אח של בעלי מתחתן עם בחורה רגילה למדיי אבל היא ממש מיוחדת בעיניי.נראה לי שהיא טיפוס זורם ןלאא דרמטי שמסתדרת .... והזוגיןת שלהם מתוך כך נראית לי ההפך משלנו. הם מאוד דומים. ההורים שלה גרים קרוב וכל חברי ילדותה ויש לה הרבה, אז היא בקשר קרוב עם חברות שלה (שלי לא גרות קרוב והתפזרו להן ) והיא אדם מאוד רגיל ולא רועשת אבל מאוד כיף להיות בחברתה היא כן מדברת לא שקטה , היא מכניסה חיים ומעירה את המקום בלי לעשות הרבה רעש. היא לא סנובית והיא ממש קלילה ועם שמחת חיים. כיף לדבר איתה, יש בה משהו שממגנט אנשים והיא ילדה טובה כזו (והיא לא דתייה) מצד אחד , יש בה אותנטיות פשוטה ואמיתית והיא מאוד אהובה
נראה שהיא לא צריכה המון מהחיים וטוב לה עם עצמה ומה שיש, היא עם שמחת חיים , ואני ,שלא מתלהבת מכל אחד, ממש מתלהבת ממנה. ממש כיף לי כשהיא מגיעה לארוחת שישי פתאום יש עם מי לדבר והיא מצחיקה , ויותר נעים כשהיא בסביבה.
נראה לי שהיא בכללי נוחה ולא עושה עניין, ונראה שהיא ואח של בעלי ממש אוהבים אחד את השניה וכייף להם יחד כמו זוג , לא בקטע של פוצי מוצי. אלא באמת יש קשר טוב וצוחקים ודואגים אחד לשניה.
אני פשוט מרגישה שיש לה נפש "בריאה" יותר משלי כנראה, בלי כל המחשבות והסיבוכים , היא לא תחרותית ולא מאוימת מאף אחד ובאה בטוב לאנשים .. אוהבת אדם כזו והפשטות שלה קסומה בעיניי. ברור לי שהרבה מקנאות בה. היא גם יפה מאוד (בעלי טוען שאני יותר , שזה מאוד חמוד מצידו אבל בכל זאת יש לנו מראה אחר לגמרי...) אבל היא מאוד יפה ומקרינה החוצה גם יופי פנימי שקשה להתעלם ממנו משהו נעים, שמח , נגיש שאפשר להתחבר אליה
אני מנסה ללמוד ממנה כדי להסב את זה לקנאת סופרים תרבה חוכמה
אצלי תמיד בחיים יש תחושה שאני צריכה להשתפר ולשאוף ליותר , ולא נראה לי שאצלה יש את זה בכלל (היא לא למדה כלום והיא גם אל בכיוון של ללמוד) ונראה עדיין שהיא במקום חיובי ונכוון
בקיצור הקנאה שלי בה ממש מוגזמת, ילדותית ואני ממש מנסה להלחם בזה. היא גם טיפוס שקשה לקנא בו כי היא כל כך מפרגנת תמיד והיא תמיד מחמיאה לי ואצל ההורים אנחנו יושבות יחד שתינו מלא ומדברות והיא תמיד קמה לחבק אותי היא ממש מותק... הקנאה קשה במיוחד כשנראה מהצד שיש להם זוגיות בריאה כזו ולכל אחד יש את החיים והחברים שלו ויש להם לא מעט , ועם זאת יש להם את הביחד שלהם והקבוצת חברים שלהם שהם יחד מלא וגם בחתונה בטח ממש יעשו להם שמח.
והוא בחור טוב . כמו בעלי. שניהם נאמנים ומסורים ומשפחתיים כאלה ב"ה.
יש למישהו עצות? להתמודדות?מרגישה ממש מפגרת ומתביישת בזה 🙄 ברור לי שיצאתי נמוך אבל אין מה לעשות אני צריכה להתמודד