אני בהריון ב"ה שבוע 7
אחרי גרידה לפני חודשיים וקצת.
הגרידה היתה אחרי חצי שנה של ניסינות להכנס להריון
וב"ה יש בבית עוד ילדים.
אני כעת בצומת מאוד רגישה בחיים...ואסביר
כמה ימים מממש לפני שידעתי על ההריון הנוכחי - הודיעו בעבודה שהעסק נסגר חלקית- ז"א עוברים לעבוד מהבית במתכונת של עובד שעתי ולא עובד חודשי- מה שאומר שהמשרה לא תיהיה מלאה תלוי בהיקף העבודה שיהיה...(עסק פיננסי במשבר)
הם נתנו אפשרות כמובן להודיע על עזיבה ולקבל מכתב פיטורין וכו וחלק הם פיטרו וביקשו ממני להודיע להם האם אני ירצה להמשיך במתכונת של עבודה מהבית עובד חודשי.
וכול זה באמצע החופש הגדול שהילדים בבית שהימים עמוסים שיוצאים וחוזרים ואין שגרה ואין זמן לחשוב-חודש לפני חגים שכמעט ואין אפשרות למצוא עבודה חדשה וכו......
הייתי צריכה להודיע מה אני רוצה לעשות וזה היה עוד לפני שידעתי בוודאות על ההריון (היתה לי תחושה קטנה).
קיבלתי החלטה שבכ"א עדיף לי להמשיך אם אני רוצה הריון כרגע כי להתחיל עבודה חדשה לפני הריון/תוך כדי הריון חדש זה אופציה מאוד קשה ומלחיצה בשבילי.
אחרי יומיים קיבלתי תשובה על ההריון- שככ חיכיתי וציפיתי לו- וכרגע אני בשבועות של העייפות החולשה הבחילות וכו....
עצובה על זה שאני בקושי יכולה לשמוח עם ההריון כי אני בלחץ מהעתיד מה יהיה ואם תיהיה לי פרנסה ואם יום אחד הם יודיעו על סגירה סופית של העסק ???? מה אני יעשה אז לאן אפנה עם בטן של הריון....
וגם ככה המצב הכלכלי שלנו מאוד לא קל.....
ככ רוצה לשמוח להיות מאושרת להיות רגועה ולא מצליחה אני מתעוררת בלילות מביעוטי לילה על סיוטים בקשר לעבודה... אוף לא קל.
האם יש לכן סיפורים מעודדים על עבודה בהריון/עבודות פרינלס מהבית ועוד ועוד???