המחזור שלי לא סדיר ב100%, משתנה אבל לא משמעותית אלא בכמה ימים לכאן או לכאן, אני עד עכשיו לא כל-כך עקבתי והייתי בקיאה בכל הנושא ועכשיו מתחילה להבין קצת.
קבלתי מחזור ב15.6 (לא מדוייק זה יום לכאן או לשם) אני והבן זוג שלי קיימנו יחסים בתאריכים 1.7 וגם ב6.7 וב-14.7 גם ששם היחסים לא היו מוגנים, לאחר כמה ימים (20/7 אם אני לא טועה) קבלתי מחזור באותו רגע זה היה נראה לי כאילו קבלתי מוקדם מידי אבל אחרי שנזכרתי בחודש הקודם הבנתי שזה תקין, היה לי דימום של שבוע ממש רגיל כמו מחזור לא הכתמות, מה שכן מאז אני נפוחה פתאום (אני רזה אז שמתי לב לנפיחות) רגישה לריחות (שזה רגיל אצלי אבל הפעם זה קצת יותר מורגש) אין לי כאבים בחזה ואין לי תכיפות לשתן, מה שכן יש לי כבר שבועיים לפחות הם דקירות בבטן התחתונה שמלוות אותי כל יום שזה נורא מוזר וכאבי ראש ממש של מגרנות כאילו כל רגע אני צריכה לקבל (בד״כ יש לי כאבי ראש כאלה יומיים לפני שאני מקבלת מחזור) עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית אבל אני לא יודעת אם אני באיחור או לא כי אין לי תאריך מדוייק.
השאלה שלי היא כזו במידה והדימום הזה היה השרשה ולא מחזור בבדיקת הריון הביתית הייתי רואה תשובה חיוביות ולא שלילית? או שזה לא מחייב?
ואם ב14.7 שקיימנו יחסים לא מוגנים והדימום שבוע אחר כך (שזה פחות או יותר התאריך שהייתי אמורה לקבל) יכול להיות השרשה ולא מחזור?