בוקר טוב לכולם.....
רוצה לשתף אותכם ובעיקר לשפוך את אשר על ליבי ולהתייעץ....אני כבר 9 חודשים מנסה להכנס להריון.... לפני חודשיים הפלה וגרידה.
היה לי אתמול יום מאוד מאוד קשה....בעבודה שלי הודיעו שסוגרים את העסק .... המצב שלהם קשה לאחר שכמה לקוחות עיקריים עזבו אותם. ולא בטוח שיהיה חדשים.... הם נתנו לי את האפשרות להמשיך לעבוד מהבית לפי שעות על התיקים הקיימים ואם יהיה חדשים. ותיהיה לי ירידה בשכר של 15% (שגם ככה הוא הרבה מתחת לשכר הממוצע במשק)
אני שבורה מממממש....
לא הפסקתי לבכות אתמול... זו עבודה שאני נמצאת בה כמעט שנתיים ואני ממממש מממש אוהבת את העבודה את האנשים הכול.... הרגשתי שהגעתי אל המנוחה והנחלה ועכשיו.... שברון נוסף!
ומה אני אמורה לעשות עם עצמי עכשיו... רצינו עוד ילד... אבל עכשיו איך אני יכולה שעוד חודש אני אמורה להיות בלי עבודה....וזה גם סוג של משבר אפילו מאוד גדול בשבילי... אני כבר 9 חודשים מנסה להכנס להריון... הפלה ועכשיו לא יודעת אם אוכל בכלל באופק לנסות להכנס להריון אם אגיע למסקנה שאני צריכה לחפש עבודה חדשה . אז גם כל השאלה מתי אתקבל לעבודה וגם להכנס להריון ממש בהתחלה לדעתי זה עושה סוג של ריאקציה..... כולי שטופת דמעות
עצוב לי מממש. זה כאילו כמו שאומרים לי עכשיו תשכחי מהריון נוסף לפחות כמה חודשים....
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..