מי רוצה לשמוע סיפור?שעות של אמת.
אזהרה: הוא לא כזה מעניין.
לעזאזל. יד שכתבצי זה נמחק.שעות של אמת.
ננסה אולימיותר מאןחר מהמחשב.
טוב.שעות של אמת.

היינו בצפון המשפחה, יצאנו עם רכב אחד של העבודה ואחד של השכרה.

אתמול, אחרי מנחה, ירדנו לכנרת. השארנו כמעט את הכל באוטו. ירדנו עם הפלא של אבא ושלי, וזהו בערך.

שמנו במרוכז את כל הדברים שלנו, ובתוך אחד הסנגלים את הפלא של אבא ומפתחות של הרכבים.

מתישו אבא נזכר שהתיק עם האקדח באוטו ואסור לו להשאיר את זה שם. הלכתי להביא אותו.

חזרתי, ואחרי לא הרבה זמן נהיה חשוך ממש והתחלנו לצאת מהמים. אבא מחפש את המפתחות של הרכב של ההשכרה, ומוצא רק את של העבודה.

מחפשין מחפשים מחפשים, בודקים בכל הבגדים, בתיק, בסביבה של הדברים שלנו, ולא מוצאים.

חיפשנו שעה, ואמא אומרת לי לעלות ולהיות ליד האוטו כדי שלוודא שאף אחד לא לקח את המפתחות וגנב את האוטו. יש באוטו הזה את הפלאפון של אחי, ארנק של אבא(כסף, כרטיסי אשראי, רישון נהיגה, רישון אקדח, תז וכו וכו. ארנק של אבא.) אחרי שעה וחצי בערך הם עולים ומתחילים לחשוב מה עושים. כבר אין ככ אוטובוסים בשעות האלה. 9 וחצי בערך. אולי אחרי. אנחנו תקועים עם רכב אחד, 11 ילדים, ורכב נעול. יאיי.

אבא ועוד כמה יורדים לחפש שוב, לא מוצאים. הוא הולך איתי ועם עוד 2 לתפוס טרמפים. טרמפ לצמח. אנחנו מגיעים לצמח, ומחכים לטרמפ שיקדם אותנו או לירושלים. אבא נשאר עם 2, ואמא המשיכה עם השאר להיות איתנו.

אחרי חצי שעה בערך עוצרת מישי ושואלת מה קרה. מציעה לקחת אותנו לבית שאן או למחסום הבקעה, שמשם יהיה יותר קל למצוא טרמפ לירושלים. מציעה שנבוא לישון אצלה. אישה צדיקה ממש.

נסענו איתה, ואמא מאחורינו. מגיעים לתחנה כלשהי, עוצרים, חושבים מה לעשות, אבא אמר שהם על טרמפ לצצח. יופי. אנחנו ממשיכים למחסום. החיילים שם מגיעים ושואלים מה קרה. מסבירים להם מה קרה, כבר 12 וחצי, וצריך להגיע היום הביתה.

הקטנים מתחילים להתעורר באוטו ולריב. מקסימים. 

מגיע טרמפ לירושלים, אנחנו עולים 3. ומשם הביתה.

אמא נשארת שם, החיילים מכניסים אותם למשרד, מביאים להם מים ואוכל, והזאתי שלקחה אותנו למחסו מתקשרת ואומרת שהיא תלך לקחת את אבא ואחים שלי שהגיעו לבנתיים לבית שאן. אמא יוצאת לכיוון הבית, ובדיוק הם מגיעים למחסום. אמא מגיעה הביצה בסביבות 2, מתקלחת, ויוצאת לקחת אותם משם. הם מגיעים בסביבות 5 הביתה.

היום בבוקר התקשר המשכיר ואמר שמצא את המפתח ספייר, ויש אוטו. כל הדברים שלי שם. מקווה שיגיע מהר.

מסקנות-

אל תאבדו את המפתחות של הרכב.

טיול טרמפין באמתע הלילה יכול להיות משעשע. יכול גם לא.

יש אנשים טובים באמצע הדרך.

אני עייפנ ממש.

יש מה לסםר לנכדים ולילדים.

היה יום מעניין.

וואי וואי. אתם 11 ילדים?פיצוחית

המזל שלכם או אי מזל זה שהטיול הוא אחרי בין הזמנים..

כן..שעות של אמת.

יצאנו אחרי כדי שלא יהיה מפוצץ.

איזה באסה זה לאבד את המפתחות⁦🤦‍♂️⁩פועל במה
בהחלט מבאס.שעות של אמת.

וואומתנחלת גאה!
חתיכת סיפור.
היי.יחידי
אני אחראי על אחת המסקנות ()
לא מומלץ, בקיצור.
הו, בהחלט.שעות של אמת.

מומלץ ביום עם עוד מישו אחד ולא 11.

זה מה שנקראדשא סינטטי
"סיפור לא מעניין"
אניגלים.
נחשו מה?שעות של אמת.

כל הדברים שלי בבית!!!

מזל טוביחידי

תודה תודה.שעות של אמת.

קולולולולוגלים.אחרונה
למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?

אולי יעניין אותך