בדיוק חודש אחרי קיבלתי מחזור. אבל אז מנענו לפי ההמלצה שקיבלנו.
חודש אחרי- כעבור 26 ימים שוב, והפעם השלישית אחרי 24 ימים.
תמיד המחזורים שלי היו 26 ימים בדיוק, כ6-7 ימים של דימום שנחלש בהדרגה. 5 הריונות ב"ה נכנסתי מיד בלי בעיות (האחרון הסתיים בגרידה...)
מאז הגרידה יש דימום מאסיבי בשלושת הימים הראשונים ואפילו פחות, ולאחר מכן יכול להיות הפסקה גדולה שכמעט אין כלום או שאין כלום גם לא בניגוב במשך יום או חצי יום ואז שוב חוזר, לרוב אחרי שאני הולכת או אחרי ניגוב, ואז נראה שיש הרבה ולא שאריות ואז שוב מפסיק וכמעט אין כלום על הפד.
הבעיה היא שאני לפעמים מתחילה לספור 7 נקיים ואז הפתעה.. או שאי אפשר בכלל להתחיל למרות שלא יוצא כלום כי הבדיקות הפנימיות ממש לא טובות. ובגלל המחזורים הקצרים וההטהרות היחסית ארוכה (7-8 ימים עד ההפסק) מפספסים את הביוץ.
בפעם הראשונה בדקתי ובאמת היה פצע שגרם לדימום. בחודש הבא, שוב חשדתי בפצע אבל לא היה ועכשיו הפעם השלישית ונראה שמשהו השתבש אחרי שכל השנים היה לי כ"כ מסודר...
מה עושים??
לקחתי ציטוטק בשבוע שעבר ביום רביעי.. שבוע סביב 8... הגעתי למיון אחרי שהעובר והשק יצאו ונשארה רק שארית קטנה שבשבילה הציטוטק. בשבת עלה לי החום ל39 עם רעידות. נסעתי למיון ושם לא היה נראה שיש חשד לזיהום ברחם או משהו שקשור להפלה או לציטוטק. קרה אולי למישהי משהו דומה? אני קצת תלויה באוויר... מאז לא עלה לי החום..