אשמח לעצות הטובות שתמיד מחולקות כאן בשפע 
בת כמעט חצי שנה, היתה בסדר גמור פלוס מבחינת ההתפתחות שלה, אפרט:
מוקדם מאוד הרימה את הראש יפה, זזה במעגלים על הבטן (לצדדים וכו' אבל לא קדימה) וגם על הגב, היתה מגיעה לכל מקום במיטה, יוצאת מהשטיח פעילות וכדומה. ובכללי לא היתה לה כמעט בעיה להיות על הבטן, אם היה לה מעניין שם... וגם היתה מתהפכת בקלילות מהבטן לגב מגיל חודש בערך. כבר חשבנו שאוטוטו עוברים לשלב של הזחילה על הגחון אבל-
מאז שהסתיים לה המסגרת (תשעה באב) והצורך למצוא לה סידור ביום יום (יום עם אמא, יום עם אבא, יום עם סבא, יום עם סבתא... טיולים טיולים), מטבע הדברים אין לה את הזמן המסודר להיות על הבטן ולשחק, כשמסתיים היום עבודה וחוזרים הביתה, היא מותשת מכל הטלטלות בבוקר וישנה הרבה בצהריים (לא אופייני לה) ואז אני לא יכולה לשים אותה ולשחק איתה, ובערב כבר הולכת לישון ללילה.
אז אני מנסה פה ושם כשיש כמה דק', אבל ממש ממש רואים נסיגה ביכולות שלה, היא על הבטן כמעט לא מרימה את הראש, רק אם ממש מעניין אותה, אני מנסה המון גירויים (ביומיים האחרונים נכסנתי לזה חזק כשראיתי את הנסיגה), מנסה בנחת וברוגע לשחק, לשיר ואם בוכה להרים לכמה דק', לשחק בישיבה עלי או על הגב ולחזור לבטן. אבל ממש קשה לה, היא לא זזה על הבטן ולא מרימה את הראש כמעט ומתעצבנת תוך שניות.
אוף אני ממש מודאגת
זה נורמלי ככה הנסיגה הזאת? צריך לבדוק יותר אולי משהו מציק? ואני ממש אשמח לטיפים ועיצות איך לתקן את המצב ואפילו איך לקדם אותה עוד ברמה של איך לעודד זחילה ותזוזה על הבטן.
תודה יקרות! יצא קצת ארוך ומבולגן, מקווה שהובנתי בכל זאת