמת חושב שצריך לפרסם תפורום... חחח ניראלי הוא מפורסם כבר מספיק...

כל פעילויות חב"ב והגרעיןבסטר

מפורסמות גם באתר של חב"ב (www.ariel.tz4.com)

שזה המקום לציין, שנפתח באתר מדור חדש "חב"ב בעשייה".

אם יש דברים שלא מצויינים שם - אשמח לקבל חומר להוסיף...

moishe_m@iol.co.il

ישר כח.הדרדק

ראיתי וממש אהבתי. בלנ"ד אשלח הוספות לכשאוכל.

וואויוכיאחרונה
זה ממש יפה! רק עדכוניישן, בעמוד של הגרעין- לשלומית יש פלא' חדש (גרופ) 0524295105- אז אם אתה יכול לשנות.
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך