איזה מדריך שווה אני.תכלית הכוסף

הלכתי עם החניכים לבריכה למרות שהקומונר אמר שאסור ואז הלכנו לאכול פיצה. היה כיף!

|עף על עצמו|

מדריך שווה שגורם לעצמו סיבות להעפהמלכות דקדושה

לפחות היה כיף!

תכלית הכוסף

שאלה, את חדשה פה, פצלשית, מה?

אממ.מלכות דקדושה

פצלשית, הייתי עוקבת פה וכותבת בפורומים אחרים.. אבל הרבה זמן עוקבת פה

פשייי באמת שווה!מתנחלת גאה!
הכי כיף לא להקשיב לקומונרים
ואת תזהרי ממני.Pumpin blood
את רק בתחילת ההדרכה שלך. עוד יש זמן לחשבון נפש ולקביעת סטנדרטים מראש.
לא להקשיב לקומונרים זה לא כיף- זו שטות מוחלטת.
יש לך נפשות רכות בידיים. כל החלטה שלך קריטית לאיך הם יהיו- גם מה יקרה להם, אם זה יהיה סכנת חיים או יהיה כיף, וגם איזה אנשים הם יצאו בעתיד.
את יודעת מה זה לאבד אנשים.
איבדת את הלל. אם תאבדי את אחותה, או חניכה אחרת, כי חשבת שכיף לא להקשיב לקומונרית, את לא תסלחי לעצמך בחיים.

הדרכה זה דיני נפשות. אתם אחראים על אנשים קטנים שמסתכלים עליכם, מחקים אתכם, סומכים עליכם ובוחנים כל צעד שלכם. מדריך הוא קדוש לחניכיו. זה אחריות מטורפת. להבין שהקומונרית לא שמה לך רגל סתם כי בא לה, אלא כי יש לה אחריות. להבין שהיא יודעת מה היא עושה ושלנסות לעקוף אותה זה רעיון רע. שהיא רואה תמונה גדולה יותר משאת רואה.
מדריכים שווים הם לא מדריכים שעושים שרירים וחושבים שהם מגניבים ויודעים הכי טוב.
מדריכים שווים הם מדריכים שמשקיעים ביחס אישי עם חניכים, שמשקיעים בערכים שמועברים בפעולות, שמשקיעים בערבי גיבוש וביחסים טובים בשבט, שנותנים השראה לחניכים שלהם ומשמשים להם דוגמה, שלא מסכנים את החניכים שלהם ושוקלים את ההשלכות על מצבם הפיזי והנפשי בכל צעד.
חניך שווה סומך על המדריך שלו שמבין יותר יודע יותר ולא יסכן אותו, מדריך שווה מלמד את החניך שאני אחראי יותר ממך, והקומונרית אחראית יותר ממני, וגם השיקול דעת שלי לא מספיק לפעמים ולכן שנינו צריכים לסמוך על הקומונרית.
אממפוסעת
כל זאת ועוד בהנחה שיש קומונרית שמבינה משהו מהחיים שלה ולא איזו נודניקית שיושבת על העורק הראשי.
כל מילה תאיר. הייתה לנו קומונרית השנה זוועהמתנחלת גאה!
כנל.פוסעת
...מתנחלת גאה!
תודה על התגובה המפורטת. לקחתי לתשומת ליבי... שנה הבאה יש לנו קומונרית מעולה (השנה הייתה זוועה), ככה שאני אקשיב לה כי אני סומכת עליה ברמות. היא באמת קומונרית אחראית שתוביל את הסניף והצוות.
אל תדאגי. אני שומרת על חניכות שלי. יש לי שבט מקסים ברוך ה'. אני אחראית מספיק. אבל בכל זאת התגובה הזאת עוררה אותי יותר אז תודה(:
איזה שווה!!להיות בשמחה!!!
ממש לא שווה.Pumpin blood
זה יכל להגמר אחרת לגמרי.
יש סיבה לזה שאסור ללכת עם חניכים לבריכה, או לפעילויות עם מים.
הקומונר לא סתם עושה לך דווקא ואומר לך לא כי בא לו.
עשית טעות. בנס יצאת בחתיכה אחת וכל החניכים שלך חזרו בריאים ושלמים.
רק ניסים היו פה.
המינימום שאתה צריך לעשות עכשיו זה להודות על הנס, להתנצל בפני הקומונר שהתעלמת מהוראה שהוא נתן בשביל לשמור על החיים שלך, ולהתבייש שהתנהגת כמו ילד קטן.
ממש לא להשוויץ ולהתגאות שאתה מדריך שווה.
מדריך שווה לא מסכן את חייו וחיי החניכים שלו כי זה נשמע מגניב.
סליחה אמא, פעם הבאה אני לא אעשה את זה, טוב?תכלית הכוסף

כל אחד ואיך שהוא רואה את הדברים. אני חושב שחלק מהחינוך זה גם לחנך לדעת לקחת סיכונים אבל עם גבולות, ולכן כשהם התחילו להטביע אחד את השני אמרתי להם להפסיק. בחייאת, כולה בריכה. באותה מידה הייתי נותן להם לקפוץ למעיין מגובה שאני אקבע. אם את חושבת אחרת, זכותך. לא רואה צורך להתבייש במה שעשיתי, וגם לא להתנצל בפני הקומונר. 

ְאל תזלזל. עם כל כמה שאני וקומו לא מסתדרות, היא צודקתפוסעת
היו השנה למעלה מ30 מקרי מוות של טביעות.
רוצה סיכונים? קח סיכונים אחרים.
חוצמזה שאסור להיכנס למקום סכנה.
אני לא מזלזל ח"ו.תכלית הכוסף

אני פשוט לא מסכים עם מה שהיא אומרת. ואני מודע לזה שבעוונותינו היו מקרי טביעה ה' ישמור...

א. היינו רק ברדודים, שיחקנו כדור מים וכאלה

ב. היה מציל.

טוב..פוסעתאחרונה
שנה טובה!זית שמן ודבש

שנה טובהמשהאחרונה

..זית שמן ודבש

למה לחיילות דתיות אין מדי ב'?

..זית שמן ודבש

הם לא רוצים שתדעו: שאת תאיר- בני נער רצחו.

אולי יעניין אותך