סיפור חיי מוזמנים ואפילו אשמח שתקראו!זמרת מיוחדת
אני זמרת מיוחדת,
קודם כל אני יספר מאיפה הבאתי את השם הזה- אני מאוד אוהבת לשיר ואני בן אדם מיוחד(כל בן אדם הוא מיוחד) ולכן קראתי לעצמי ככה..
אני עכשיו רוצה לחשוף בפניכם הרבה פרטים על חיי כמובן שיש דברים שלאאכפת לי שידעו מי אני) אבל אם אתם מכירים אנשים שקשורים לחיי אז מבקשת ממכם שלא תספרו אותם לאחרים..
נתחיל מהתחלה..
בגיל שלוש עברנו דירה לשדרות וזכיתי לגור במקום המדהים הזה 10 שנים..
הסיפור חיים שלי בעצם מתחיל מתחילת חיי אבל אני יספר הכל מכיתה א'.
בכיתה א' הייתי ילדה מופרעת מאוד.. העיפו אותי הרבה מהבית ספר אבל בסהכ הייתי ילדה סטנדרטית.. בכיתה ג' עברנו לגור באשדוד כי אבא התחיל לעבוד שם.. עזבתי את בית הספר אחרי 3 ימים כי המורה עיצבנה אותי.. אחכ עברתי לבית ספר אחר ואחרי שבוע עזבתי.. חייבת לציין שאת כל הבית ספר האלה עבר איתי אח שלי שהיה רק. בכיתה א'.. ולאחר מכן חזרתי לבית ספר הראשון כי המורה שלי התקשרה וביקשה ממש שאני יחזור כי אם לא יעיפו אותה.. אז חזרתי..
עברנו באשדוד הרבה טלטלות לא פשוטות.. ובסופו של דבר החלטנו בסוף שנה לחזור לשדרות..
הגיע כיתה ד' וממש חיכיתי כבר לפגוש את כל החברות שלי שבאמת התגעגעתי אליהן.. והתחלתי את השנה הכל עבר בשלום ונהנתי עד שיום אחד החליטה חברתי הטובה שאני מפריעה לה בעיניים והיא ארגנה חרם עם כל הכיתה.. רוב הבנות זרמו איתה.. והבית ספר לא עשה כלום והרגשתי רע מאוד.. סבלתי שם ממש, הייתי חוזרת בוכה מלאן.. בעצם גם לא הייתי רוב השנה בגלל זה.. בסוף שנה החלטתי שזה לא מתאים לי ועברתי לבית ספר חרדי שהיה בעיר.. למדתי שם שנתיים נהנתי אבל היה לי קשה..
בכיתה ה' יום אחד אמא שלי שמעה קולות בכי מהחדר שלי ועלתה לבדוק מה איתי וראתה אותי על הרצפה.. לא הגבתי לה, רק צרחתי והפרצוף שלי היה מנופח.. היא לקחה אותי ורצה לרחוב וצעקה שיזמינו אמבולנס.. מאותו יום השתנו לי החיים.. בבית חולים עברתי סדרת בדיקות, בנתיים חזרתי להכרה.. ובסוף גילו לי אפילפסיה, קיבלתי תרופות כדי שאוכל להגיע לאיזון אמרו לי שהאפילפסיה באה מחרדות..(רק חייבת לציין שבכיתה ד' איבחנו אותי כנפגעת חרדה בעקבות הקסמים והמלחמה בעופקת יצוקה- והייתי מטופלת במכון לנפגעי חרדה) מאותו יום הייתי בן אדם אחר, כל הזמן פחדתי שיהיה לי התקף שאני ליד חברות או אנשים שאני לא מרגישה איתם בנוח.. התאשפזתי מלא בבית חולים בגלל כל ההתקפים..
בכיתה ז' החלטתי שאני מצטרפת לחברותי היקרות לאולפנה ושאני מתעלמת מהחברה שעשתה עלי חרם(חייבת לציין שבנתיים חברות שלי ביקשו סליחה והיו חברות טובות) וממש חיכיתי לרגע, בשנה הזאת פרחתי ברמות הייתי כבר בן אדם אחר עם הרבה ביטחון.. לקראת סוף כיתה ז' החליטו ההורים שלי שאנחנו עוברים לבית אל..
עברתי לבית אל והכרתי חברות חדשות, התחזקתי בדת ברמות שאין לתאר ואני ככ שמחה עלזה. 
בעיתה ט' הגעתי לאולפנת תאיר אך מאמצע השנה היה לי תאקל רציני עם אחת הבנות והשנה הזאת רק הפכה לסיוט..
בכיתה י' עברתי לאולפנת עטרת רחל ושם עברתי תהפוכות נפש רציניות.. עזבתי את הבית ועברתי לגור אצל סבא וסבתא שלי..
הפכתי לאנורקסית, וניסיתי להתאבד כמה פעמים ופסיכיאטרים שאמאו שאני צריכה השגחה.. ופסיכולוגים(אני לא מאמינה בכל הדברים האלה כי לי זה לא עזר) ואם זה שהיו לי איזה 4 חברים שלא שמרתי איתם נגיעה.. אבל אז יום אחד אחרי איזה משבר של חברה שלי הבנתי שאני יכולה להיות בן אדם אחר ושהכל זה רק חוסר התמודדות והחלטתי לקחת את עצמי בידיים וקמתי.. התחלתי לאכול, התחלתי להיות בן אדם שמח, הפסקתי את הקשר עם כל הידידים החילוניים שלי, התחלתי ללמוד על משמעות החיים ופשוט רציתי לחיות.. קמתי והתחלתי להתמודד.  עד היום כשאני מסתכלת לאחור אני בהלם מהקימה שלי, עברתי משברים לא פשוטים.. הסתבכתי עם המשטרה לא פעם והעיפו אותי מהאולפנה מלאא, כמות לא נספרת.. אני חיפשתי את האמת אז הלכתי לפיה ומה שנגד לי העפתי ולא הבנתי שלפעמים צריך לדעת להתפשר..
בכיתה יא' חזרתי לגור בבית, התחלתי לשים לב שיש לי משפחה מדהימה שרק רוצה לאהוב אותי.. והתחלתי להיות בן אדם אחר.. פרחתי.. חזרתי לנגן..לרקוד ולעשות את כל מה שאני אוהבת..
היום אני בן אדם אחר אני בן אדם שמח, בן אדם מכיל ומקבל בן אדם שמחפש את האמת וששואף לה..
וזהו..זאת אני..
(כמובן שלא הכל אמרתי פה אבל זה בכללי)

נ.ב

האפילפסיה עברה לי כבר בכיתה יא'
תיוגיישן:זמרת מיוחדת
עבר עריכה על ידי זמרת מיוחדת בתאריך י' באב תשע"ח 21:58
@כבתחילה
@אין על רבנו!
@תהיללווששששש
@לעבדך באמת!
@גיבעוננח

@הדובדבן שבקצפת
אוהבת אותך צדיקה קטנה שלי😙לעבדך באמת!
גמני אותךזמרת מיוחדת
איזה כיף!לעבדך באמת!
...מתנחלת גאה!
קראתי. את מדהימה איזה כיף לך!
תודה על השיתוף!
תקשיבי מדהיםטליושקה
וואי את בחורה חזקהה בטירוף כל הכבוד לך באמת וואי אין מילים המון הצלחה😁
וואו. את מדהימה.שעות של אמת.

וואי אחותילהיות בשמחה!!!
את מדהימה!!! עם הרבה כוחות נפש! את צדיקה! וואי שאני אזכה ללמוד ממך!! תודה ששיתפו
וואו אין מילים. את מדהימה!כבתחילה
עברת כל כך הרבה, וקמת למרות המשברים והקשיים הגדולים. לא מובן מאליו איפה שאת היום.. מעריכה!!

מזדהה עם חלק אחד שעברת במשך החיים. כואב מאד.
אם יעניין אותך מה הזדהיתי-בפרטי.

אגב, חסר פה משהו אחד להוסיף לסיפור חייך
תודה!זמרת מיוחדת
באמת שלא מובן!!
חכי אני יוכל עוד להוסיף את זה.. בעזה בהמשך
אהובהאין על רבנו!
עוד לא קראתי, תדעי לך שישר שיצא הצום חשבתי עליך ונזכרתי שאמרת שתכתבי את סיפורך.
אלופה שהוצאת לפועל!
תודה על התיוג
..זמרת מיוחדת
חח.. זה היה לי חשוב.. הייתי צריכה גם להוציא מהלב..יותר מידי מעמסה..
בכייף
יואו!!יקרה אחת!!אין על רבנו!
אני באמת רוצה להכיר אותך באמת!
את מהממת!!!
ואני רוצה לתת לך חיבוק ענק ואמיתי על מי שאת.
תודהזמרת מיוחדת
אני גם מתה להכיר אותך!!
זה מצחיק משהו שלכל אחד פה יש סיפור חיים "מפוצץ"עמירם

כשהגעתי לנסיופ הבנתי שלכל אחד יש סיפור מאחוריו, אבל בדרך כלל לא רואים את זה. אפשרות שניה שכאן נמצאים כל הבודדים עם הסיפורים, מה שמחזק את השרשור הזה ⁦⁦ - נסיונות פעילים.

היה לך אפילפסיה? זה סיוט! לחבר ממש טוב שלי יש, פעם כשהוא היה אצלי בבית שבת היה לו התקף באמצע שבת, נסעתי איתו באמצע שבת לבית חולים. ההתקף היה באמצע הסעודה מה שאומר שהוא נפל עלי ופרכס לי בידיים. מאז המילה הזאת מפחידה אותי ומזכירה לי שבת בשערי צדק. וזה די בתמצות.

וואו! יש משו..ולא הסיפור חיים שלי לא מפוצץ..זמרת מיוחדת
אממ..כן היה לי..וברוך ה' עבר
ממפועל במה
לי אין סיפור חיים מפוצץ😐
אין לי חיים בכלל, אבל לא משנה
מדהיםםם מזדהה עם רוב הדבריםשווים

וואלה? אם זורם לך אשמח לדעת עם מה..זמרת מיוחדת
ואווווקיבוצניקית
כל הכבוד.
וואו.מתארחת בעולם
את מדהימה!
הלוואי ולאנשים יהיו כוחות כמו שלך.
תודה!! לכולם יש כוחות רק צריך להוציא לפועל..זמרת מיוחדת
הכל עובר לאמארץ לשום מקום

סתם סתם

וואלה אני מעריך אותך

הרוב אמא שלך יודעתזמרת מיוחדת
תודה!
פיצוחית

איזה חזקה את!!

ולראות סיפורים של אחרים זה הדבר שהכי גורם להעריך אותם. 

ולהעריך את עצמך.

ולהגיד תודה לה' על החלק של כל אחד מאיתנו..

תודהזמרת מיוחדת
ככ נכון!!
..פיצוחית

תכלס שאני רואה תסיפור חיים שלי.

ושל המפשחה שלי בכלל.

אפשר גם להגיד וואו וכו בכלל לא הכי קל.

אבל אחרי שראיתי את זה זה ישר בואו נכנס לפורופציות.

וואלה? זה לא שהסיפור חיים שלי וואוזמרת מיוחדת
זה בדיוק מה שכל אחד עובר.פיצוחית

גמאני שאני מסתכלת על הסיפור חיים שלי. זה טבעי והכי רגיל. אבל כל מי שמתחיל לשמוע מתחיל להזדעזע ווואוו וואו וואו. (מעניין לראות כל פעם תתגובות של אנשים ששומעים תסיפור חיים וכל פעם אני לא מבינה מה כזה מיוחד ותמיד אני עם אדישות כי ככה אני וככה עברתי על מה הוואו?)

זה בגלל שלא מכירים תצד השני ולא התנסנו. 

אני חיים את עצמנו מאז שנולנו ורגילים לאתגרים שלנו אז אין שוני. לצופה מהצד זה חתיכת סיפור שאין לתאר ורצון לעבור.(כמובן שאפחד לא רוצה רק הוא שמח בכך עוד יותר)

וואו!!!כפכף פוזל

כל הכבוד לך!

ונתת לי פול כוחות להרים גם את עצמי...

תודה שמחה ששמחתי להועיל!זמרת מיוחדת
🙂פועל במה
אין לי מילים. אז ⁦🙂
תודי לה' כל יום שעברתאהבת ישראל בנשמה

את המחלה של האפילפסיה!

ווואייי, מדהים מדהים!!אהבת ישראל בנשמה

מה אנשים עוברים.. איזה סיפור יש מאוחרי המסך!

בהצלחהחיוך גדול

תודה! כל אחד עובר סיפורים!!זמרת מיוחדת
תודה על התיוג!מלכות דקדושה

ושוב, את מדהימה באמת באמת.

וואי.

זה כל כך מטורף ונסי.

איזה טוב השם יתברך!!!

בכיף! תודה לך!!זמרת מיוחדת
רק עכשיו הספקתי לקרוא...האש בוערת
את שפיצית על! תמשיכי תסיפור חיים שעכשיו ב"ה גם מצאת את האבידה שלך ואת הולכת להתחתן, זה באמת משלים את הסיפור ; )
תודה! באמת משליםזמרת מיוחדת
ירדו לי דמעות. נשמה אני ממש מעריכה אותך!! אשרייך!!מילי דשטותא

איזה סיפור המסך יכול להסתיר. וואו!

וואו וואו וואו!ועוד פעם וואו!!!נצח נצחים

מרגש!

וואלה לא דימיינתי אותך ככה..נצח נצחים

דימיינתי אותך ילדה טובה כזאות שהכל מסתדר לה בחיים.. לא יודע למה

וואו.סריוס בלק

זה מראה מה הכוח של הרצון שלנו,את בנאדם חזק מאוד,קיבלתי ממך עכשיו הרבה השראה...

תודה!זמרת מיוחדת

וכ"כ נכון הכח רצון שלנו כ"כ חזק..

^^סריוס בלק

אני  צריך לקחת את עצמי בידים באופן מידי,ונתת לי מלא השראה...

וואואור שחור

חזק

זה מעורר לחשוב, שמכל מקום אפשר לצאת

וואו.איזה סיפור יפה.מבשר שלום
ממש מעריך איך שאת חזקה.
את יכולה להוסיף שהתחתנת ואת אמא?זה החלק הכי יפה בסיפוק
(היא כתבה את זה יומיים לפני שהיא התארסה)הר ומדבר
למה לעזאזל להקפיץ דברים כאלה?
לא ידעתימבשר שלוםאחרונה
אממ,נכנסתי לכ.א שלה וראיתי,אז הגבתי,לא עקבתי ממתי זה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך