אני צריכה חיזוקאין על רבנו!
פתחתי משיבת נפש באפליקציה. זה מה שיצא ליעובד על זה
לִפְעָמִים הַנְּפִילָה וְהַיְּרִידָה הִיא תַּכְלִית הָעֲלִיָּה. כִּי עִקַּר הַנְּפִילָה הוּא כְּדֵי שֶׁיִּתְחַזֵּק וְיַחֲזֹר וְיַתְחִיל וִיחַדֵּשׁ חִיּוּתוֹ וּמֹחוֹ שֶׁזֶּה עִקַּר הָעֲבוֹדָה, לִחְיוֹת חַיִּים חֲדָשִׁים בַּעֲבוֹדָתוֹ יִתְבָּרַךְ בְּכָל עֵת (שָׁם אוֹת כ"ב):
חזק!!כפכף פוזל
חיזקת אותי
תודה!אין על רבנו!
( אשר בנחל כרך ו תרעה , קנח"
איזה יופי לכם שאתם מתחזקים מדבר כזה...אור שחור
אני צריך דברים אחרים, ויותר קשה להשיג אותם...
זה גם תלוי במצברוח שלי
הכי תלוי במצב רוח!!כפכף פוזל
עכשיו היה לי מצב רוח של להתחזק, אז התחזקתי..
כמה שאת צודקת.ארצ'יבלד
זה מחזק שאתה מבין שאתה בחלישות הדעת והנפשאין על רבנו!
אבל אם קשה ומחפשים לברוח זה לא יחזק ויספק...
זה בול בשבילי!האש בוערת
שמחה להיות שליחה..אין על רבנו!
הי תראי משהו מהמם שלמדתי היום-מלכות דקדושה
"כי עיקר התשובה הוא חרטה כי שם בבחינת המקיפין הנ"ל שם הוא בחינת "תכלית הידיעה אשר לא נדע", ושם החסד עד אין סוף, ויכולין להתחרט ולעשות תשובה לעולם יהיה איך שיהיה. כי באמת עניין התשובה הוא דבר נפלא והוא למעלה מהדעת, למעלה מהתורה הקדושה כביכול וכמבואר בפנים, ועל כן כח התשובה אינו נפסק לעולם בשום אופן, ואפילו מי שמתחיל לשוב ונופל חס ושלום מזה, ואפילו אם התחיל כמה פעמים ובכל פעם נפל אחר כך למה שנפל כנ"ל, אף על פי כן הוא צריך להתחזק להתחיל בכל פעם מחדש, כי כח התשובה אינו נפסק לעולם כי שם החסד עד אין סוף." (משיבת נפש, ע')
וואו מהמם !! מחזק וקדוש! אשרינו שזכינואין על רבנו!
הי ותדעימלכות דקדושה
שחברה שלי ראתה את ההקדשה שכתבת לי במשיבת נפש והיא עושה כזה- וואו, אנשים שיודעים לכתוב מדוייק וקדוש..
אשרייך נשומה שליי
שמחת אותי עכשיו
אין על רבנו!
גמאנינועוש המושלמתתאחרונה
פורום ישל"צהאר"י פוטר
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול
בדיקהטיפות של אור
הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
דוגמאות בשיעור:
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים?
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר?
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי?
ועוד...
נושאים בשיעור:
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי
נושאים בשיעור:
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור
לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:
לצפיה ביוטיוב:
לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב
בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת
וכן ב הלכות ברכות
בהצלחה בלימוד
~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
חורף בריא לכולם
- לקראת נישואין וזוגיות