נשואה כבר כמה שנים טובות. כמו כל זוג רגיל עליות ומורדות . לרוב אנינו בסדר גמור. יש אהבה יש תשוקה ויש הרבה כבוד.
יצאנו לפני החתונה בערך שנתיים פעם אחת ויחידה תפסתי אותו על חם שהתכתב עם אקסית (התכתבות שממש לא מקובלת ולא הגיונית לגבר תפוס) בכל מקרה לאחר נתק של שבוע בגלל המקרה הוא התנצל והסביר שזאת הייתה מעידה חד פעמית. סלחתי . התחתנו נשואים כבר כמה שנים. מאז החתונה לעולם לא הייה שוב מקרה עם נשים שגרם לי לאי נוחות . מבחינתי הוא הגבר הכי נאמן על אדמות . אפילו לא מעיף מבט על אישה נאה שעוברת ברחוב. בכל מקרה לפני שבועיים ראיתי בווצהפ שלו שמתכתב עם אחת מהעבודה שלו. זה לא היה סתם התכתבויות זה היה צחוקים של ממש ובדיחות .. וכו... יש לציין שהיא רווקה בסביבות גיל 30 בכל מקרה פתחתי איתו את זה. הסברתי לו שזה לא מתאים לי וחשבתי שבזה זה נגמר . היום במקרה הטלפון שלו היה אצלי וראיתי שהוא מוחק את כל ההסטוריה של ההתכתבויות איתה. בגלל שהוא לא מבין כדול בטכנולוגיה אז לא מחק כמו שצריך ורואים שהם התכתבו בינהם רק התוכן מחוק. שהראתי לו את זה הוא התחיל להשתולל ולצעוק שאני מדמיינת וזה בעיה בפלאפון. אחר כך אמר שמחק כי ידע שאני אתעצבן מיזה אז העדיף למחוק בשביל שלום בית. בכל מקרה זה נגמר בזה שאמרתי לו שזה בגידה באמון והוא התעצבן עוד יותר ויצא מהבית. מהבוקר הוא לא בבית . יש לציין שאני חודש אחרי לידה(לא חושבת שזה קשור . הרגשתי צורך לציין ) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

כל מילה