המדריך למטייל.סתרי המדרגה
כן, איזה כיף, הגיע החופש ויאללה לטייל. ככה רואה את זה בנאדם סטנדרטי. אבל יש אנשים שגרים באזורים המטויילים ופשוט שונאים את התקופה הזו. רוצים לעזור להם שיהיה להם קצת יותר שמח בלב? הרי הם סה"כ אנשים טובים ונחמדים מאוד שמסבירים לכם פנים בשבילים ומדריכים אתכם בטרמיפאדות, מייעצים בכבישים, נותנים טיפים לגבי המכולת הקרובה או המסלול הלא מוכר והרבה פעמים גם ממש פותחים את הבית ואת הלב. חשבתם פעם איך להקל עליהם? אז אני כן. ואני רוצה להזכיר לכם שאנשים גרים פה, זה לא אתר תיירותי וזה לא לגיטימי שתטנפו את כל המדשאות בישוב ואפילו לא שתפתחו שם שקש ותעירו בצווחות את כל השכונה כשתתעוררו מהממטרות. איזה קטע, מישהו משקה את הדשא כדי שהוא יצמח, מפתיע אה? מותר ואף רצוי לנקות אחריכם. כל מקום שטיילתם ועשיתם בו פיקניק או ענארף, גם אם הוא לא שמורת טבע ואין שם פקחים. אנחנו גרים בטבע הזה, וגם אם זה בשטח ציבורי או אפילו בטרמפיאדה, אין שום סיבה בעולם להשאיר מטונף. אם כבר טרמפיאדה - לעזאזל תתנהגו כמו בני אדם, אם לא תהיו נעימים, למה שירצו לעצור לכם? תהיו מתחשבים, לא לעקוף, לדחוף, לקלל, לעשן, לריב. פשוט לא. כללי הנימוס בתוך הטרמפ אני מקווה שברורים - עולים נקיים כפי האפשר גם אם באלך להיות מהמגניבים שלא מחליפים בגדים כל השלושה ימים של הטיול, מומלץ לכבד את מי שעושה לך טובה ונותן לך טרמפ ו*לא* לעלות עם בגד ים רטוב. אה, גם רצוי לתפוס טרמפים בלבוש מלא, זה יהיה נחמד לסביבתכם. לא להרעיש או לאכול ברכב, להיות אדיבים ומנומסים ולא לעכב את הנהג. יש את חוקי הטרמפים הבלתי כתובים, בחייאת תכבדו. *לא!* עוקפים. הטרמפיאדה מפוצצת גם ככה וכולנו רוצים להגיע למחוז חפצנו ואני אפילו שלי זה להגיע הבייתה ולא למאהל/ צימר ככה שסביר שאני יותר לחוצה בזמן, אז אם אני מתחשבת, בטוחה שגם אתם יכולים. לעקוף זה לא רק בטרמפים, זה גם בתור במכולת שבחייאת אני קונה בה חלב כל יום ואתם פתאום מגיעים כמה שבועות בשנה לעשות בה מסיבות וחושבים מסיבה תמוהה שאתם בעלי הבית במינימום. תכבדו את עצמכם במרחב הציבורי בבקשה, לא להשתולל, זה מכולת וזו סחורה שעלתה לבעלים לא מעט כסף. אוקיי, נזכיר שוב שאנחנו גרים כאן ולכן הגינות שלנו והציוד שלנו הוא פרטי ולא ציבורי, ולהשאיל בלי רשות זו גניבה והונאה ועוד כמה דברים שאנשים מוסריים ודוסים לא נהגו לעשות. חוצמזה שגזל שינה אין להשיב ולא לגיטימי להרעיש בשעות לא לגיטימיות, יש פה ילדים קטנים שרוצים לישון ומבוגרים שיש להם יום עבודה ונוער עם תכנונים, בבקשה תמעטו בפגיעה בשגרת חיינו.

סליחה אם אני קצת בוטה, אני פשוט נורא עצבנית ורציתי להוציא את זה + להועיל לציבור.
היו ברוכים
..סתרי המדרגה
@עמירם
@מתנחלת גאה!
רוצים המלצות? שלמו בהקפצות!
אני לא באיזור שלך...עמירם

עדיין תכבד את התושבים שם סתרי המדרגה
וטוב, אני יודעת להמליץ בעיקר על שלי אבל גם בכללי אני טיפוס שדי מטייל (:
אני בצימר, ובקושי אצא ממנו😅עמירם

צודקת לגמריכבתחילה
ארטיק מסטיק שוקולד בננהסתרי המדרגה
נכון וחשוב!ירא שמים!
אם תוכלי להוסיף אנטרים יועיל לציבור
וואלה צודקת.מתיישב בנשמה

קפיץץץץץ סתרי המדרגה
ממש נכוןקיבוצניקית
קפיץ קפוץ סתרי המדרגה
עוד מעט ביה"ז מסתיים!
הרגשת את זה?פיצוחית
חויתי את זה על בשרי מיני בני ברק כל פען שעליתי על האוטובוס העירוני.
מרגישה את זה כל שנה, מחכה שהסיוט יגמר.סתרי המדרגה
כן כןפיצוחיתאחרונה
גם אצלנו זה כל שנה.

שכנים חדשים לחודש אחד
פניה לשי מיקהזית שמן ודבש

שי מיקה, שלום.

אני בעבר חשדתי בך שאת קשורה לרצח תאיר ראדה וזה מה שכתבתי.

מסתבר שטעיתי.

תביני אותי- הושפעתי מההסתה נגדך ברשת.

אני מבקש סליחה ממך.

אני מאחל לך חיים מלאים באור וטוב.

שי מיקהזית שמן ודבשאחרונה

הקפצה

..זית שמן ודבשאחרונה

נסיון פעיל.

מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.

..זית שמן ודבש

אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון

שרשור חדשקפיץ

נסיון פעיל

תגובה תגובה תגובהקפיץ

לרגע קראתי את זהמשהאחרונה

תגובה תגובה תגובה קפיץ

נסיון פעילקפיץ

מאוד

קצת מכוער, אבל נתרגל

ועכשיו חזרתי למחשבקפיץ

את החיצים כאן צריך לתקן ואת כל השאר גם קצת