כשאין מה לכתוב אני נותן לפלאפון לכתוב מה שבא לו...ההוא גברא
הנה:

זה לא אומר כלום לא עוזר לי רישיון זה או אחר של החיים והם זמינים לזמן מוגבל בלבד לא תפספסו שוב אף פעם לא מאוחר לאהבה לתת תשובות לשאלות נפוצות של גולשים בחיפוש אחר כך הוא היה צריך למות בייסורים נוראים בתחילת דרכי החיילים מרוצים טוב טוב את סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר סקר
נראה לי שזה נתקע שם כי אני כותב מלא פעמים 'סקר סקר סקר סקר''ההוא גברא
גם לי זה נתקע..פועל במה
וואלה לא יודע אם זה עוזר שהרוב המוחלט של המקרים בהם רקדתי בטירוף בלי הפסקה ואז לאט לאט לאט לאט לאט לאט לאט לאט לאט לאט לאט
איך עושים את זהלעבדך באמת!
מה עם פרטי יצירת מופת של עד תצטרך חושב אהיה אותו פעם אחת קודם של דע בסדר וואקום שזה גדול
.בלה בלה בלהגלים.
אני חושבת על ידי זה לא אומר כלום לא עזר לו את זה טוב אבל לא ממש לא יודעת מה אני עושה שאין לנו שליטה של החיים איך לוקחים משכנתא בריבית קבועה לא צמודה למדד תשומות בגין דמי משלוח לפעמים ספונטניות לא נראלי ברצינות רבה מדי פעם בפעם הבאה משימוש בפורום אני יודעת שזה יהיה לי רישיון של משרד הבריאות הישראלי הוא גם לא מעט כסף רב בכך שלא ראיתי קניתי נעליים לרקוד איתן את הקיץ בשלום את לא יודעת מה לעשות עם זה משהו אחר בתווך המחיר של החיים
את ממש אשת עסקיםסביון
גלים.אחרונה
כשעושים את זהשוליינית
זה כאילו לעבור על כל הטקסטים שכתבת לאחרונה.
כשמפסקים זה יותר מגניב😁מהלך בדרך...
מה קורה אם אין לכם צוות פעילויות לילדים עם גג משופע?
פתרון מושלם עם רכב: אתם לא מכירים את הסגולה, את כל מה שאני יודע, או סתם.
היה נשמע שאת רוצה שאני אפרסם כאן, אבל אני רוצה לצאת לסיבוב השני.. ולא חייב לעשות זאת, המקורית הגיב.
לא רק להסתובב, להסתובב עם רשימת שמות המשפחה!
עוד לא ראיתם כלום- לא עוזר.
מה זה הפורום הזה בכלל?!
שמש אבל נעים להכיר!!
תכלסההוא גברא
זה לא רק נגד וולדמורט עצמו, לא יודע מה זה אחד הדברים הכי חמים תוצרת הארץ. אבל זה מה שאנחנו אוהבים לדוג, אני יוצא מן העצב שעיצבו את זה, לא היה לי כוח להכין שיעורים שתדעו קצת יותר מדי ציטוטים של נוויל.

אני כותב יותר מדי בפורום הארי פוטר... תראו מה זה כתב לי, וולדמורט ונוויל
אללהשוליינית
מה נשמע קמתי הרגע לפני שהתחלתי לכתוב בואי אישיות אבל על זה אין לי מושג אפילו על מה את מדברת ברצינות אז הרעיון של השיחה האחרונה ממש סיבך אותי כישוף שלא נהיה רעבים באותה הוא יפסיק לעבוד שלוש שעות לא היה שווה המכונה איזה מגזר סתם הימרתי שיש מישהו שמסכים.
כישוף!פועל במה
לא סתם כישוףשוליינית
כישוף שלא נהיה רעבים. והוא סיבך אותי.

טוב, זה נגמר מהרסביון
אני לא יודע מה זה לא נכון שחז לא נכון שחז לא נכון שחז לא נכון שחז לא נכון שחז לא נכון שחז לא נכון שחז לא נכון שחז
ננסה עוד אחדסביון
לא יודע אם יש לכם בבית לא נכון אני חושב שלקבוע זה אבל לא יודע אם יש לכם בבית החלו את זה באופן כללי לא יודע אם זה נגד את כל ההודעות שנכתבו בספר זה אבל לא יודע מה לעשות אם יש לך שאלה על זה לא בדיוק הבנתי מה הקשר בכלל זה אבל הוא טעה בגדול זה אבל לא נכון אני חושב שזה היה לא יודע מה לעשות עם ילדים בוגרים של אלה לא נכון אני לא נכון אני לא נכון אני חושב שזה היה לי את כל אחד מהם לא יודע אם זה לא בדיוק חלומו הרטוב שלה זה אבל הוא טעה בית משפט קמא לא יודע מה זה אומר שהוא זה לא נכון אני לא יודע אם יש לך את כל אחד יכול ללמוד על ההצקה לא יודע מה לעשות אם יש לכם תמונות את זה אבל לא נכון אני חושב שלקבוע לא יודע אם זה לא בדיוק הבנתי את כל ההודעות שנכתבו בספר זה אבל הוא לא יודע מה זה אומר על ההצקה לא יודע אם יש לך שאלה על ההצקה למרות זאת לא יודע מה לעשות עם ילדים צעירים שלא תאלץ לבחור בין מגוון של כל ההודעות שנכתבו בספר זה אבל לא נכון אני לא נכון שחז זה אבל הוא לא נכון אני חושב שזה לא יודע אם זה נגד את כל אחד יכול למצוא כתבות סרוקות זה לא נכון שחז זה אבל לא יודע מה זה לא בדיוק חלומו הרטוב שלה לא יודע אם יש לכם תמונות לא יודע מה לעשות אם יש לך את כל ההודעות שנכתבו בספר זה לא נכון אני לא יודע אם זה לא בדיוק הבנתי מה לעשות עם זה אבל הוא לא נכון שחז זה אבל לא נכון אני חושב שלקבוע לא יודע מה זה אומר שהוא זה לא נכון שחז זה לא בדיוק חלומו הרטוב שלה זה אבל הוא טעה בגדול לא יודע אם יש לכם בבית לא נכון אני לא נכון

מישהו יכול להסביר לי מה זה שחז?
טוב ליפועל במה
כשהשמיים בהירים יותר טוב! 😁
זה מה שקורה, לא פעם לא הייתי מזיע כמעט מלאכים.
עונה לא טובה מאיצה את מחלת הסרטן הפריך, לא יודע אם זה עוזר שהרוב המוחלט של המקרים בהם רקדתי בטירוף בלי הפסקה, ואז לאט לאט התחילה לקרוא את הסיפורים על האייפד של שיר.
תימחק מיד אחרי כמה ימים! אני יודע שאני עושה לחיצה כאן בפורומים עבור לא יודע מה, אני רוצה לדעת איך להסביר לי את המילים נחתכו.
זה היה מסתכן בביקור האחרון, הוא יום הבינלאומי הראשון לישראל.
את האוסקר על הבוטות אני יודע שזה נשמע לא יודע.
מה הוא עשה לך עמרם שלום? לא עובד עבור לא יודע מה? אני צריך לדעת לפני שנפגשנו, לא עובד לי בגרסה של שיר לוי בפייסבוק.
איך אני לא יודעת מה זה בכלל מיליון של החניכים? יבינו מה זה אומר על זה, זה לא אני, זה לא כזה מגעיל אותי מכסף טהור בשילוב אבני חן צבעוניות.
בסוף אני עוד אוריד מקלדת כזוהאש בוערת
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך