לסדרה תיעודית חדשה בערוץ 2 מחפשים
משפחות דתיות המעונינות לעבור חוויה מרתקת וחד פעמית.
התוכנית תעניק למשתתפיה מומחה שילווה יד ביד את המשפחה ויסייע לה בהתנהלות התקציב המשפחתי.
למשפחות המעוניינות ניתן להשאיר הודעה בטלאול: 0544007766אל תעשו את זה!
הרי לא משנה מה תמיד איכשהו הם יוציאו את הדתיים לא טוב...
תחשבו טוב טוב אם אתם בעד זה...
בצלב"א.
לא כולם מתנכלים אלינו כל הזמן.
סה"כ סדרה תיעודית, תדעי לך שדווקא הסדרות האלה מוציאות אותנו אמיתיות ואנושיות, ואם עושים כזאת סדרה עלינו זה לא כדי למצוא איפה ללכלך, אלא פשוט כי אנחנו חלק מהעם ועושים סדרות כאלה על כל מיני שכבות בעם.
בטלויזיה!
שיקצה...
להוציא אותנו כ"כ טובים..במיוחד בתק' של בחירות...
וגם באופן כללי אנ ימסכימה עם חי"ל שכשאת מצטרפת לסדרה תיעודית שמשודרת בטלביזיה את כאילו נותנת אישור דתי לטלביזיה וגם אם נגיד שזה מותר (ואני לא יודעת אם מותר או לא,או לא באה להגיד רע על מי שיש לו ,גם לי לצערי יש...) אז אני לא היתי רוצה שכדי למכור אותי ישדרו פרסומות לא צנועות...
בכל מקרה שיהיה בהצלחה!
יומקסים! 
בצלב"א..
חושבת וממליצה לאנשים שלא לפנות למודעה הנ"ל.
שכן, לרוב מה שאפשר למצוא שם זה זבל של ממש!! ואני בכל אופן לא היתי רוצה שיציגו אותי במקום כזה....
ואני יוסיף עוד שהו קטן גדול: "סוף מעשה במחשבה תחילה"
ב"ה
יש להם מטרה בזה. עד עכשיו התלוננו שאין לנו זמן מסך בתקשורת. אז עכשיו הם רוצים "להוכיח" לנו כמה שהם "מתחשבים ומוסריים" אלינו ע"י זה שהם יעשות יענו תוכנית רק בשבילנו.
התשקורת תוציא אונו תמיד בצורה לא טובה!!!! תראי לי פעם אחת שהוציאו אותנו בסדר
לדוג' ארץ המתנחלים שיצאה ישר מהישיבה "הפאנטית" של חיים יבין
אמנון דרקנר אם כתבתי את השם שלו נכון מפרשן בצורה מאד" אובייקטיבית"...
(שרה ב"ק שהיתה אצלנו באולפנא אמרה שהוא מפרשן לפי דעתו ולא בצורה הגונה....)
ארץ נהדרת(אם את לא רוצה רק חדשות) מציירים אותנו בצורה לא ממש "יפה" (בלשון המעטה...)
חוץ מזה תלוי גם מי מגיע לשם ואם אני לא טועה המשפחות של 'אריאל' לא יגיעו לשם!
אמנם הרבה פעמים מוציאים את הציבור שלנו בעין לא ממש טובה, אבל הרבה פעמים דווקא כן אומרים דברים טובים.
ויש לי כל מיני דוגמאות, אבל כרגע אני אסתפק בכל מיני סדרות תיעודיות שהיו לפני ההתנתקות על גוש קטיף והראו את הבעיה שלנו והוציאו אותנו נורא אנשויים ונרא פגועים מכל הסיפור...
ובקשר לארץ נהדרת, את עושה צחוק? - הם הרי צוחקים על כולם! כולם!
בתוכנית האחרונה הם צחקו על אמיר פרץ שהוא מרוקאי מטומטם, ועל ביבי שהוא בלון נפוח, ועל אולמרט שאין לו שום מצע פוליטי והוא חיקוי עלוב של שרון, ועל ליברמן ועוד ועוד. (וגם אני לא יודעת אם יצא לך לראות את התעמולה של שינוי שמראה כל החרדים מתפוגגים ונעלמים- ובארץ נהדרת אמרו על זה- "אפקטים תוצרת שינוי, ידע תוצרת גרמיה"!- וזאת אמירה ברורה לגמרי שקובלת על ההגזמה שבתעמולה של שינוי!
אז בבקשה תפסיקי לראות הכל רק מזווית אחת ותשתדלי להסתכל על כל התמונה במלואה.
ב"ה
לאיך שאנחנו נצא, הטלויזיה זה הדבר הכי מחטיא שיש. אני מבטיח לכם שאם תהיה תוכנית כזאת, בזמן של הפרסומות הם ישימו דוגמניות ערומות למחצה, או דוגמנים ערומים לשליש למחצה ולרביע.....
איך שאנחנו מצטייים בעיני התקשורת זאת דעתי את יכולה לחלוק עליה...
יומטוב לכולם
נאמר שבאמת לנו אסור לראות טלויזיה וגם את הסרט התיעודי שבו יופיעו הדוגמניות הנ"ל, אבל האם לא יהיה כדאי שלפחות אנשים שכן יראו טלויזיה וכן יראו את הפרסומות האלו גם ככה, לפחות הם יראו מה הולך בציבור שלנו, וכן יראו כמה שאנחנו אנושיים (וזה כהמשך למה שאמרתי שבטלויזיה לא תמיד מראים אותנו בעין שלילית..)
אתה לא חושב שזה עדיף? אמנם לנו עדיף שלא לראות כלל, אבל זה בדיוק כמו שיצלמו קריאת מגילה בביה"כ בפורים וישדרו בטלויזיה, אז אמנם לא כדאי לנו לראות את זה כלל בגלל הפרסומות, אבל האם אנחנו צריכים שלא לאפשר לצלמים להיכנס לביה"כ??
עורכי הסרט לא מעוותים את המצולם ומכניסים דעות פוליטיות, וכבר אמרתי שמצב כזה קיים.
לדעתי, כיום- מעטים האנשים החושבים שלדתיים יש קרניים, רוב בני האדם בעלי שכל והגיון בריא מודעים לאורח חיינו האנושיים, ולעובדה שאנו אוכלים, ישנים, לומדים, עושים בגרויות, ויש ביננו רופאים, עורכי דין פרופסורים וכו'.
הרי מגוחך לחשוב שזהו יתרונה של תוכנית תיעודית על דתיים- להציג את חיינו "האנושיים" לאותם אנשים נורמלים שאינם שומרי תורה ומצוות שאוכלים ישנים לומדים...וכו' ולמרבה הפתעתם יגלו כי חייהם שלהם כבני אדם דומים להפליא לחייהם של הקרנפים... אין בכך תועלת כלל. הרי כיום אנשים מודעים לדתיים ואורח חייהם, ואין בכך משום התקרבות בין הצדדים או הגברת אהבת אחים....הבעיה שורשית הרבה יותר, עמוקה ויסודית...בעצםהקרבה לתנ"ך, ליהדות בכללה ואין בשום תוכנית מעין זו לתיקון המצב. הרב וינברג בעל "השרידי אש"...כותב לפני זמן רב בהקשר אחר המתאים להיום ביותר, כי איחוד אמיתי יציב לטווח של זמן (ולא איחוד המשקיט סערות ומשמש כהפסקת אש-כמו בימינו, נותנים לנו לשמור שבת במקומותינו אך אי אפשר לומר שעם ישראל שומר שבת, ויש אוירת שבת בערי א"י וכו') איחוד יציב שכזה מחויב להיות מושתת על ערכי התורה, כשתרי"ג מצוות בבסיסו של האיחוד. כאיחוד של הכרת אורח חייהם של הדתיים המשונה מה וידיעתו על בוריו מביא להבנה מסוימת אך לא מגשר על הפערים כלל וכלל, מצעד הגאווה נשאר כשהיה, גיור רפורמי גם כן...בעוד כמה שנים צפוי מצב של חיתון רק על פי אילני יוחסין כדי להסיר ספק של גויים ש"גויירו" ע"י רפורמים(לא עלינו).
האדם הפשוט אולי יכיר יותר את אורח חייהם המוזר של הדתיים כך, מה גם שלדעתי כלפיו אין בכל כל תועלת, שכבר מכיר, וגם הכרה זו לא תשנה אצלו מאומה. השינוי מתחיל בהשפעה ציבורית, מחינוך ונכון גם מזה ששם ה' נקרא עלינו..אך זה לדעתי ביומיום ולא דרך זה.
שבת שלום ובצלב"א.
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
😜
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
מאוד
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
בואו נעשה מאגר פעולות