תראו. יש שתי הפגנות נגד מצעד התועבה.
שתיהן באות לומר את הדעה היהודית והטבעית הפשוטה שאין מקום לסטייה מינית במגמה הציבורית של עמ"י בארצו (בטח לא בעיר קדשנו ותפארתנו).
אחת מתחילה בגן הפעמון עוד כשעה ורבע.
השנייה בגשר המיתרים עוד כשעתיים ורבע.
הראשונה היא של להב"ה- ארגון שעיקר פועלתו היא נגד התבוללות אבל כותרת הדגל השלהם זה "משמר הכבוד היהודי". טוב, נראלי רובכם שמעתם על הארגון ועל היהודי הקדוש העומד בראשו בנצי גופשטיין הי"ו. זה ארגון כהנסטי. תראו, הם קדושים ממש וגיואלד. אבל בתור אחד שקצת יצא לו לדבר עם חבר'ה מהארגון- יש המון המון ערסים כאלו מלה פמילייה (ארגון האוהדים הקיצוניים של בית"ר ירושלים, הם שונאים ערבים וכו') האוירה תהיה קיצונית מאוד והחבר'ה מבחינה דתית תהיה מגוונת.
השנייה היא של ישיבות הקו- רבנים יהיו שם, ישאו דברים. האומר שם הוא מאוד מאוד מחושב תחת הנהגתו של הרב טאו.
עכשיו- נכון התיאור הזה נשמע לכם משוחד?
אז זהו-
שזה נכון.
(כי אני קווניק.)
אבל בלי קשר- אני חושב שאנחנו צריכים להשמיע את הקול הצודק נגד מצעד התועבה הזה. איך ראוי ונכון להתייחס לבעיות בזהות והחשקים המיניים- לא בתור מגמה תרבותית חולת נפש מוצדקת. אלא בתור סטייה, שמי שיש לו אותה צריך להכיר בזה שזה לא המצב הבריא ולא להפוך את התא המשפחתי במדינה להפקר של נהנתנות חולה.
אני אישית חושב שההפגנה השנייה היא בעלת אומר יותר מדוייק ולכן אני ממליץ ללכת לשם (גם בשביל לחזות בזיו פניהם של הרבנים החשובים שיהיו שם).
(אגב שתי ההפגנות חוקיות אבל לא יפתיע אותי אם בהפגנה הראשונה תהיה הרבה יותר אלימות אז מי שרוצה אקשן- שיידע לאן ללכת. ומי שרוצה לומר את האמת בלי בלאגנים אלימים- יותר תתאים לו השנייה)
זהו זה מה שאני רוצה להדגיש.
והעיקר- שעמ"י על חקיקותיו והגיוניו יחזור לומר בשפה ברורה "רצוננו לראות את מלכנו" ויטו שכם אחד לעבדו יתברך.
שנזכה.

חחח