פעילות פתיחה והיכרות לעולים לכיתה א'אנונימי (פותח)

הי,

אשמח לשמוע מהמנוסים פה- מה כדאי לעשות במפגש היכרות עם התלמידים שעולים לכיתה א' (מספר ימים לפני תחילת שנת הלימודים)?

תודה

שאלה קטנהחי(נ)וך

המפגש הזה הוא עם ההורים או רק הילדים?

היכרות ראשונית בין המורה לתמידיםאנונימי (3)
כמו שהמורה תציג את השם שלה ותרגיע אותם שיהיה כיף ונלמד דברים חדשים ואם קרה משהן אפשר תמיד לבוא לספר למורה ואחכ כל אחד יציג את עצמו איך קוראים לו. כשעליתי לא׳ המורה חילקה מעין קליפס זיהוי (תג) עם שם ברור(כמו של חברות ששמים על החגורה) והבנות באו עם זה שבוע שלם ללימודים.
אחר כך אפשר לספר לתלמידים שיש סדר וצריך להגיע בזמן ולהביא את הספרים/אוכל ולספר להם שיש הפסקות ושיעואי בית.
כמובן שנחמד לסיים במתנה אישית. ממליצה על בקבוק מים קטן עם מדבקה מעוצבת של שם התלמיד
בהצלחות. גיל כיפי
אני הפותחתאנונימי (פותח)

תודה רבה.

חי(נ)וך - ההורים מגיעים גם, אבל הבנתי שמקובל בבי"ס שלי לעשות את הפעילות עצמה רק עם הילדים.

אנונימי- תודה רבה! הזכרת דברים מאד מאד חשובים ובסיסיים, שלא חשבתי עליהם. נראה לך שכדאי לעשות איתם גם פעילות או יצירה? הבנתי שיש מקומות שעושים דברים כאלה.

בשמחה. שמחה שעזרתיאנונימי (3)
אולי אפשר בתור יצירה לעשות "משולש" של שם על השולחן (שהמורה תנקוב בשמות הפרטיים של כל ילד ותתרגל) והיילדים יקשטו את השם שלהם בעזרת מנקי מקטרות, מדבקות וכו׳
אולי לספר את הסיפור הזהחי(נ)וך

הרעיון של היצירה מקסים! 

אפשר גם לספר לילדים את הסיפור על דומי יומבו- המדבר על דובי שעולה לכיתה א', ותוך כדי הסיפור הוא מבין למה חשוב ללמוד לקרוא.

הפותחת. תודה רבה!אנונימי (פותח)

הרעיונות שלכם מקסימים!! תודה רבה!! עזרתם לי מאד!

למה כולם באנונימי? לא נפרוש מהציבור...אנונימי (4)
אני הקראתי סיפור שנקרא ספרו לי על כיתה א ובו ילד שואל כל מיני דמויות מה יהיה בכיתה א

הכנו מראש פרח או ספר או כל צורה אחרת וכל ילד כתב עליה את השם שלו. אם זה היה עם הורים אז גם תאריך יום הולדת, ואולי תחביב או מאכל אהוב או בקשה לשנה החדשה.
אפשר לצלם כל ילד להדפיס ולהדביק או לבקש מההורים להביא
בכל מקרה מניילנים ותולים על הקיר בכיתה
בסוף כל ילד מקבל צ׳ופר כלשהוא למשל עיפרון ועליו השם שלו או משהו אחר נחמד
רעיונות מקסימים!חי(נ)וךאחרונה

רושמת לעצמי את הרעיונות המקסימים האלו! (אני לא בכיתה א השנה)

תודה רבה!!

התקן תדלוקאנונימי (פותח)
האם אכן צריך את זה לצורך הכרה בהוצאות רכב?
ואם כן, איזה התקן מומלץ? אשמי להמלצות מניסיון בלבד. שיטוט ברשת עד עכשיו לא הניב לי מידע משמעותי, בעיקר פרסומות.
לא צריךמשהאחרונה
זה נוח כי יש לך חשבוניות מרוכזות ואתה לא מאבד אותן.
שיווק דיגיטלי: כרטיס ביקור דיגיטלי לעסקיםlicard

יש כאן עצמאים ובעלי עסקים שמעוניינים בקידום ושיווק העסק שלהם? שרוצים למתג את העסק שלהם בצורה יוקרתית שתמשוך את העין ותזמן לקוחות?

אז אני רוצה לתת לכם המלצה קטנה ממני, בשנים האחרונות עולם השיווק עבר מהפכה משמעותית! השיווק החזק ביותר כיום הוא ברשת. אחד הכלים החזקים והמשפיעים כיום במיתוג, שיווק וקידום עסקים הוא לא אחר מאשר - כרטיס ביקור דיגיטלי.

לפרטים נוספים כנסו לקישור הבא:
https://www.licard.co.il/

אולי יעניין אותך